Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah bir dilim ekmek bir köfte öğlen bir küçük patlıcan kızartması bir ekmek ara leblebi kuru üzüm akşam dolma

Kız bişey diyim mi ben hala anlamadim hesaplamayi ben 64.9 dum bu hafta 900 kg gitmiş 64.olmusum
Şoyle yapacaksin canim 64.9 dan 64.0 ı çikart sonra çikan rakami 100 le çarp bundan çikan rakami da geçen haftaki kilona yani 64.9 a böl :21: çikan sonucun senin yüzden eğer 3. rakam 5 yada 5 den büyükse yuvarlayip 1 fazla yazacaksin:KK58: telefonun hesap makinesinden hesapla çok basit aslinda:super:

İkinizin aynı anda ters tepki vermesi hiç beklemediğim bişeydi. gerçekten kırıldım. Bende böyle gitmek istemezdim. Şakayla karışık rahatsız olduğunuzu belli ettiniz ya da ben öyle anladim
Marlincim cnm sonrasında yazılan bişey varsa şu anda okumadn cvp veriyorum asla rahatszlık duymadm senin sorduklarından bilakis kendimde sebeplendim çoğu kez banada fikir oldu..neden böyle alınganlık yaptın inan hala anlayamıyorum aylardr şakalaşıyorz vs. Kırıldıysan çok çok üzgünm ama böylesine mübarek bir günde emin olabilirsinki en ufak bir rahatszlığı veya başka bir durumu kast ederek böyle birşey yapmadm asla..aklımın ucundan bile geçmedi..başkada söylick birşey bulamıyorum nasl istersm öyle olsun ama çok üzgünm böyle anlaşıldığım için:(

Şoyle yapacaksin canim 64.9 dan 64.0 ı çikart sonra çikan rakami 100 le çarp bundan çikan rakami da geçen haftaki kilona yani 64.9 a böl :21: çikan sonucun senin yüzden eğer 3. rakam 5 yada 5 den büyükse yuvarlayip 1 fazla yazacaksin:KK58: telefonun hesap makinesinden hesapla çok basit aslinda:super:
Ben 900 gr vermiştim 64.9 dan 900 çıkarmıyorum yani olduğum kiloyu cikariyorum şimdi 64 oldum

Minimiiii yaziom gızlarrrr marlin18 marlin18 okumasın amaaa:işsiz:
Sahur yohhhh
İftar:5 kaşık bulgur pilavı
1 tavuk pirzola 1 tabk z.yaglı tazi fasilye 1 dilim ekmek biraz peynir 4 salam 1 bardak şekersiz çay:oha: başkada bişey yemicammm:dondurma:

SekerPancarii SekerPancarii kızzz çohhh severİmm pişiii yaaaa ben hazır fırın hamırıyla yapidimmmmm nekaaaaaa marifetlisinn gııı..kendinede bazlama gibim yapp

Gocam sahura pişi istedi:ıslık: hamur yogurdum yapicam geceye :hamarat: kendime de incecik lavaş gibi yagsiz tavada yapicam içine peynir maydanoz dürüp yirim:dondurma:bi de haşlanmış yimirta nasil iyi dimi:kahve: incecik krep inceliginde açarim hamiri fazla olmaz :dua:yirim onii:dua:
Ellerine sağlık canım yap tabi..benim böreğin yanında o kadar masumki..yedim bin pişman oldum..

Back
X