Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah: muzlu narlı chialı yulaf lapası
Ara:2günkurusu arası fındık
Öğle:zeytinyağlı fasulye,yoğurt
Ara:elma,kabak çekirdeği+leblebi(1avuç)
Akşam:bezelye yemeği,2kaşık bulgur pilavı,salata,yoğurt
35 dk kickbox cardio.boğazım çok ağrıyor,birkaç güne kötüleşirim herhalde hadi hayırlısı
Menü çok güzelll:KK76: aman kuzum onlemini al hasta olmadan :bicak:

Sabah 8 de hastaneye gitmeden once esim kucuk kare helva verdi geri cevirmedim:63:
Bir tane kuru kayisi

Kahvalti
2 haslanmis yumurta,kepek ekmeginden parmak ucumla kopardim
peynir,yesillik,tavuk burger(salami) kizartiliyo. Cay

Aksam
1,bucuk tabak etli mantarli bezelye yemegi
Ayran, az salata

Su fazla icemedim. Acayip sis hissediyorum kasiklarim falan agriyo regl zamanim yaklasti. Bugunluk boyle olsun evde degilim.
Bugün helva günü mü :kk77::kk77:
Aksamı beğendimmm :nazar:

Uyaninca 1 bardak su

Sabah: 1 dilim ekmek 1 yumurtanın yarısı

Ara:kahve

Ogle: yarım kase çorba yarim tabak erişte

Ara:1 portakal kahve

Aksam: 1 kase çorba koca 1 tabak karnabahar yemeği ekmek yemediimm:halay::halay:

2.5 litre su içtim 1 saat yürüyüş yaptım daha evde de spor yapicam toplu yazarım hepsini :spor:

Menum
Sabah
Kan versigim icin kahvalti yapamadin maalesef yol uzerinde simitci falan yoktu yarim paket cizi yarim paket cubuk kraker yedim birde 2 hurma

Ogle
1 porsiyon dolu dolu lahana yemegi 1 dilim tb ekmegi

ara
1 elma

Aksam
2 kasik kiyma kavurmasi
Yarim dilim tb ekmegi
2 kasik lahana yemegi
Cig karnibahar cicegi attim agzima 3 5 tane

2.5 lt su
25 dk yuruyus

Sen ne yaptin ne dedi doktor ben gecmisi okuyamadim cnm
Usenmeeeee cabuh okuuuuu
Sabrediyom yarina surpriz artik hayirlsiiyla hamis olimde hamis degilsem bak o zaman skintiya bu kadar gecikme falan :KK17:
Yaa iki kere cift cizgi cikti daha neeee:KK46:
Bugün helva günü mü :kk77::kk77:
Aksamı beğendimmm :nazar:
Vallaaaa kizimi giydiriyodum esim gelip agzima tutunca geri cevirmedim sabah sabah alakasiz oldu ama ossun guzel:KK200:
Uyaninca 1 bardak su

Sabah: 1 dilim ekmek 1 yumurtanın yarısı

Ara:kahve

Ogle: yarım kase çorba yarim tabak erişte

Ara:1 portakal kahve

Aksam: 1 kase çorba koca 1 tabak karnabahar yemeği ekmek yemediimm:halay::halay:

2.5 litre su içtim 1 saat yürüyüş yaptım daha evde de spor yapicam toplu yazarım hepsini :spor:
eristeyi begenmedim :63: ama ossun guzelll :KK15:

Usenmeeeee cabuh okuuuuu

Vallaaaa kizimi giydiriyodum esim gelip agzima tutunca geri cevirmedim sabah sabah alakasiz oldu ama ossun guzel:KK200:

Okudum giiii o yazdigimda yimik yapidim o an okuyamadiydinnnn :KK60:
Aile hekimimde iyle soyledi cift cizgi ciktiya hamissin ama insan merak ediyor kafada yinede acaba oluyor o sonuclansin kalp atisi lese icin bunlari dusunecegim sonradigerleri pimpiriklimiyim nee :confused:

Menum
Sabah
Kan versigim icin kahvalti yapamadin maalesef yol uzerinde simitci falan yoktu yarim paket cizi yarim paket cubuk kraker yedim birde 2 hurma

Ogle
1 porsiyon dolu dolu lahana yemegi 1 dilim tb ekmegi

ara
1 elma

Aksam
2 kasik kiyma kavurmasi
Yarim dilim tb ekmegi
2 kasik lahana yemegi
Cig karnibahar cicegi attim agzima 3 5 tane

2.5 lt su
25 dk yuruyus
Karnabahar çiçeği ne ola ki :KK64:

Usenmeeeee cabuh okuuuuu

Sizi gidi mutlu aile sizi :nazar::nazar::KK200:
Onu bende begenmedim kuzum iyi yapamamislar :D :D

Arastirdm biraz ama her yerde farklı bilgiler var bi site de yenir denen digerinde yenmez diyo
Karatay benden sorulurdu iki sene önce cidden diyet olarak en mantıklısı ama evde iki öğün yiyemeyince çok zor oluyor dışarıda karataya göre beslenmek benim için , yağı falan kötü oluyor dışarların zaten dışarıdan yemeği hiç sevmem o yüzden :110: ama Cidden karatayla hem doyuyorsun hem kilo veriyorsun

Haklisin cnmm daha onumde cok zorlu yollar var sakin ve olgun olmaliyimmm :KK46: yarin aksama kaldi benim surpriz hayirlisiylaa En Büyük TÜRKİYE
Evet kullaniyordum yeni bitti bu aksam aldiracagim esime sence aynisini mi aldirayim yoksa doktora gidip danisip mi aldirayim tabi doktora gitmem en erken haftasonu bu surede de folic cok onemli ben aldirayim baska verirse onuda alirim diye dusundum
Fark etmez yeter ki içinde folik asit olsun ne kullanırsan kullan.benim 2tane var biliyorsun iyice deneyimlendim artık:KK46:

Back
X