Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Mutlaka baktır canim..d vitamini eksik olunca kilo vermesi çok zor dedi doktor..bağışıklık çökünce de türlü hastalık çikıyor malesef..

d vitamini eksikliği neden oluyomuş ki kuzum onunla ilgili bişey dedi mi doktor o_O

Mutlaka baktır canim..d vitamini eksik olunca kilo vermesi çok zor dedi doktor..bağışıklık çökünce de türlü hastalık çikıyor malesef..
Ben cok güneşe çıkmıyorum acaba bende de var midir ki d vitamini eksikligi bende baktiricam bi ara :dua:

günaydın beybiiii:KK60: valla cıkmş talan ettim her yeri ama yooohh:oha:
Ayy bende hic biyerde bulamıyorum ama bizim burda bi tane bilinmedik bi market var orasi hep getiriyo bittikce aliyorum orda:halay: a101 pek getirirdi oyle degisik seyleri ama yok ordada

Tam sebebini söylemedi ama güneşte bol bol durmami soyledi..ben de kapalıyım benim için biraz zor ama evde cam kenari falan biraz dururum :KK70:
Ay bende hiç güneşe cıkmıyorum:eek:
Valla ben kapali degilim ama gunese de cok çıkmıyorum yanii:eek: bi ara biz eczaneden d vitamini almistik yağ ekmege döküp yemistik:D oyle demisti eczaci çünkülüm:D

Tam sebebini söylemedi ama güneşte bol bol durmami soyledi..ben de kapalıyım benim için biraz zor ama evde cam kenari falan biraz dururum :KK70:

heh yandık :Dbende işe gelirken karanlık cıkarken karanlık ofis güneş görmüyo öğle molalarında barı cıkayım bahceye :D:D

Günaydın kızlar :KK200:

günaydın canııımm:KK74:

Günaydınlarr:KK200:

Günaydın canım..benim de kızim uyandi kahvalti yapicaz sonra evde leslie yapicam kendimi çok yormadan..
harikasın canım ii sporlar :))

bnde hala +300 üm :olamaz:
bende artıdayım :(( dünde çikolata yedim. çikolataları yiyorum yiyorum sonra neden artıdayım diyorum:duduk::duduk: snn +300 ün nerden??

Back
X