Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

@Nesekarabulut gunaydin canimm
@neolacakbukilo hatika canm demkki daha cok vermişsin
pinkibal pinkibal diyet isinde firinin onemi böyühh bajımmm hemen al bi dene ufak biseyyy firinda tavukkk fironda balıhhh firinda sebzeee ben herseyi firinda yapabileremmm vallahhhh:hamarat:
marlin18 marlin18 cnm bnde cok kizdim goruntuleri kiyanlara ama bir yandanda ulusal kanallarda yayin yasagi oldugu icin insanlar olayin ciddiyetinin farkina varmasi acisindan iyi gibi..kanallarda sadece patlama oldu 3 terorist vs.. kuznm havalaninda calisio ve resim gonderdi bizee korkuncmuş hersey olaya birebir şahit olmamislar ama tam cikiş saatleriymis ustunu degisiomuşlar belkide 10 dk hayayimizi kurtardi dio sonra polisler goruntu almamalari icin mudahale etmişler..biz dun 4e kadr bbc izledik herseyi gosterdiler zaten ALLAH kahretsin onlari guvenligi vurup iceri girmeleri tarama anlari herseyi izledik:KK42:
Bu ay alcaz insallah :anne: fıstığım :dua: bende cok uzuldum Allah yar ve yarimcilari olsun :dua::dua::dua::dua: olenlere rahmet geride kalanlara sabir diliyorum :KK200::dua::dua::dua::dua:

bizde bugun 10 da kalhtıkkk aileck esim gec gittide uykuculuk ettikk hep berabernennnn
Gece benim kiz uyandi tam sahur vakti gel sende yi dedim oturdu bi iki çörek tırtıkladi uyanik kaldi ya o yuzden 10 a kadar uyudu yoksa 8de hortlardii annennemle oynuuuucammm diye:halay:

Gece benim kiz uyandi tam sahur vakti gel sende yi dedim oturdu bi iki çörek tırtıkladi uyanik kaldi ya o yuzden 10 a kadar uyudu yoksa 8de hortlardii annennemle oynuuuucammm diye:halay:
Bende uyuyup kalmışım bugün bir uyandım 15 dakika kalmış. Ama o 15 dakikada herşey leri yedim gene hızlı hızlı

Herkese selam ben yeni üye :) :halay:
Hergün menümüzü yazıyor muyuz yani kurallar da varmı bu tarz bişey bir de ben son 2 haftadır daha cok yürümeye ve abur cubur yememeye çalışıyorum 2 litreden fazla su içiyorum yalnızca bir kilo verdim.
Bu süre zarfında regl dönemim vardı.
Olası sebepler nelerdir kilo veremiyor oluşumum.

Herkese selam ben yeni üye :) :halay:
Hergün menümüzü yazıyor muyuz yani kurallar da varmı bu tarz bişey bir de ben son 2 haftadır daha cok yürümeye ve abur cubur yememeye çalışıyorum 2 litreden fazla su içiyorum yalnızca bir kilo verdim.
Bu süre zarfında regl dönemim vardı.
Olası sebepler nelerdir kilo veremiyor oluşumum.
Selam canım
Her akşam toplu olarak günlük menümüzu , yaptıysak sporumuz yazıyoruz .birbirimizin menulerine yorum yapıyoruz. Her cuma tartı günü. Kilolarimizi o gün paylaşılan listeye yazıyoruz. Pazarteside hafta sonu kacamaklarini önlemek amacıyla tartiliyoruz. 1.sayfayı okursan kurallarimiz orada yazıyor canım. Öğrenmek istediğiniz birşey olursa sorabilirsin tabiii.
Reglden dolayı ödem oluşmuş olabilir. 1 kilo çokta kötü sayılmaz

Selam canım
Her akşam toplu olarak günlük menümüzu , yaptıysak sporumuz yazıyoruz .birbirimizin menulerine yorum yapıyoruz. Her cuma tartı günü. Kilolarimizi o gün paylaşılan listeye yazıyoruz. Pazarteside hafta sonu kacamaklarini önlemek amacıyla tartiliyoruz. 1.sayfayı okursan kurallarimiz orada yazıyor canım. Öğrenmek istediğiniz birşey olursa sorabilirsin tabiii.
Reglden dolayı ödem oluşmuş olabilir. 1 kilo çokta kötü sayılmaz

Cok teşekkür ederim ben Yarından itibaren yazacak buraya iyi Akşamlar :)

Back
X