- 14 Kasım 2015
- 360
- 213
- 18
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #156.641
Taş kebabı yaptım yanında pirinç pilavı komposto ama ben yemiyom ucundan yiyyiom hepsini kocama yapiyom:))Bende düşünüyorum ne yapsam diye![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Taş kebabı yaptım yanında pirinç pilavı komposto ama ben yemiyom ucundan yiyyiom hepsini kocama yapiyom:))Bende düşünüyorum ne yapsam diye![]()
Ayy oraya da gidip yememeh olmas hiiHahahahahahahahahahahahayy asam ossun cok guzel bi asam beni bekliyooooo
bogazaaa karsiii yimegimi yicunn
![]()
ayyy coh yicem simdidennnnn biliormmmmmm
![]()
Valla oyle yicem ramazanin kapanisini orda yapcammmmm sonra diyett bayrmdan sonra wuuuuAyy oraya da gidip yememeh olmas hii![]()
Ona yazdk gene cvp yokkk artik deycek sozum gamadi..marlin18 Bugün akşam firinda patlican kabak kizartcam üstüne domates sos yogurtlayip yicem yanina da 3 tane köfte
nasil fikiğ
çurbam da vağ yeteg dimi
![]()
Ayy bayramda ablamlar falan hepsi olacak yencek içilcekk ben bayramdan korkayrummmValla oyle yicem ramazanin kapanisini orda yapcammmmm sonra diyett bayrmdan sonra wuuuu![]()
Bosverrr bosver arkadasss ye gitsinAyy bayramda ablamlar falan hepsi olacak yencek içilcekk ben bayramdan korkayrummm56 olup çikmayim bayramdan
![]()
SekerPancarii @ParteMoralll marlin bizi unutmus cohtannn baska yerlere yazi bize slm bike vermiyiiii
![]()
Ben cevabımı verdim çoktan. **çok kırıldım ** dedim.sizde yanlış anladın dediniz.daha ne söyleyebilirim kiii.senin yazdıklarına daha çok üzüldüm ayrıca. Ben hiç bir zaman ne yiceniz ne yiceniz demedim. Akşama ne pisirceniz dedim.senin yazdığını farklı algiladim.Ona yazdk gene cvp yokkk artik deycek sozum gamadi..
Şimdi değil ama belki ilerde dönerim. Biraz zaman geçmesi lazım benim içinSekerPancarii @ParteMoralll marlin bizi unutmus cohtannn baska yerlere yazi bize slm bike vermiyiiii
![]()
Eşinin işe başlamasına çok sevindim. Rabbim hayırlı ,bereketli Boll kazançlar versinn
Cok guzel afern gozel gozel yi cock emziriosn sennnnaz bileee oglende meyvee yeeeeeee kg alcak tosuncuk
aksamda guzellll bi sulu yemeh yap cabukkkk corbada yap
![]()
@sekerpancari canmpinkibal ın durumu ne olacak paylasimlari az adaylarda mi.kalsin ne yapakkk baciniii
Kiz onu listeye almayalim bence o bizim aramizda takılsın öylee![]()
Saol marlişim böyle gitmene çok üzüldümEşinin işe başlamasına çok sevindim. Rabbim hayırlı ,bereketli Boll kazançlar versinn
Temem dediklernn hepicunu yapacagim
sene söz macım
Integnetim yoh napim
olugg gabil ittim
![]()
Caniiiiiiiimmmmm