- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #158.101
Kızlar cohh uykumm geldi ben yatar yarin gorusmek dilegiyle ALLAH'a emanet olun cancazlarımmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa bende biliorum.bi gunde 1200 gr verdigim gunleri nasl bi ödemmişse gidiodu 800 gr verdigimde oluodu esim sasiriodu ama oluodu kesin listedesin sonuna kadar arkandayim canm keske bende yapabilsemde kurtulsammAlışkanlık oldu hergün tartılıyorum..bugün 800gr vermişim..bakalım yarın ne olacak..evet en rahatı et günü..
Bek severinkk biz didikoduyu@Dilakzn kaptanim kizartmafa nesi aşk olsundaha cok ilgilen bizimleee bakk gözümüz arar bizim dedikodunu neyin yapariz
![]()
Burdayim kiz pinkişle dedikodu yapiyokk
Bahceden geldim yani yorgunluktan atlamisim yazmayi:))Gunaydin beybiler sabah 4:30 kalktım 7 de eve geldim komsuya yardima gittim gabak cicegini doldurduk sindi evdeyim biraz dinlenim 1-2 saat yatimda görüşürüz![]()
Maşşallah canım valla bayağı erken ve sağlam spor yapmışssın.Yani tarla da çalışmak başlı başına bir spor canım tebrik ediyorum.Gunaydin beybiler sabah 4:30 kalktım 7 de eve geldim komsuya yardima gittim gabak cicegini doldurduk sindi evdeyim biraz dinlenim 1-2 saat yatimda görüşürüz![]()
Günaydın canım kardeş takımdan hoşgelmişssin aleykum selam valla hafta bomba gibi geçiyor.Günaydin 14 Takim. 10 Takimdan kardes Takimdan selam getirdimnasilsiniz nasil geciyor Haftaniz
![]()
Günaydın canım kardeş takımdan hoşgelmişssin aleykum selam valla hafta bomba gibi geçiyor.Senin haftan nasıl günün nasıl geçiyor iyidir inşallah
![]()
Valla inşallah bol eksileri görürüz canım benim ilk haftam ben sanırım daha dahil olmam sıralamayahosbuldukhamd olsun biraz telasli augostosun ilk haftasi ciksin
tam verimli olacam
bakalim cuma neleri görcez dartilarda
![]()
Hosgeldin canimmm iyyiz sen nasilsinnnGünaydin 14 Takim. 10 Takimdan kardes Takimdan selam getirdimnasilsiniz nasil geciyor Haftaniz
![]()