- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #156.681
Ben yatıyorum kisslarr iyi geceler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsinden az az bile yesen şişmişsindir zati gizzCokmu olmsaslnda cok degl tatlilar bi baklava bozdu
Oyleeee valla coh yorldm eve gidiyormmm benim yerimede uyu simdilikHepsinden az az bile yesen şişmişsindir zati gizz![]()
Hemde çok fena kaçtı..bayramda istediğim kiloya düşemicem bu davetler yüzündenDavette olunca kaçiyo tatliş seninkide baya kacmisafiyet ossun
![]()
Günaydın ballı börekimGünaydın kizlar![]()
Ayy ben hiç yapamiyom öyle diyetlerGünaydın ballı börekim
Bayramdan sonra patates-yoğurt kürü yapıcam 2 veya 3 güncük, benimle yapmak isteyen vağğ mı?![]()
Yok gıı tam 63üm.Ayy ben hiç yapamiyom öyle diyetlercok zorluyo beni
kilo mu aldin kizz
![]()
Biraz hizlansin istiyisin yiniiiYok gıı tam 63üm.
Ama dün 62,800ü görmüştüm bugün tikrirdin 63 geldim tam.
Atak yapmam lazım hani 1 kilo bile versem 62 olsam da olur gram gram 61lere inerim.
Tubi nerde ki ya o yapardı benimle![]()
Tubis memlekete tatile gitti neti de yoomuş az geliyiiiYok gıı tam 63üm.
Atak yapmam lazım hani 1 kilo bile versem 62 olsam da olur gram gram 61lere inerim.
Tubis memlekete tatile gitti neti de yoomuş az geliyiii![]()
Hii ınlıdımBiraz hizlansin istiyisin yiniiiyap kiz bayramdan sonra o zaman belki bünye şaşırır iyi gelir ayy bende bayramda kilo almaktan korkuyorum
![]()
Ayy ben yirim datli dolmaaHii ınlıdım
Yapicim bayram geçsin de, bende almam inşallah ya, tatlı pek yemeyi düşünmüyorum zaten muhallebili kadayıf yapiciz bi dilim yirim ondan, sarma sarcaz ondan da azcık yirim sıcaklarda birşey yiyemiyorum kahvaltı edesim hiç yok, frappe yaptım içtim sadece![]()
Ayy ben yirim datli dolmaaaynen sulu yemek falan hic yiyesim gelmiyo benim yogurtlu yemeklerle ask yasıyorum bu ara
frappe de nii giii
![]()
HaaSoğuk sütlü gayfe kız yapıyon ya sende![]()
![]()
Aynen dünden beri bundan içiom çok seviom.Haaismi alengirli geldi de anlamadim gii
Ayy bayiliyorumm yaz günü buzz gibi kahveye insan kendine geliyii rismen
oruç değel msn miigiis
Ayy bende buz kabina süt koyyom süt buzlari yapiyom atiyom içine yoosam tam buz gibi olmiyiiiAynen dünden beri bundan içiom çok seviom.
Hele sütü buzluğa koydum ben çıkardım donmuştu şekşekte çarkaladım buz gibi oldu ama karnıma ağrılar saplandı aç karnına içince
Özel günüm bitmedi ki ya Kadir Gecesinde de tutamadım bu yüzden içim buruk valla, yarına kadar da bitmez hala geliyi![]()
Evet buzlu yapmayınca hemen içiomAyy bende buz kabina süt koyyom süt buzlari yapiyom atiyom içine yoosam tam buz gibi olmiyiiikahvem bittiiiiii
yarin alirim
Olsun kuzum reglisin sonucta
![]()
Kız benden sen hemen hemen yarışıyoruz bende 63 900 gördüm bugün hedefin kaç bu aradaYok gıı tam 63üm.
Ben ilk hedefim 60 sonra bakcam eğer fizigim düzgünse birakcam yoksa bir kaç kilo daha verebilirimKız benden sen hemen hemen yarışıyoruz bende 63 900 gördüm bugün hedefin kaç bu arada
Sen benden bir kaç kilo zayifsinBen ilk hedefim 60 sonra bakcam eğer fizigim düzgünse birakcam yoksa bir kaç kilo daha verebilirim