- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #157.661
@moon8187 cok ayri kaldkkkkk kankisiokk nerdesnn 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy partişkom sen kendine hangi kiloyu yakiştiriyosan onda kal boşver dukan amcayiKizlar test yapiorm dukan dogumu en cok ciktigin indign boyun kemk yapima gore ben diyorm 58 kg o dio 62sagliklisi![]()
Beni niye çagirmiyon@moon8187 cok ayri kaldkkkkk kankisiokk nerdesnn![]()
Ayy kac beden giyyosun pantulun kaç beden deseler KİRKKKK dicem yani bu nasil bi dar kalip giiiEeee yani yaa deli![]()
Gayet ideal ölculerde yemissin canim fazla degilteşekkür ederim canim benim tabaklar artik küçük şöyle diyeyim 2 yemek kaşığı pilav aslında yemesem iyi idi.Ama dayanamadim.Ekmek hiç tuketmedigim için 4 yemek kaşığı da taze fasulye 1 kepce çorba
Cok sinirlendim bi tane patlatecektmAyy partişkom sen kendine hangi kiloyu yakiştiriyosan onda kal boşver dukan amcayi![]()
Ne demek istiysinAyy kac beden giyyosun pantulun kaç beden deseler KİRKKKK dicem yani bu nasil bi dar kalip giii![]()
Beni niye çagirmiyon![]()
Ben iki öğün yiyorum canım..karatay yapıyorum ara öğün yok..Merhabalar 2 ogunmu besleniyorsunuz birde spor yapiomusunuzbende araniza yeni katildim kilomuz yakin birbirine
Sabir her hayrin basidir sabredin olur inseAllah biz yaninizdayiz
2 ogunmu yyiyorsunuz
Hayirli cumalarsabah menunuz cok ideal
Supersiniz bol eksili haftalar
Benmde boyum 165 ama doktor kemigim iri die en fazla 65 olabilirsiniz dedi ;((
Supersin canim yaaaa
Super sporuna bayildim
Bayirli olsun Rabbim anali babali buyutsun))
Cnm pazartesi 5de 5 yapicaz moonla sende varmsnMenüm..
Kahvaltı yapamadım dışarıda işlerim çoktu..kızın okulunda bir sigara böreği yedim..
Akşam: bir tabak et sote, iki kaşık bulgur pilavı, cacık..
Sen vermistn ya bi umut oldu banaMenüm..
Kahvaltı yapamadım dışarıda işlerim çoktu..kızın okulunda bir sigara böreği yedim..
Akşam: bir tabak et sote, iki kaşık bulgur pilavı, cacık..
Olabilir aslında..kızkardeşim burada yeme düzenimiz biraz değişti malum..yapmaya çalışıcam .Sen vermistn ya bi umut oldu bana
Sen kac kg vermistn cnm bununlaOlabilir aslında..kızkardeşim burada yeme düzenimiz biraz değişti malum..yapmaya çalışıcam .
2.4 kilo verdim..direncim kırıldı..şimdi kaçamak olsa bile kilo almıyorum..şok diyetlerden en faydalısı bu bence..Sen kac kg vermistn cnm bununla
Super cnmmmmm cok iyi gtmis yaaaaa benmde gdermi yaaaaa bukdr gttgini blmiodm almamissin hemde superr2.4 kilo verdim..direncim kırıldı..şimdi kaçamak olsa bile kilo almıyorum..şok diyetlerden en faydalısı bu bence..
Tabiki gider..benim kilom senden fazla ama..en azından 1.5 kilo verirsin..Super cnmmmmm cok iyi gtmis yaaaaa benmde gdermi yaaaaa bukdr gttgini blmiodm almamissin hemde superr