Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

marlin18 marlin18 Bugün akşam firinda patlican kabak kizartcam üstüne domates sos yogurtlayip yicem yanina da 3 tane köfte:KK58:nasil fikiğ :süslü: çurbam da vağ yeteg dimi:super:

ayyy kac saat uyumusumm gizlarrrrr:oha:
kiz partiş voyage gidiom turkbukuneeee:oha: ordan fethiyee kaş kalkann:oha:

Ona yazdk gene cvp yokkk artik deycek sozum gamadi..
Ben cevabımı verdim çoktan. **çok kırıldım ** dedim.sizde yanlış anladın dediniz.daha ne söyleyebilirim kiii.senin yazdıklarına daha çok üzüldüm ayrıca. Ben hiç bir zaman ne yiceniz ne yiceniz demedim. Akşama ne pisirceniz dedim.senin yazdığını farklı algiladim.

Cok guzel afern gozel gozel yi cock emziriosn sennnn:tokat: az bileee oglende meyvee yeeeeeee kg alcak tosuncuk :tokat: aksamda guzellll bi sulu yemeh yap cabukkkk corbada yap :tokat:
:KK200::oha::ıslık: Temem dediklernn hepicunu yapacagim:stop: sene söz macım:KK70::KK70::KK70:
@sekerpancari canm pinkibal pinkibal ın durumu ne olacak paylasimlari az adaylarda mi.kalsin ne yapakkk baciniii
:KK4::KK34: Integnetim yoh napim:KK34::KK72:
Kiz onu listeye almayalim bence o bizim aramizda takılsın öylee:deli:
:süslü: olugg gabil ittim:süslü::super::temizlik::spor:

Menüm
Sahur: 1 tane lavaş inceliğinde bazlama, bir üçgen pişi(ince), salatalik, domates, peynir, zeytin, çemen, taze nane maydanoz
İftar: 1 hurma, bir tabak firinda kizartmiş kabak patlican üstü domates soslu yogurtlu❤️, 6 tane minik köfte( 3 normal kofte kadardi hepsi), 1 kase şekersiz erik hoşafi, 2 kaşık mantar sote yogurt:kk77:

SekerPancarii SekerPancarii bu senin icin seni untmadim:KK200:
IMAG2711.webp

Back
X