- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #156.241
Yeettti beeeeeeeeeeeeeee dagitirim len buralariiiiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeettti beeeeeeeeeeeeeee dagitirim len buralariiiiii
Dua ett tehme tohat dalmadimmm..Ben bunu hagettim
![]()
Yeettti beeeeeeeeeeeeeee dagitirim len buralariiiiiibaslicam 5 de 5nizedeeeeeeeee
3de bes kgyadaaaaa
aaaaaaaaa dagilin bee biri der diyet oburu der bazlamaaaaa biri der bahlavaaaaaaaaaaaa yettti
![]()
Dua ett tehme tohat dalmadimmm..baslicam lapanadaaa pataesinede
ksrdesin desen toto buyutuo suan
cildirdimmmmmmmmm
![]()
Cok guzel afern gozel gozel yi cock emziriosn sennnntememdig 3de5 derken 3un1ini aldim daha agzimi acmam
ay Allah canini almasin
![]()
kayfaltu yaptim
yaziyom bir yimirta 3 yaprah magrul bir tomates bi tabah yogurt bi pagca peynig bi lokma ekmek
nasil askikikik
![]()
Bugün sormayacaktim kimarlin18 canim sen sooormadn ben soylim ahşam ne pisircemiiiii
2 dilim lazanyam var 2 parca tavuk pirzola atucam firina yaninada bulgur pilavi yapicim vede yogurttttt kocim bayilcakkkkkk bayilazaaaakkkkkkkkkk @ParteMoralll partiş imzalaaaa![]()
Kiz bugun birsey sorma dim ki.istediginizi yiyin bacim gözüm yok. Bir daha birsey sormam merak etme
Beni ne gatiyon giz arayaDua ett tehme tohat dalmadimmm..baslicam lapanadaaa pataesinede
ksrdesin desen toto buyutuo suan
cildirdimmmmmmmmm
![]()
Ayyyyyy alindim deme banaaaaaaaaaaKiz bugun birsey sorma dim ki.istediginizi yiyin bacim gözüm yok. Bir daha birsey sormam merak etme
Pahlava yedigin icinYeettti beeeeeeeeeeeeeee dagitirim len buralariiiiiibaslicam 5 de 5nizedeeeeeeeee
3de bes kgyadaaaaa
aaaaaaaaa dagilin bee biri der diyet oburu der bazlamaaaaa biri der bahlavaaaaaaaaaaaa yettti
![]()
Noliiyy giiiKiz bugun birsey sorma dim ki.istediginizi yiyin bacim gözüm yok. Bir daha birsey sormam merak etme
Ayyyyy sakaaaaaa yapiosn dmi yaaa sen alinmazsnnnn yaaaBugün sormayacaktim ki
Kiz fikir olsun diye soruyo dum ben .yok daha sormam artik![]()
Sensiz olmazzzz sus bakmBeni ne gatiyon giz araya![]()
bide mahnum yidimPahlava yedigin icinall sana
hahittin sende o ziman
![]()
Mahnumm muSensiz olmazzzz sus bakm
bide mahnum yidim![]()
Yaa marliş bilmiyisin sankiii şakalaşiyozKizlar kimsenin yedigin de gozüm yok.ben hem birbirimize fikir olsun hemde sohbet muhabbet olsun diye soruyodum.hepinizin boyle tepkisini cektigimi bilmiyodum
Sanaaaa inanmiormmm alindnmi yaaaaaKizlar kimsenin yedigin de gozüm yok.ben hem birbirimize fikir olsun hemde sohbet muhabbet olsun diye soruyodum.hepinizin boyle tepkisini cektigimi bilmiyodum
Asaminan yollarmMahnumm mubağa niye getiğmedin
![]()
AaanaşdıhAsaminan yollarm
Onun isine ne yesn dursun dondonlariAaanaşdıhmoon duymasin oda ister sonra
![]()