- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #179.161
Sabirli ol cnmmmm bekledin okadarAynen cnm yaa bi sonuc bunkadar mi gec cikar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabirli ol cnmmmm bekledin okadarAynen cnm yaa bi sonuc bunkadar mi gec cikar![]()
Sabrediyom yarina surpriz artik hayirlsiiyla hamis olimde hamis degilsem bak o zaman skintiya bu kadar gecikme falanSabirli ol cnmmmm bekledin okadar
Menü çok güzelllSabah: muzlu narlı chialı yulaf lapası
Ara:2günkurusu arası fındık
Öğle:zeytinyağlı fasulye,yoğurt
Ara:elma,kabak çekirdeği+leblebi(1avuç)
Akşam:bezelye yemeği,2kaşık bulgur pilavı,salata,yoğurt
35 dk kickbox cardio.boğazım çok ağrıyor,birkaç güne kötüleşirim herhalde hadi hayırlısı
Arastirdm biraz ama her yerde farklı bilgiler var bi site de yenir denen digerinde yenmez diyoİnternetten bir bak istersen ben öyle başlamıştım kitabını daha sonra aldım..
Bugün helva günü müSabah 8 de hastaneye gitmeden once esim kucuk kare helva verdi geri cevirmedim
Bir tane kuru kayisi
Kahvalti
2 haslanmis yumurta,kepek ekmeginden parmak ucumla kopardim
peynir,yesillik,tavuk burger(salami) kizartiliyo. Cay
Aksam
1,bucuk tabak etli mantarli bezelye yemegi
Ayran, az salata
Su fazla icemedim. Acayip sis hissediyorum kasiklarim falan agriyo regl zamanim yaklasti. Bugunluk boyle olsun evde degilim.
Kıyamam ben sana amaa ogrenemedin bi türlü şu sonuçlarıSen ne yaptin ne dedi doktor ben gecmisi okuyamadim cnm
Nasip boyleymis demek kuzu sabredebilirsen ana olursun sabredemezsen ana olamazsin olay buKıyamam ben sana amaa ogrenemedin bi türlü şu sonuçları![]()
Sabrini mi deniyolar şimdi seninNasip boyleymis demek kuzu sabredebilirsen ana olursun sabredemezsen ana olamazsin olay bu![]()
Bence oyleeSabrini mi deniyolar şimdi seninanalık sınavı
![]()
![]()
Usenmeeeee cabuh okuuuuuSen ne yaptin ne dedi doktor ben gecmisi okuyamadim cnm
Yaa iki kere cift cizgi cikti daha neeeeSabrediyom yarina surpriz artik hayirlsiiyla hamis olimde hamis degilsem bak o zaman skintiya bu kadar gecikme falan![]()
Vallaaaa kizimi giydiriyodum esim gelip agzima tutunca geri cevirmedim sabah sabah alakasiz oldu ama ossun guzelBugün helva günü mü
Aksamı beğendimmm![]()
eristeyi begenmedimUyaninca 1 bardak su
Sabah: 1 dilim ekmek 1 yumurtanın yarısı
Ara:kahve
Ogle: yarım kase çorba yarim tabak erişte
Ara:1 portakal kahve
Aksam: 1 kase çorba koca 1 tabak karnabahar yemeği ekmek yemediimm
2.5 litre su içtim 1 saat yürüyüş yaptım daha evde de spor yapicam toplu yazarım hepsini![]()
Usenmeeeee cabuh okuuuuu
Yaa iki kere cift cizgi cikti daha neeee
Vallaaaa kizimi giydiriyodum esim gelip agzima tutunca geri cevirmedim sabah sabah alakasiz oldu ama ossun guzel
eristeyi begenmedimama ossun guzelll
![]()
Karnabahar çiçeği ne ola kiMenum
Sabah
Kan versigim icin kahvalti yapamadin maalesef yol uzerinde simitci falan yoktu yarim paket cizi yarim paket cubuk kraker yedim birde 2 hurma
Ogle
1 porsiyon dolu dolu lahana yemegi 1 dilim tb ekmegi
ara
1 elma
Aksam
2 kasik kiyma kavurmasi
Yarim dilim tb ekmegi
2 kasik lahana yemegi
Cig karnibahar cicegi attim agzima 3 5 tane
2.5 lt su
25 dk yuruyus
Sizi gidi mutlu aile siziUsenmeeeee cabuh okuuuuu
Yaa iki kere cift cizgi cikti daha neeee
Vallaaaa kizimi giydiriyodum esim gelip agzima tutunca geri cevirmedim sabah sabah alakasiz oldu ama ossun guzel
eristeyi begenmedimama ossun guzelll
![]()
Karatay benden sorulurdu iki sene önce cidden diyet olarak en mantıklısı ama evde iki öğün yiyemeyince çok zor oluyor dışarıda karataya göre beslenmek benim için , yağı falan kötü oluyor dışarların zaten dışarıdan yemeği hiç sevmem o yüzdenArastirdm biraz ama her yerde farklı bilgiler var bi site de yenir denen digerinde yenmez diyo
Fark etmez yeter ki içinde folik asit olsun ne kullanırsan kullan.benim 2tane var biliyorsun iyice deneyimlendim artıkHaklisin cnmm daha onumde cok zorlu yollar var sakin ve olgun olmaliyimmmyarin aksama kaldi benim surpriz hayirlisiylaa
Evet kullaniyordum yeni bitti bu aksam aldiracagim esime sence aynisini mi aldirayim yoksa doktora gidip danisip mi aldirayim tabi doktora gitmem en erken haftasonu bu surede de folic cok onemli ben aldirayim baska verirse onuda alirim diye dusundum