Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet hem plates uzun sürüyii giz bende severim plates ama hareketli sporlar yaptiktan sonra sogudum platesden benim bu dedigim sporlar 30 dk hemen bitiyo ve ter icinde birakiyo yani spor yaptim ben diyosun :KK70:
Kiz uyudunmu ki sesin cikmi neyse sana iyi uykular ben daha ayagimda cocuk sallliym daha ortaligi toplayacam yerime de uyu kiz uykunu iyi al yerimede al

SekerPancari71 .!.:
Nerdesin sen kiiizz gelsene aramizaaa :KK19:
Burdayim sekerim ne biliyim gecen hafta 3 kilo fazla ciktim sessiz takip ediyorum sizi bu hafta dikkat ettim kendimce inş bundan sonra menulerimi paylasim dogrusunu söylemek gerekirse benim menum size gore fazla kendi hatami görüyorum böyle ce

Burdayim sekerim ne biliyim gecen hafta 3 kilo fazla ciktim sessiz takip ediyorum sizi bu hafta dikkat ettim kendimce inş bundan sonra menulerimi paylasim dogrusunu söylemek gerekirse benim menum size gore fazla kendi hatami görüyorum böyle ce
E iste gore gore insan ornwk aliyo heves ediyo yavas yavs senin aklina gelirsek durdurursun kendini benim oyle oluyo yiyecem amam dur diyorum ben zayiflama takimindayim yemem gerekir deyip yemiyorum kimenun fazla olsun burda yepimiz birbirimize medenice yorum yapiyoruz ki ornek alalim hirs yapalim zayiflalim yoksa neiymize liste ev dolaba asalim kendi kendimize yapalim burda isimiz ne amac ne ben herzmaan oyle dusunuyom

Insan goruyo dahada azaltiyo. Ornek aliyo. Canm seni yariyolda birakmak gibi olmasin bu saaatte cocuklar uyudu yatakalrina goturem ortalik darmadaginiz kalkem ortaligi toplayam yoksa sabah savas alanina donuyo cocukalrda kuccuk izin vermiyolar anca onlarla ugrasim opt canm gunduzde gel yazismalarimiz cok guzel gidiyo bekliyoruz a e ol iyi geceler

Ister sarkma olsun ister olmasin spor yapacak halin yok 3 kucuk cocuklan sporun anasida bende babasida bende entemel cikisi da bende mesela:KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::anne:bir ana spor :deli:birde baba spor:anne: :anne: hepsi kucuk cocuk neyse ya fazla uzatmicam bu uzatmamis halim uzatsam koskocaman bi yaprakta liste olur:KK39: sende benim menulerime canin isterse yorum yapabilirsin ben oyle cikismam sana rahat ol :KK36::KK36::KK36: iyi gecelr tatlim
Uzatsan neler dicen acaba :D

Ya kizlar sporu haftada 3 gun tarlada calistgimiza gore en az 3-4-5- saat çomel kalk çomel kalk git gel ona sayiyorum.diger gunleri tembelim ya bazen aksamlari esimle yürüyüş yapıyorum bazen evi ozluyom evde kalmak istiyorum yatıyorum kalkiyom bu iyi değil galiba biraz daha canlanmam gerekir.

[QUO"Nesekarabulut, post: 47412321, member: 717003"]Insan goruyo dahada azaltiyo. Ornek aliyo. Canm seni yariyolda birakmak gibi olmasin bu saaatte cocuklar uyudu yatakalrina goturem ortalik darmadaginiz kalkem ortaligi toplayam yoksa sabah savas alanina donuyo cocukalrda kuccuk izin vermiyolar anca onlarla ugrasim opt canm gunduzde gel yazismalarimiz cok guzel gidiyo bekliyoruz a e ol iyi geceler[/QUOTE]
Iyi geceler canim sen işine bak bende birazdan yatacam sabah 4:30 kalkip tarlaya gitcegiz hayirli geceler. ..

