- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #179.021
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar 69.2 yani -600 oluyor ne tarafa oynasam bilemedim![]()
Inşallah canım sağol uğraştırdım sizi de![]()
Ne demek ne demekni dimik benim görevimmm
sen bi gir takıma da hayırlısıyla o zaman bi kaç kaçamagımı görmezden gelrsin ödeşiriz![]()
Gunaydin kizlar ayy gecmise hic bakamadim yine bütün gece uyutmadi uyumadi kizim bacak agrisindanbu arada iki gündür yidim ben yaa ne guzel eksideydim arti olmuşum
Cuma kilom: 53.6
Güncel: 54.1![]()
Gel kardeşim bende +500Gunaydin kizlar ayy gecmise hic bakamadim yine bütün gece uyutmadi uyumadi kizim bacak agrisindanbu arada iki gündür yidim ben yaa ne guzel eksideydim arti olmuşum
Cuma kilom: 53.6
Güncel: 54.1![]()
Güzel kuzucumm senin sonuçlar ne zaman cıkyor-100 sanirim ben cuma 73.2 dim sabah 73.1 ciktim![]()
Ayyy ne guzel eksideydim giztebrik ediyoree +500 sende beni geçememişsin
kuzum acaba bi doktora mı götürseniz miniği
Ayy artilandik yaaa marta da az kaldi hedeflerimiz nolcakGel kardeşim bende +500![]()
Benm 60 hedefim olmaz gibi geliyoAyy artilandik yaaa marta da az kaldi hedeflerimiz nolcak![]()
Eksidesin beybi-100 sanirim ben cuma 73.2 dim sabah 73.1 ciktim![]()
Kiz benim de 50 hedefim ben 54.1 imBenm 60 hedefim olmaz gibi geliyo62.9 um su an
Kuzu sen cabuk alıp cabuk veriyosun ya olabilir seninki ama ben oyle cabuk veremıyom anca cabuk alıyomKiz benim de 50 hedefim ben 54.1 imama bu hafta 52.5 olursam başarabilirim
![]()
-100 sanirim ben cuma 73.2 dim sabah 73.1 ciktim![]()
Ayyy ne guzel eksideydim giztohati hakettimm
kiz 2 kere götürdük cocugu delip deşiyolar ikisinde de bisey çıkmadi o yuzden götürmücem
![]()
Kiz benim de 50 hedefim ben 54.1 imama bu hafta 52.5 olursam başarabilirim
![]()
Benm 60 hedefim olmaz gibi geliyo62.9 um su an