- Konu Sahibi Pinarbartu
- #179.421
Ayy şımardım şimdi paylaşılamıyorumkıskanç yaaaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy şımardım şimdi paylaşılamıyorumkıskanç yaaaa![]()
yaa xok guzel hadi hayirli olsunSelam kızlar..
Bugun spora yazildim haftanın üç günü gidicem..baya bir çalıştım yorulmuşum..
Gercwk mi olabioir cnm haklisin sevindim cunku hem su icip hem karni bastirinca cok aciyorduonlar eski ultrasonlar için geçerli diye biliyorum canim ben hiç şu içip gitmedim doktor da öyle bişey demedi
ultrasonda gozukcek yaniii cok sevindimmmmunter canım doktor son adetin başlangıç tarihini soruyor bitiş de olabilir tam emin değilim ultasonda ortalama haftası gozukuyor 1 hafta oynayabilir onda da
Menu cok iyiMenüm..
Sabah: haşlanmış iki yumurta, peynir, yeşillik, üç ceviz, iki günkurusu..
Ara: şekersiz kahve iki kuru erik..
Akşam: bir tabak kıymali lahana kavurma, bir kase yoğurt..
Alıç marmelatını bugün A101 de gördüm.tadı çok mu güzel?içinde şeker olduğu için pek yanaşmadım ama sen hergün yiyorsun merak ettimMenum
Sabah 1 tatli kaşığı alıç marmelati nescafe
Kahvalti: 2 yumurtali peynirli omlet, 1 dilim t.b.ekmegi ve kahvaltılıklardan azar azar, sekersiz cay
Öğle:3 kasik yogurt,2 kaşik yulaf,2 ceviz, yarim elma, yarim portakal
Ara: 2 küçük dilim portakal
Akşam: 4 kaşik yağsız karabugday, 2 parça tavuk, 2 bardak ayran
Spor 35 dk twist shape
Bence gebe menüsü olarak güzel.tuzlu çubuk kraker leblebi ye bulantın oluncaMenum
Sabah 4 catal kiymali yumur
ta 1 dlm tb ekmegi
Ara 1 kutu sut yarim susamli simit
Ogle
kiymalinkarnabahar yemegi yarim simit
Ara 1 elma
Eve geldim 1 elma daha yidim
Aksam
1 kase mercimek
Yarim tabak lahana yemegi
2 lokma ekmek
2 lt su
20 dk yuruyus
Not: kizlar sabah bulantim midem kotu oluyor evde bir sey yiyemiyor zorla yedim o kadar. Sabah yiyemedigim icin arada simit yedim oglende ekmek yerine diger yarisini tercih ettim![]()
guzell guzell cik guzelMenum
Sabah 1 tatli kaşığı alıç marmelati nescafe
Kahvalti: 2 yumurtali peynirli omlet, 1 dilim t.b.ekmegi ve kahvaltılıklardan azar azar, sekersiz cay
Öğle:3 kasik yogurt,2 kaşik yulaf,2 ceviz, yarim elma, yarim portakal
Ara: 2 küçük dilim portakal
Akşam: 4 kaşik yağsız karabugday, 2 parça tavuk, 2 bardak ayran
Spor 35 dk twist shape
Bugünkü menüm:
Sabah: mantarlı omlet,tb ekmeğine tost,zeytin,domates,salatalık
Ara:hurma
Öğle:nohut yemeği,3kaşık bulgur pilavı
Ara:kivi,2ceviz
Akşam:kuru patlıcan dolması,yoğurt,yeşillik
30 dk aerobik az önce 3kare %70 kakaolu bitter yedim çok sinirlendiğim bir olay yaşadım.