E iste gore gore insan ornwk aliyo heves ediyo yavas yavs senin aklina gelirsek durdurursun kendini benim oyle oluyo yiyecem amam dur diyorum ben zayiflama takimindayim yemem gerekir deyip yemiyorum kimenun fazla olsun burda yepimiz birbirimize medenice yorum yapiyoruz ki ornek alalim hirs yapalim zayiflalim yoksa neiymize liste ev dolaba asalim kendi kendimize yapalim burda isimiz ne amac ne ben herzmaan oyle dusunuyom
Sen elestiriosn ama smile bile koymaynca karsindaki yanls anliyabilir. Gecende bana iki menuyle kac verdn yazmissin bunu iki turlu anlayablrm boyle yionda kac verdn kinayeli. Yada kendine ornek almak icin olablrm ama ben duzgun soruya yordum ona gore cvp verdm. Arkds seni yanls anlams olablr sende daha dkktli yaparsn boylexe grupta huzrlu ortam olur

Sen elestiriosn ama smile bile koymaynca karsindaki yanls anliyabilir. Gecende bana iki menuyle kac verdn yazmissin bunu iki turlu anlayablrm boyle yionda kac verdn kinayeli. Yada kendine ornek almak icin olablrm ama ben duzgun soruya yordum ona gore cvp verdm. Arkds seni yanls anlams olablr sende daha dkktli yaparsn boylexe grupta huzrlu ortam olur
Aynen canm grupta huzrlu ortam olmasi lazim neyani o gore yorum yapmayalimmi.................... Neyse ya uzadikca uzar canm bu konu kapatmaya niyetim var yoksa cok yazismalar olur gerek yok bu kadar uzatmaya herkesi grubu rahatsiz etmeye uzun yorumlarla kimsenin fazla vaktini calmiyalim

Aynen canm grupta huzrlu ortam olmasi lazim neyani o gore yorum yapmayalimmi.................... Neyse ya uzadikca uzar canm bu konu kapatmaya niyetim var yoksa cok yazismalar olur gerek yok bu kadar uzatmaya herkesi grubu rahatsiz etmeye uzun yorumlarla kimsenin fazla vaktini calmiyalim
Yap tabi kimse sana yorm yapma demedi biraz daha dikkatli olablrsn. Farjndaysan ortam yumusasin dye soyluyorm. Uzatan ben deglim sen diger arkdaasa sikayetleniosn ozaman diger arkdsda bsyler yazicak uzuyp gidicek kapansa iyi olr

Ben sana iki menuyle kac kilo verdin derken seni ornek alip eger kilo verisin hizliysa bende senin taktigini uygulayacam anlaminda sordum sonra yazismalar gume gitti benim kilo verisimi hizlandirmam lazim senin menulerim aklima yattii oyuzden senin menulini ornek almak ostedim demek sen yanlis anlamissin kinayeli oldugu dusnmissin sonra sna nekadar surede verdigini sordum

Ben sana iki menuyle kac kilo verdin derken seni ornek alip eger kilo verisin hizliysa bende senin taktigini uygulayacam anlaminda sordum sonra yazismalar gume gitti benim kilo verisimi hizlandirmam lazim senin menulerim aklima yattii oyuzden senin menulini ornek almak ostedim demek sen yanlis anlamissin kinayeli oldugu dusnmissin sonra sna nekadar surede verdigini sordum
Hayrr yorumun iki yone cekilirdi dedm ama ben iyi anlamda cvp verdmyoksa farkli cvp verirdim zTen farkindaysan boyle uyguladm ve verdm dye ornek verdm

Yok canm dikkatliyim diyom ya senin meunu ornek alacaktim yazismalar gume gitti. Diger arkadasa da sikayet ettigim yok ben cv mi yazdim aramda gecen kisiyle niye sikayetleniymki koskoca ben yeterim niye sikayette bulunsam ne olacak ne elime gececek...... Sendecbeni yanlis anlamissin canm benim

Yok canm dikkatliyim diyom ya senin meunu ornek alacaktim yazismalar gume gitti. Diger arkadasa da sikayet ettigim yok ben cv mi yazdim aramda gecen kisiyle niye sikayetleniymki koskoca ben yeterim niye sikayette bulunsam ne olacak ne elime gececek...... Sendecbeni yanlis anlamissin canm benim
Hyrrr anlamadmm sadece onada sanada soyledm ona yoruma acik ol dedm sanada daha dikktli yorm yap diyorm ortam guzelolsn gerek yok boyle seylere cnm anladnnn.

Back
X