- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #156.541
@Meggieee miigiiii nirdesinn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şoyle yapacaksin canim 64.9 dan 64.0 ı çikart sonra çikan rakami 100 le çarp bundan çikan rakami da geçen haftaki kilona yani 64.9 a bölKız bişey diyim mi ben hala anlamadim hesaplamayi ben 64.9 dum bu hafta 900 kg gitmiş 64.olmusum
64.9-64.0= 0.964.9-900=64
Son1.5×6.5 ra buda 6.9 mu oluyo mu oluyo
Marlincim cnm sonrasında yazılan bişey varsa şu anda okumadn cvp veriyorum asla rahatszlık duymadm senin sorduklarından bilakis kendimde sebeplendim çoğu kez banada fikir oldu..neden böyle alınganlık yaptın inan hala anlayamıyorum aylardr şakalaşıyorz vs. Kırıldıysan çok çok üzgünm ama böylesine mübarek bir günde emin olabilirsinki en ufak bir rahatszlığı veya başka bir durumu kast ederek böyle birşey yapmadm asla..aklımın ucundan bile geçmedi..başkada söylick birşey bulamıyorum nasl istersm öyle olsun ama çok üzgünm böyle anlaşıldığım içinİkinizin aynı anda ters tepki vermesi hiç beklemediğim bişeydi. gerçekten kırıldım. Bende böyle gitmek istemezdim. Şakayla karışık rahatsız olduğunuzu belli ettiniz ya da ben öyle anladim
Ben 900 gr vermiştim 64.9 dan 900 çıkarmıyorum yani olduğum kiloyu cikariyorum şimdi 64 oldumŞoyle yapacaksin canim 64.9 dan 64.0 ı çikart sonra çikan rakami 100 le çarp bundan çikan rakami da geçen haftaki kilona yani 64.9 a bölçikan sonucun senin yüzden eğer 3. rakam 5 yada 5 den büyükse yuvarlayip 1 fazla yazacaksin
telefonun hesap makinesinden hesapla çok basit aslinda
![]()
Evet canim geçen haftaki kilondan bu haftaki kilonu çıkarıyorsunBen 900 gr vermiştim 64.9 dan 900 çıkarmıyorum yani olduğum kiloyu cikariyorum şimdi 64 oldum
Sağol inş anliyacm sayende64.9-64.0= 0.9
0.9x100= 90
90\ 64.9 =1.386 üçüncü sayi 5 den büyuk oldugu için yuvarliyoruz 1.39 senin yuzden tatlim![]()
Bi kere yaptin mi alışırsin tatlimSağol inş anliyacm sayende
Canım bir iki deneme yap çok kolay bende biraz geç öğrendiydimmmSağol inş anliyacm sayende
Iyi mi yaniSağol inş anliyacm sayende
Yüzden mi ? Yüzden çok iyi tatlimmIyi mi yani
Kızzz 900 gr harikaaaaaaa bence keşkem ben verebilsemmmmmmmmIyi mi yani
Ellerine sağlık canım yap tabi..benim böreğin yanında o kadar masumki..yedim bin pişman oldum..Gocam sahura pişi istedihamur yogurdum yapicam geceye
kendime de incecik lavaş gibi yagsiz tavada yapicam içine peynir maydanoz dürüp yirim
bi de haşlanmış yimirta nasil iyi dimi
incecik krep inceliginde açarim hamiri fazla olmaz
yirim onii
![]()
Bu hafta vermedinmiKızzz 900 gr harikaaaaaaa bence keşkem ben verebilsemmmmmmmm![]()