Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Nolduu kiz yanlis hesapmi yaptim.
Basladim tekrar ilaca canim biraz durdurdu beni sanki..bide karar verdim srtik su üç gunu atlatiyim diyeti artik anlamiyla yapmak istiyorum çarşamba günü misafirlerim gelcek ev hayirli olsuna ooooo bissürü hazırlık yapcammh..
Hafif şeyler yap kuzum aman diyim sende yersin illaki. İlaç gerekli demek ki yani vücudunda bişeyler ters gidiyor ilaç ta onu engelliyor

iyi akşamlar kızlar menüm
sabah
kiymali 2 yumurta yarim kk peynir 3 zeytin yarım dilim ekmek
ara
1 portakal
öğlen
6yk patlican yemegi 4 yk yoğurt 1 dilim ekmek
akşam
1 kase mercimek çorba
ara 1 elma
şu 1.5 2 ye tamamlayacagim
spor 45 dakika leslie

sabah
ara
1 portakal
öğlen
akşam
1 kase mercimek çorba
ara 1 elma
spor 45 dakika leslie
Cok guzel cnmm

@ParteMoralll canim olcu almis doktor gecmisi okudum. Bir sey sorayim o seffaf aparat icin mi olcu aldi doktor ?
Kizinda gece rahatsiz olmus gecmis olsun gazli seyler yidirme cocuga:tokat:
Evt onun icin canimm.
Kizzz yok be ne gazlisi gazliyla ne isi olur onun :D
Okudum giiii o yazdigimda yimik yapidim o an okuyamadiydinnnn :KK60:
Aile hekimimde iyle soyledi cift cizgi ciktiya hamissin ama insan merak ediyor kafada yinede acaba oluyor o sonuclansin kalp atisi lese icin bunlari dusunecegim sonradigerleri pimpiriklimiyim nee :confused:
Ay sen 7 haftaliksan cok ohoooooooooo keseler kalp atislari vs yakinsin :D allah askina git bi doktora delurucummmm
Sizi gidi mutlu aile sizi :nazar::nazar::KK200:
Onu bende begenmedim kuzum iyi yapamamislar :KK70: :KK70:
:KK200::KK200::KK200::KK200:

Yoksa bir tabak yerdm diyosun hahahaah tohat yermisinn ben yeni cikardim firindan:tokat:
Evitttt yaa yok kizz su uc gunu bi ekmeksiz atlatiyim ihanet etmeden diyete sadik olmak istiyorum bayagi zorlanıyorum ama üstesinden gelecegim.senin ölçü almislar ama neden okadar gec veriyler arkadasin fakultede sabah aldilar ölçü,aksam 16:00 gibi o seffaf seyi verdilerdi.ayy hayirlisiyla bi agridan kurtulda canimm gec olsunda guc olmasinda..
insallah cnm azcik sabir et.:KK60:

Blmiyorum ki cnm valla

Evt onun icin canimm.
Kizzz yok be ne gazlisi gazliyla ne isi olur onun :KK70:

Ay sen 7 haftaliksan cok ohoooooooooo keseler kalp atislari vs yakinsin :KK70: allah askina git bi doktora delurucummmm

:KK200::KK200::KK200::KK200:

Yoksa bir tabak yerdm diyosun hahahaah tohat yermisinn ben yeni cikardim firindan:tokat:
insallah cnm azcik sabir et.:KK60:

Blmiyorum ki cnm valla

Ben sandiydimki kizinda gaz oldu gaz uyutmadi yanlismi anlamisino_O
Sag salim esime mujde verebilirsem doktora gidecem dee nasip olmadi malimmm sebeplerden otruuuu :işsiz:

Ben sandiydimki kizinda gaz oldu gaz uyutmadi yanlismi anlamisino_O
Sag salim esime mujde verebilirsem doktora gidecem dee nasip olmadi malimmm sebeplerden otruuuu :işsiz:
Evett ama o oluyo iste :D cocuklarin gazi tuttummu tutuyo sende anlarsinnnn:KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46: ay iyi sabrettin ben netten sonucu gorunce havaya ziplayip esime gostermistm :KK200::KK200:

Demirim
Evett ama o oluyo iste :KK70: cocuklarin gazi tuttummu tutuyo sende anlarsinnnn:KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46: ay iyi sabrettin ben netten sonucu gorunce havaya ziplayip esime gostermistm :KK200::KK200:
Hee anladimm:D
bende inanamiyorum kendime bu kadar sabrettigime saka maka 1 hafta olacak ben ogreneli 1 haftadir icime atiyom valla sistimm yariji ople cekiyom gelmiyooo :kızgın:

senad senad sen yeni geldin dimi cnm bu ara cok ayrintili bakmiyorum atladim galiba hosgeldinnnnnn:KK19: kac kilosunnnnnn kac yasindaasnnnn anlat bakam:uykucu:
Evet yeni geldim :) merhaba :KK3::KK25:19 yaşındayım boyum 163 :KK43:70 tim geldiğimde şimdi 69.2 olmuşum hedefim ilk olarak 52-53 sonra görüntüye göre bakacağım inşallah duruma :KK36:

sabah
ara
1 portakal
öğlen
akşam
1 kase mercimek çorba
ara 1 elma
spor 45 dakika leslie