Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yeettti beeeeeeeeeeeeeee dagitirim len buralariiiiii:tokat: baslicam 5 de 5nizedeeeeeeeee:tokat: 3de bes kgyadaaaaa:sopa: aaaaaaaaa dagilin bee biri der diyet oburu der bazlamaaaaa biri der bahlavaaaaaaaaaaaa yettti:skandal:

Dua ett tehme tohat dalmadimmm..:sopa: baslicam lapanadaaa pataesinede :tokat: ksrdesin desen toto buyutuo suan :uykucu::tokat:cildirdimmmmmmmmm:tokat:
:oha::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: tememdig 3de5 derken 3un1ini aldim daha agzimi acmam:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: ay Allah canini almasin:KK70::KK70::KK70::KK70: :KK74: kayfaltu yaptim :KK75: yaziyom bir yimirta 3 yaprah magrul bir tomates bi tabah yogurt bi pagca peynig bi lokma ekmek :KK3: nasil askikikik:KK6:

:oha::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: tememdig 3de5 derken 3un1ini aldim daha agzimi acmam:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: ay Allah canini almasin:KK70::KK70::KK70::KK70: :KK74: kayfaltu yaptim :KK75: yaziyom bir yimirta 3 yaprah magrul bir tomates bi tabah yogurt bi pagca peynig bi lokma ekmek :KK3: nasil askikikik:KK6:
Cok guzel afern gozel gozel yi cock emziriosn sennnn:tokat: az bileee oglende meyvee yeeeeeee kg alcak tosuncuk :tokat: aksamda guzellll bi sulu yemeh yap cabukkkk corbada yap :tokat:

marlin18 marlin18 canim sen sooormadn ben soylim ahşam ne pisircemiiiii
2 dilim lazanyam var 2 parca tavuk pirzola atucam firina yaninada bulgur pilavi yapicim vede yogurttttt kocim bayilcakkkkkk bayilazaaaakkkkkkkkkk @ParteMoralll partiş imzalaaaa:mapus:
Bugün sormayacaktim ki:deli:
Kiz fikir olsun diye soruyo dum ben .yok daha sormam artik:KK43:

Yeettti beeeeeeeeeeeeeee dagitirim len buralariiiiii:tokat: baslicam 5 de 5nizedeeeeeeeee:tokat: 3de bes kgyadaaaaa:sopa: aaaaaaaaa dagilin bee biri der diyet oburu der bazlamaaaaa biri der bahlavaaaaaaaaaaaa yettti:skandal:
Pahlava yedigin icin :tokat:all sana:tokat:hahittin sende o ziman:skandal:

Kizlar kimsenin yedigin de gozüm yok.ben hem birbirimize fikir olsun hemde sohbet muhabbet olsun diye soruyodum.hepinizin boyle tepkisini cektigimi bilmiyodum

Kizlar kimsenin yedigin de gozüm yok.ben hem birbirimize fikir olsun hemde sohbet muhabbet olsun diye soruyodum.hepinizin boyle tepkisini cektigimi bilmiyodum
Sanaaaa inanmiormmm alindnmi yaaaaa :KK61: ayy kbkma hepinize saka yapiodm kirilcagini dusunmedm pardon:KK61: sormandan aslaaa rahtsz olmamm hosumada gidio :KK61:

Back
X