Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

N Nesekarabulut gunaydin canimm
neolacakbukilo neolacakbukilo hatika canm demkki daha cok vermişsin
pinkibal pinkibal diyet isinde firinin onemi böyühh bajımmm hemen al bi dene ufak biseyyy firinda tavukkk fironda balıhhh firinda sebzeee ben herseyi firinda yapabileremmm vallahhhh:hamarat:
marlin18 marlin18 cnm bnde cok kizdim goruntuleri kiyanlara ama bir yandanda ulusal kanallarda yayin yasagi oldugu icin insanlar olayin ciddiyetinin farkina varmasi acisindan iyi gibi..kanallarda sadece patlama oldu 3 terorist vs.. kuznm havalaninda calisio ve resim gonderdi bizee korkuncmuş hersey olaya birebir şahit olmamislar ama tam cikiş saatleriymis ustunu degisiomuşlar belkide 10 dk hayayimizi kurtardi dio sonra polisler goruntu almamalari icin mudahale etmişler..biz dun 4e kadr bbc izledik herseyi gosterdiler zaten ALLAH kahretsin onlari guvenligi vurup iceri girmeleri tarama anlari herseyi izledik:KK42:

ayyy butun evi kaldirdimmm halilari topladm gelip alcahlarrr..kiz @ParteMoralll ya ne gotursemmm kiza tatile giderkn ej cok neye ihtiyacm olarrrr simdi bolca atlet 2 mayo alcm sivi sizdirmaz olanlardan elbise vs..uzun kollu bi iki parca,hirka ve ince yelekte alicam alacati aksam eser..ilac olarak peditus calpol paraonox fitil gunes kremi sinek böcek isirmalarina karsi bi merhm varmis onu alcam,yolda eline vermek icin piskevit kek yapacamm,meyve suyusu felann baska ne yaomam gerek biz ilkkz bebklen gideceyuhhh

ayyy butun evi kaldirdimmm halilari topladm gelip alcahlarrr..kiz @ParteMoralll ya ne gotursemmm kiza tatile giderkn ej cok neye ihtiyacm olarrrr simdi bolca atlet 2 mayo alcm sivi sizdirmaz olanlardan elbise vs..uzun kollu bi iki parca,hirka ve ince yelekte alicam alacati aksam eser..ilac olarak peditus calpol paraonox fitil gunes kremi sinek böcek isirmalarina karsi bi merhm varmis onu alcam,yolda eline vermek icin piskevit kek yapacamm,meyve suyusu felann baska ne yaomam gerek biz ilkkz bebklen gideceyuhhh
Canım ateş ölçerini de al yanına ve sevdiği birkaç oyuncağı ni. Yastık kullaniyosa yastığını da al .oteldeki yastıklar da rahat etmeyebilir. Birkaç tane yara bandı da al yanına

Moonlii Moonlii canım çok özel olmazsa hangi otele gideceginizi ve fiyatları yazabilirmisin canım. Bizde rezervasyon yaptırmak istiyoruz şimdiden. İnşallah 1 ay sonra Türkiye deyiz. Eşim dün birkaç otel buldu ama hepsi Antalya tarafında.bana uzak geliyor küçük bebek le o kadar yol fazla. Canım istemedi doğrusu ben ege kıyısında biryer olsun istiyorum. Bakalım hayırlısı artık

Bizde turkiye ye gelirken çocuklara bir tane ilk yardım kutusu hazırlıyorum hep.ateş ölçer, ateş şurubu, kusma için ilaç, yanık ve böcek isirmalarina karsi krem, yara bandı, kücük gazlı bez alırım yanima hep
Ayrıca küçük yastık ve ince pamuklu bez alırım. Uçakta uyurken çok ihtiyaç oluyor. yolculuklar da arabada uyuyunca kullanıyorum

Moonlii Moonlii canım çok özel olmazsa hangi otele gideceginizi ve fiyatları yazabilirmisin canım. Bizde rezervasyon yaptırmak istiyoruz şimdiden. İnşallah 1 ay sonra Türkiye deyiz. Eşim dün birkaç otel buldu ama hepsi Antalya tarafında.bana uzak geliyor küçük bebek le o kadar yol fazla. Canım istemedi doğrusu ben ege kıyısında biryer olsun istiyorum. Bakalım hayırlısı artık
canim ozelden yaziorummm operimmm

gunaydin canim aa ben farketmedm onu ne vahit yavaşladi acabaa:işsiz:
Oyle face gremiorm
immm ben mayo bezden aldim her kullanmda degistmm oburunu sevmedim.. sonrss suruplari unutma aman ates olceri unutma en onemlilernden biri.. sonraaa iste kisa tulumlardan sicak ama havuza girince eser dye ince taytlardanda olsun... aksamlari serin olablr oyuzden alt uzun ust ince hirka vrya ust vsvs aklima dhaa gelrde yazarm..
Oteldr bizm bebek menusu vardi hergun iyi oluyodu varsa sende rahat olrsun yanina atistirmalk yap verirsin eline simdilk bukadaaa

Back
X