Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tilifondan yetisemiyom yoksa hepinizi taciz ederim :KK70: :KK70: cinim kiyninim:deli::deli:
Ee ben heeep tilifonnnnndan yaziyormmmm ki cokmu zoorr:deli: ayni anda cok sey yapiorm :D
cani bisi cekmiiyii yaaa :KK43: ceviz yedim sindii muz ile birlikte :kk77:
Aksamki pattis var belkim onu yerim canim bisi cekmiyii:kusmuk: :işsiz: karbim guruldiy:KK53:

menuye bak kisacik ne guzel :KK70:

aowwwww :skandal: bunu hic hesaba katmamistimmm :skandal: iftiraaaa:KK48:

kiz biz cok benziyok o migrosun indirimleri varyaaa :KK53: hele 60 a 9 veya 7 lira olnlarrr :KK70: Kurutemislerr :olamaz:

Gyet guzel tatlimm :rapci: karbugdayi nasil yiyonuss yaa:kusmuk:
kiz yimeeni yeee :KK46: beni kizdirmaaaa:deli: hele mgros hafta sonu bi alama bi bedava :D ay psikoljk hepsini aliom 2 bisey aliyim diyorm bi bakiyorm 3lu rakamlar :D :D ben alisveris manyaggi:deli:

Canin ne istiyo kuzum düşün guzel saglikli biseyler hazirla susaminla beraber yiyin:anneadayı::anne::nazar:
canim hic bisi istemiii:KK43:

Kaynanam begenmiiiyyy bnm ceyizimii:63::63: ananemin ördüğü yelekleri koyma Çeyize dedi (yapta seninkileri koyayim diyemedim) hiçte bile koyarım hatıra onlar bana hepsini alcam dedim:deli:
senin kv defolu cnm onu ver geri baskada alma :oha:

Ayy oyle yaparlar zaten benden sonra kvdem evdeki beyaz esyalarini yeniledi:tokat: benimkisilerjnin aynisi aldi en sinir oldugum:tokat: ayy tanınacamm diye ödüm patlii herseyi anlatiyom:KK70:
Oldum gulmekten :KK70:
bende tanincam diye pek bi tirsiyommm :KK70:

1 tane de özel parfüm alayım diyim şey etkisi olanlardan:KK8:hani kokladikca:KK8::KK8:
Kiz Allah seni :D

Ee ben heeep tilifonnnnndan yaziyormmmm ki cokmu zoorr:deli: ayni anda cok sey yapiorm :KK70:
kiz yimeeni yeee :KK46: beni kizdirmaaaa:deli: hele mgros hafta sonu bi alama bi bedava :KK70: ay psikoljk hepsini aliom 2 bisey aliyim diyorm bi bakiyorm 3lu rakamlar :KK70: :KK70: ben alisveris manyaggi:deli:
Ben yetisemiyom ya :D :D nisanlima bile cevap veremiyom buraya girince :D

Back
X