- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #179.401
Ayy kizlar apartmanda pattis kizartmasi kokuyor mis gibii![]()
ay yeme de diyemiyorm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy kizlar apartmanda pattis kizartmasi kokuyor mis gibii![]()
Ahahahhay cok cahilim online oldugumu nerden görüyon kıızz
![]()
Ayy sular geldi ailecek kirklandikakşamda ben girmicem kendi kendinize konusursunuz
bütün gece bdv de millete laf yetiştircem ben![]()
aa bak bn onu şimdi farkettimAhahahhprofilinin kenarları yeşil oluyo online oldugunda
benim oluyo mu
ben gizlediydim
![]()
bende gessmee gidiyomAyy sular geldi ailecek kirklandiksimdi de yemek yapiom
![]()
saka dimi sakayok yok kal sende şaka ettim
he evet profildki beninnasılım cok güzelim dimi
incecikim kıskandın mı beni
![]()
simdi aairi diyemem yalan suluyememya cok mu![]()
ay yeme de diyemiyormeve gitte tadımlık yap kendine
sen bu hafta liseten cıkıyo musun kuzum bi hamileler yarısamıyo lafı duyduydum ben sanki
EEvetfark ettikkkAhahahhprofilinin kenarları yeşil oluyo online oldugunda
benim oluyo mu
ben gizlediydim
![]()
Çünkülüm![]()
Ayy sular geldi ailecek kirklandiksimdi de yemek yapiom
![]()
saka dimi saka
cok kiskandim
hasetlendimmmbenden sisman olmani istidimmmm
simdi aairi diyemem yalan suluyememyani dusunmeyince ve koku falan gelmeyince idare ediyorumda diger turlu kokular ve yiyecekler midemi kptu yapiyor en guzel meyve yiyprum hamd olsun
midem surekli huzursuz yanii
evet @ParteMoralll soylemisti tatlim. Sen beni cikart ama ben kendi aramizda her hafta ayni sekilde bildirimleri yapayim yani grubumuzda degisiklik olmasin oluy muuu
EEvetfark ettikkk
![]()
Koktun dimiiiTöbe de kıztm bn sni sürekli adaylar listesinde tutcam hep orda bildirim yapcan bana
![]()
ne kadarlık hamilesin canım sen ?Rabia- cnm bende de basagrisi oluypr cok sukur bi kac gundur azocik daha hafif bende mide bulantisida oluyor maalesef
![]()
Canim ben netten hesaplattim 7 haftalik cikti ama 1 haftasi regl cik 1 haftasida kafadan cik 5 haftaliktir maksimjm bence sana doktor mi dedi haftani. Nette okudum ki ultrason ile bakacak ya su icip oyle gidin skisik olun diyor normalde ultrasonda oyledir ya sende oyle yapton mine kadarlık hamilesin canım sen ?
ben 3 buçuk haftalık hamilyeim doktora giderken de özel hiç bişey yapmadm
evet canım doktor söyledi bana hayır canm ddiğim gibi hiçbişey yapmadm benCanim ben netten hesaplattim 7 haftalik cikti ama 1 haftasi regl cik 1 haftasida kafadan cik 5 haftaliktir maksimjm bence sana doktor mi dedi haftani. Nette okudum ki ultrason ile bakacak ya su icip oyle gidin skisik olun diyor normalde ultrasonda oyledir ya sende oyle yapton mi
evet canım doktor söyledi bana hayır canm ddiğim gibi hiçbişey yapmadm ben
Canim ben netten hesaplattim 7 haftalik cikti ama 1 haftasi regl cik 1 haftasida kafadan cik 5 haftaliktir maksimjm bence sana doktor mi dedi haftani. Nette okudum ki ultrason ile bakacak ya su icip oyle gidin skisik olun diyor normalde ultrasonda oyledir ya sende oyle yapton mi
güzel olur canim düzenli olur aksatmazssin hemSelam kızlar..
Bugun spora yazildim haftanın üç günü gidicem..baya bir çalıştım yorulmuşum..
Aynen canim çok iyi oldu böyle..güzel olur canim düzenli olur aksatmazssin hem![]()