- 20 Haziran 2016
- 83
- 45
- 8
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #156.101
kızlar 3 günde 700 gram vermiş gözüküyorum 2 güne de adet olacagım belkide daha cok vermısımdırrr 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin canimmmmGünaydın kizlarr![]()
gunaydin canim aa ben farketmedm onu ne vahit yavaşladi acabaaGunaydinnnet yavasladi yaa yeni giriym
Çok iyi vermişsin canım tebriklerkızlar 3 günde 700 gram vermiş gözüküyorum 2 güne de adet olacagım belkide daha cok vermısımdırrr![]()
Çok iyi vermişsin canım tebrikler
Hos geldin canim aramıza.Merhabalar, geldim bende :)
Canım ateş ölçerini de al yanına ve sevdiği birkaç oyuncağı ni. Yastık kullaniyosa yastığını da al .oteldeki yastıklar da rahat etmeyebilir. Birkaç tane yara bandı da al yanınaayyy butun evi kaldirdimmm halilari topladm gelip alcahlarrr..kiz @ParteMoralll ya ne gotursemmm kiza tatile giderkn ej cok neye ihtiyacm olarrrr simdi bolca atlet 2 mayo alcm sivi sizdirmaz olanlardan elbise vs..uzun kollu bi iki parca,hirka ve ince yelekte alicam alacati aksam eser..ilac olarak peditus calpol paraonox fitil gunes kremi sinek böcek isirmalarina karsi bi merhm varmis onu alcam,yolda eline vermek icin piskevit kek yapacamm,meyve suyusu felann baska ne yaomam gerek biz ilkkz bebklen gideceyuhhh
canim ozelden yaziorummm operimmmMoonlii canım çok özel olmazsa hangi otele gideceginizi ve fiyatları yazabilirmisin canım. Bizde rezervasyon yaptırmak istiyoruz şimdiden. İnşallah 1 ay sonra Türkiye deyiz. Eşim dün birkaç otel buldu ama hepsi Antalya tarafında.bana uzak geliyor küçük bebek le o kadar yol fazla. Canım istemedi doğrusu ben ege kıyısında biryer olsun istiyorum. Bakalım hayırlısı artık
Oyle face gremiormgunaydin canim aa ben farketmedm onu ne vahit yavaşladi acabaa![]()
immm ben mayo bezden aldim her kullanmda degistmm oburunu sevmedim.. sonrss suruplari unutma aman ates olceri unutma en onemlilernden biri.. sonraaa iste kisa tulumlardan sicak ama havuza girince eser dye ince taytlardanda olsun... aksamlari serin olablr oyuzden alt uzun ust ince hirka vrya ust vsvs aklima dhaa gelrde yazarm..ayyy butun evi kaldirdimmm halilari topladm gelip alcahlarrr..kiz @ParteMoralll ya ne gotursemmm kiza tatile giderkn ej cok neye ihtiyacm olarrrr simdi bolca atlet 2 mayo alcm sivi sizdirmaz olanlardan elbise vs..uzun kollu bi iki parca,hirka ve ince yelekte alicam alacati aksam eser..ilac olarak peditus calpol paraonox fitil gunes kremi sinek böcek isirmalarina karsi bi merhm varmis onu alcam,yolda eline vermek icin piskevit kek yapacamm,meyve suyusu felann baska ne yaomam gerek biz ilkkz bebklen gideceyuhhh
Uyandın mı gonşuBurdayim gonsuuuu
![]()
Erken uyandim sayılır giz 10 bucukda kalktim kizlarla oturuyihUyandın mı gonşu
bizde bugun 10 da kalhtıkkk aileck esim gec gittide uykuculuk ettikk hep berabernennnnErken uyandim sayılır giz 10 bucukda kalktim kizlarla oturuyih![]()