Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok yok kal sende şaka ettim :KK53:
he evet profildki benin :süslü: nasılım cok güzelim dimi:süslü: incecikim kıskandın mı beni :KK30::KK30:
saka dimi saka :bicak:
cok kiskandim:KK53:
hasetlendimmm:KK53: benden sisman olmani istidimmmm:KK53:

simdi aairi diyemem yalan suluyemem :D yani dusunmeyince ve koku falan gelmeyince idare ediyorumda diger turlu kokular ve yiyecekler midemi kptu yapiyor en guzel meyve yiyprum hamd olsun :duduk:
midem surekli huzursuz yanii :işsiz:

ay yeme de diyemiyorm :olamaz::olamaz: eve gitte tadımlık yap kendine :bicak: sen bu hafta liseten cıkıyo musun kuzum bi hamileler yarısamıyo lafı duyduydum ben sanki

evet @ParteMoralll soylemisti tatlim. Sen beni cikart ama ben kendi aramizda her hafta ayni sekilde bildirimleri yapayim yani grubumuzda degisiklik olmasin oluy muuu :dua:

Ahahahh:KK70: profilinin kenarları yeşil oluyo online oldugunda :KK70: benim oluyo mu:sus:ben gizlediydim:sus:
EEvetfark ettikkk:KK53:
:KK48:

saka dimi saka :bicak:
cok kiskandim:KK53:
hasetlendimmm:KK53: benden sisman olmani istidimmmm:KK53:

simdi aairi diyemem yalan suluyemem :KK70: yani dusunmeyince ve koku falan gelmeyince idare ediyorumda diger turlu kokular ve yiyecekler midemi kptu yapiyor en guzel meyve yiyprum hamd olsun :duduk:
midem surekli huzursuz yanii :işsiz:

evet @ParteMoralll soylemisti tatlim. Sen beni cikart ama ben kendi aramizda her hafta ayni sekilde bildirimleri yapayim yani grubumuzda degisiklik olmasin oluy muuu :dua:

EEvetfark ettikkk:KK53:

:KK48:

Töbe de kız :D:D:D:D tm bn sni sürekli adaylar listesinde tutcam hep orda bildirim yapcan bana :KK74::KK74:

ne kadarlık hamilesin canım sen ?
ben 3 buçuk haftalık hamilyeim doktora giderken de özel hiç bişey yapmadm
Canim ben netten hesaplattim 7 haftalik cikti ama 1 haftasi regl cik 1 haftasida kafadan cik 5 haftaliktir maksimjm bence sana doktor mi dedi haftani. Nette okudum ki ultrason ile bakacak ya su icip oyle gidin skisik olun diyor normalde ultrasonda oyledir ya sende oyle yapton mi

Canim ben netten hesaplattim 7 haftalik cikti ama 1 haftasi regl cik 1 haftasida kafadan cik 5 haftaliktir maksimjm bence sana doktor mi dedi haftani. Nette okudum ki ultrason ile bakacak ya su icip oyle gidin skisik olun diyor normalde ultrasonda oyledir ya sende oyle yapton mi
evet canım doktor söyledi bana hayır canm ddiğim gibi hiçbişey yapmadm ben

onlar eski ultrasonlar için geçerli diye biliyorum canim ben hiç şu içip gitmedim doktor da öyle bişey demedi

munter munter canım doktor son adetin başlangıç tarihini soruyor bitiş de olabilir tam emin değilim ultasonda ortalama haftası gozukuyor 1 hafta oynayabilir onda da

Back
X