- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #156.121
ayyy ben dun neler yidim hic saymayammmm sizde sormayannn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ay alcaz insallah@Nesekarabulut gunaydin canimm
@neolacakbukilo hatika canm demkki daha cok vermişsin
pinkibal diyet isinde firinin onemi böyühh bajımmm hemen al bi dene ufak biseyyy firinda tavukkk fironda balıhhh firinda sebzeee ben herseyi firinda yapabileremmm vallahhhh
marlin18 cnm bnde cok kizdim goruntuleri kiyanlara ama bir yandanda ulusal kanallarda yayin yasagi oldugu icin insanlar olayin ciddiyetinin farkina varmasi acisindan iyi gibi..kanallarda sadece patlama oldu 3 terorist vs.. kuznm havalaninda calisio ve resim gonderdi bizee korkuncmuş hersey olaya birebir şahit olmamislar ama tam cikiş saatleriymis ustunu degisiomuşlar belkide 10 dk hayayimizi kurtardi dio sonra polisler goruntu almamalari icin mudahale etmişler..biz dun 4e kadr bbc izledik herseyi gosterdiler zaten ALLAH kahretsin onlari guvenligi vurup iceri girmeleri tarama anlari herseyi izledik
![]()
Gece benim kiz uyandi tam sahur vakti gel sende yi dedim oturdu bi iki çörek tırtıkladi uyanik kaldi ya o yuzden 10 a kadar uyudu yoksa 8de hortlardii annennemle oynuuuucammm diyebizde bugun 10 da kalhtıkkk aileck esim gec gittide uykuculuk ettikk hep berabernennnn
ayyy ben dun neler yidim hic saymayammmm sizde sormayannn
Anangildeeee senin iştahın açılıyor benceAy gizlarr sabah çok çöreklee yedimm hemde çokokremle![]()
Kız sen iyice saldın kendiniayyy ben dun neler yidim hic saymayammmm sizde sormayannn
Bende uyuyup kalmışım bugün bir uyandım 15 dakika kalmış. Ama o 15 dakikada herşey leri yedim gene hızlı hızlıGece benim kiz uyandi tam sahur vakti gel sende yi dedim oturdu bi iki çörek tırtıkladi uyanik kaldi ya o yuzden 10 a kadar uyudu yoksa 8de hortlardii annennemle oynuuuucammm diye![]()
hele dün partiş pi dilim pahlava icin aglayinca uyancmdan oldumde oldum ben herhun yiom.pasta pahlava revani kadayif don don hergunnnn tohatlayin biniiiiiiiSendeeee haaaa
hergun hergun
![]()
heee ben dimiiiiiKız sen iyice saldın kendini
Bayram sonrası eski duzenime döneriz canım. Bende eskisigibi dikkat edemiyorumheee ben dimiiiii
evet canim partişte oyle yapcak bende sende olmuyor ramazanda simdi batram gelio bi dilim pahlava yemiyek miii ama aksam yemicm bayramdaBayram sonrası eski duzenime döneriz canım. Bende eskisigibi dikkat edemiyorum
Hahahahahahahahahahahahaahahajhele dün partiş pi dilim pahlava icin aglayinca uyancmdan oldumde oldum ben herhun yiom.pasta pahlava revani kadayif don don hergunnnn tohatlayin biniiiiiii
Ayy bayrmda onume gelen her bahlavyi yiemem valla aanaa balon oluruk gievet canim partişte oyle yapcak bende sende olmuyor ramazanda simdi batram gelio bi dilim pahlava yemiyek miii ama aksam yemicm bayramda
Selam canımHerkese selam ben yeni üye :)
Hergün menümüzü yazıyor muyuz yani kurallar da varmı bu tarz bişey bir de ben son 2 haftadır daha cok yürümeye ve abur cubur yememeye çalışıyorum 2 litreden fazla su içiyorum yalnızca bir kilo verdim.
Bu süre zarfında regl dönemim vardı.
Olası sebepler nelerdir kilo veremiyor oluşumum.
Baklava değilde bir abla var çok güzel sarma ve cevizli irmik tatlısı yapıyor. Onlardan yemezsem benim icin bayram olmaz kizlarAyy bayrmda onume gelen her bahlavyi yiemem valla aanaa balon oluruk gi
Selam canım
Her akşam toplu olarak günlük menümüzu , yaptıysak sporumuz yazıyoruz .birbirimizin menulerine yorum yapıyoruz. Her cuma tartı günü. Kilolarimizi o gün paylaşılan listeye yazıyoruz. Pazarteside hafta sonu kacamaklarini önlemek amacıyla tartiliyoruz. 1.sayfayı okursan kurallarimiz orada yazıyor canım. Öğrenmek istediğiniz birşey olursa sorabilirsin tabiii.
Reglden dolayı ödem oluşmuş olabilir. 1 kilo çokta kötü sayılmaz
Lazanyaaaa miiDidolipp canm behliiz harika minileriniiiiiii
sarraf
Seksensekizli afiyet olsun canisilar
marlin18 @ParteMoralll
SekerPancarii @Meggieee
tubi_klc
pinkibal hepcinize afiyetler olsun bende lazanya yaptim gıymalı ayiptr sülemesi yiyecem goca bi dilimmmm
![]()