- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #180.001
Salata yapcaam onu yaparken squatta yapayimAcik squat yap sindi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salata yapcaam onu yaparken squatta yapayimAcik squat yap sindi![]()
Kokulu kokulu diyisinBen Çeyize parfüm le duş jeli doldurdummakyaj sevmiiim
![]()
Bnm bi açık adres vermedigim kaldıAyy oyle yaparlar zaten benden sonra kvdem evdeki beyaz esyalarini yeniledibenimkisilerjnin aynisi aldi en sinir oldugum
ayy tanınacamm diye ödüm patlii herseyi anlatiyom
![]()
1 tane de özel parfüm alayım diyim şey etkisi olanlardanKokulu kokulu diyisin![]()
Ayni kizzz hepsini yeniledi yaa bütün elektirikli eşyalarımız ayniBnm bi açık adres vermedigim kaldı![]()
![]()
aynısını mi aldı bide
![]()
Ee ben heeep tilifonnnnndan yaziyormmmm ki cokmu zoorrTilifondan yetisemiyom yoksa hepinizi taciz ederim![]()
cinim kiyninim
![]()
kiz yimeeni yeeecani bisi cekmiiyii yaaaceviz yedim sindii muz ile birlikte
Aksamki pattis var belkim onu yerim canim bisi cekmiyii![]()
karbim guruldiy
menuye bak kisacik ne guzel
aowwwwwbunu hic hesaba katmamistimmm
iftiraaaa
kiz biz cok benziyok o migrosun indirimleri varyaaahele 60 a 9 veya 7 lira olnlarrr
Kurutemislerr
Gyet guzel tatlimmkarbugdayi nasil yiyonuss yaa
![]()
Yok canısı küsmedimmBebiskommene küsme
her gordugumde yaziyom sene
![]()
Ayyy tirbiyisiz1 tane de özel parfüm alayım diyim şey etkisi olanlardanhani kokladikca
![]()
Koskoca kadınlar ya hiç yakismiyoda kıskançlık yapmalarıAyni kizzz hepsini yeniledi yaa bütün elektirikli eşyalarımız aynisinirti
![]()
canim hic bisi istemiiiCanin ne istiyo kuzum düşün guzel saglikli biseyler hazirla susaminla beraber yiyin![]()
senin kv defolu cnm onu ver geri baskada almaKaynanam begenmiiiyyy bnm ceyizimiiananemin ördüğü yelekleri koyma Çeyize dedi (yapta seninkileri koyayim diyemedim) hiçte bile koyarım hatıra onlar bana hepsini alcam dedim
![]()
Oldum gulmektenAyy oyle yaparlar zaten benden sonra kvdem evdeki beyaz esyalarini yeniledibenimkisilerjnin aynisi aldi en sinir oldugum
ayy tanınacamm diye ödüm patlii herseyi anlatiyom
![]()
Kiz Allah seni1 tane de özel parfüm alayım diyim şey etkisi olanlardanhani kokladikca
![]()
MuckssYok canısı küsmedimm![]()
Aynen yaa ne gicik bisey gorende ben ondan ozendim de aldim sanarKoskoca kadınlar ya hiç yakismiyoda kıskançlık yapmaları![]()
bende bekliyorum öyle bi atak bakalım
![]()
Ben yetisemiyom yaEe ben heeep tilifonnnnndan yaziyormmmm ki cokmu zoorrayni anda cok sey yapiorm
kiz yimeeni yeeebeni kizdirmaaaa
hele mgros hafta sonu bi alama bi bedava
ay psikoljk hepsini aliom 2 bisey aliyim diyorm bi bakiyorm 3lu rakamlar
![]()
ben alisveris manyaggi
![]()
BdjskwahagahahgahahAyyy tirbiyisizahjajaahajjakahahajaj kiz yaaaaa
ahahahakajahhahahah
ney etkisi olanlardan
psikolojimi boziyiii keptin
![]()
Pardon bu olmamış olmuşunu rica edebilir miyimcanim hic bisi istemiii
senin kv defolu cnm onu ver geri baskada alma
Oldum gulmekten
bende tanincam diye pek bi tirsiyommm
Kiz Allah seni![]()
Ahahahahhah 6 senelik evliyim boyle bi parfumum olmadi ona yanarimBdjskwahagahahgahah![]()
![]()
bole bole yapcam kokuya gel diye
![]()
Ben izlemiyorum artık valla yettiiiHaberleri ozliyprum cok fenaa![]()