cubuk kraker yiyorum veyaz cizi onlarinda kalorileri cok bir de yedikce yiyom butiyo paket hemencecikBence gebe menüsü olarak güzel.tuzlu çubuk kraker leblebi ye bulantın olunca
cig kofte harici ben begendimmmSabah 4 tane et kofte iki dilim ekmakizcik peynir 4zeytin sekersiiz çay
Ara sade soda
Aksam yemeginden yarım saat once bi greyfurt iki portakal normal küçük boyalarında, bi avuc çiğ fistik
Yemek ;bi tabak kuru fasulye bi bardak ayran 3marul yaprak iki sıkımlik çiğ köfte, erik komposto sekeri cok kitti
Yarim saat yürüyüş 2,5 lt su icilecek cok yorgunum kizlar yarin misafirler gelecek hazirlik yapcambiraz dinlenimde ise koyulumm..
Suyu tamamladinmi tamamdiriyi akşamlar kızlar menüm
sabah
1 yumurta kk peynir yarım dilim ekmek 1 bardak sut 3 zeytin
ara
çeyrek muz
öğlen
1 büyük kase mercimek çorbası 1 portakal
ara
7 fındık 2 ceviz
akşam 2 bulgurdan (küçük) biber dolması yeşillik
su
1 litre olmamıştır2 ye tamamlayacagim
spor 20 dakika egzersiz
Kalp sağlığına faydali spor yaparkende enerji veriyor sabah ac karnina spor yaptigim için yiyorum ben evde vardi zaten eşim dedi spordan once yersen daha rahat spor yaparsin diye gercektende hic enerjim düşmeden yapiyorum sporu sabahAlıç marmelatını bugün A101 de gördüm.tadı çok mu güzel?içinde şeker olduğu için pek yanaşmadım ama sen hergün yiyorsun merak ettim
Sadece boll su icebilirsin kuzum hamissin ya bisey oneremiyorumKizlar bende cok sis oluyo ne yapmaliyimm![]()
Afiyet olsun canimm cok guzel menun ❤Menüm..
Sabah: haşlanmış iki yumurta, peynir, yeşillik, üç ceviz, iki günkurusu..
Ara: şekersiz kahve iki kuru erik..
Akşam: bir tabak kıymali lahana kavurma, bir kase yoğurt..
Ayy simitler fazla olmus kuzum sabah altinbasak varya eti formun ondan veya kepekli galeta ve biraz tuzlu peynir ye bence bulanti yapmaz ama yumurta da ye kesin hergun balim ❤❤❤Menum
Sabah 4 catal kiymali yumur
ta 1 dlm tb ekmegi
Ara 1 kutu sut yarim susamli simit
Ogle
kiymalinkarnabahar yemegi yarim simit
Ara 1 elma
Eve geldim 1 elma daha yidim
Aksam
1 kase mercimek
Yarim tabak lahana yemegi
2 lokma ekmek
2 lt su
20 dk yuruyus
Not: kizlar sabah bulantim midem kotu oluyor evde bir sey yiyemiyor zorla yedim o kadar. Sabah yiyemedigim icin arada simit yedim oglende ekmek yerine diger yarisini tercih ettim![]()
Afiyet olsun canimm guzel menunBugünkü menüm:
Sabah: mantarlı omlet,tb ekmeğine tost,zeytin,domates,salatalık
Ara:hurma
Öğle:nohut yemeği,3kaşık bulgur pilavı
Ara:kivi,2ceviz
Akşam:kuru patlıcan dolması,yoğurt,yeşillik
30 dk aerobik az önce 3kare %70 kakaolu bitter yedim çok sinirlendiğim bir olay yaşadım.
yaa iciyom adlinda ama olmuyo napsammm kii giiSadece boll su icebilirsin kuzum hamissin ya bisey oneremiyorum![]()
Ben normalde peynifi deli gibi yerdim sabah suratina bakmadimAfiyet olsun canimm cok guzel menun ❤
Ayy simitler fazla olmus kuzum sabah altinbasak varya eti formun ondan veya kepekli galeta ve biraz tuzlu peynir ye bence bulanti yapmaz ama yumurta da ye kesin hergun balim ❤❤❤