- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #180.241
yesssHahaha![]()
tamam diline dolandikkkk
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yesssHahaha![]()
tamam diline dolandikkkk
![]()
Niiiii yidinnnnyesssbişi diyim mi ben bugün kaçamak yaptım
sabah poğaca yiidim kahve yanında da donut
![]()
Benim ki du diyoduu 1 yasinda du istiyomusay ama yaaaanasıl sevdiriyolar kendilerini
geçen yegenimde su isticek daha 1 yasında dudaklarını büzmüş bana bakıyo konusamıyoda senin dedim o dudaklarını koparırım
![]()
benimki 18 aylık oldu canım dedikleri bunlar aç mamma dede mimmiHahaha masallah kac aylik senin bebis. Bizim kiz masallah annesi gibi ceneye duskunbaya biseyler soyluyo :)
Babaaaa babaa kalkkkhh mama yiyikkkkmasaya cagrisi bu
hahahahaahha cok tatlilar yaaaaaaa totolarini yidimmmm
Hahahaha aynennnn simdi cope kadar atar ohhh iki aydir buldugumu atiriyorumbenimki 18 aylık oldu canım dedikleri bunlar aç mamma dede mimmibebi (bebek oluyor) gakk (kalk) gaga (kaka) attı dtti duttu (düştü) aklıma gelenler bunlar
bi sekilde anlasiyoruz
benim dediklerimi de anliyor bayagi getir götür işleri falan yapar
sabah sofra serecegimde sofrayı tutustururum eline bidir bidir götürür içeri
![]()
Ay aklima geldikce geliyo camasirlarini camasir makinasina kendi doldurduyo :) yikiycaz diyorumbenimki 18 aylık oldu canım dedikleri bunlar aç mamma dede mimmibebi (bebek oluyor) gakk (kalk) gaga (kaka) attı dtti duttu (düştü) aklıma gelenler bunlar
bi sekilde anlasiyoruz
![]()
ay coh pişmanın 2 gram verdim diye hemen şımardımNiiiii yidinnnnbaaa da virsini
![]()
baya cazgır kız o ne öleBenim ki du diyoduu 1 yasinda du istiyomussonra da yuruyunce direk damacana basina gidip bagriyodu
benim kiz biraz gurultulu
![]()
![]()
ay evet canım ya yardımcı olmaya basladilarHahahaha aynennnn simdi cope kadar atar ohhh iki aydir buldugumu atiriyorumcop vs yada esyasi pisse odana at diyorum kirli sepeti var oraya birakiyo fln masa toplarken kucukleri verip mutfaga gotur diyorum arkasindan gidiyoruz
hayran hayran bakiyorum. Insan inanamiyo yaa buyuduguneee
benimki 18 aylık oldu canım dedikleri bunlar aç mamma dede mimmibebi (bebek oluyor) gakk (kalk) gaga (kaka) attı dtti duttu (düştü) aklıma gelenler bunlar
bi sekilde anlasiyoruz
![]()
Hahahaha aynennnn simdi cope kadar atar ohhh iki aydir buldugumu atiriyorumcop vs yada esyasi pisse odana at diyorum kirli sepeti var oraya birakiyo fln masa toplarken kucukleri verip mutfaga gotur diyorum arkasindan gidiyoruz
hayran hayran bakiyorum. Insan inanamiyo yaa buyuduguneee
baya kullanıyonuz siz bu cocukları yaAy aklima geldikce geliyo camasirlarini camasir makinasina kendi doldurduyo :) yikiycaz diyorumcamasir asiyoruzzzz
yakinda kek mek yapariz :) supurgeyi vermiyo o supurmeye calisiyo
![]()
Tabi kotu yanlarda var ben katliyorum o dagitiyo dolabiniyada benim dolabi bosaltiyo birsuru sey kirdi bu ara yapmiyo
ayy canlari sagolsnnn kuzucuklarrrr
analarin meşhur lafini soylerik bizde gordugun banaysa ogrendigin saggaabaya kullanıyonuz siz bu cocukları yakız cocugu işte dogduguyla başlıyo iş yapmaya
![]()
yarın bigün el evinde anası hç bişey öğretmemiş derleranalarin meşhur lafini soylerik bizde gordugun banaysa ogrendigin saggaa![]()
Afiyet zikkiiim olsunnnnay coh pişmanın 2 gram verdim diye hemen şımardımama donut pek güzeldi ev yapımı hemide
![]()
Kizima cazgirmi dedin senbaya cazgır kız o ne öleanasına bak kızını al
![]()
Evettttttt oda var veriyo ben yerine kouyuyormay evet canım ya yardımcı olmaya basladilarbulasik makinasinin kapagina oturur icindekikeri cikarip cikarip verir ben yerlestirincede hiiiimmmm diye oturdugu yerde sallanır totosunun ustunde
çok komikler
ben gelisimi icin yapiyorum. :baya kullanıyonuz siz bu cocukları yakız cocugu işte dogduguyla başlıyo iş yapmaya
![]()
başka neler yapiyorsun sen canım bende gelisimi için yapiyorum biseyler falan ama konuşma nasıldı 1.5 yaşındayken benimki daha iki kelimeli konusmuyor hep tek tek soyluyor etrafımda da yok hiç küçük cocukAfiyet zikkiiim olsunnnn
Kizima cazgirmi dedin sen
Evettttttt oda var veriyo ben yerine kouyuyormay
cuk tatlilaar
ben gelisimi icin yapiyorum. :sacini basini yolarimm senin
Afiyet zikkiiim olsunnnn
Kizima cazgirmi dedin sen
Evettttttt oda var veriyo ben yerine kouyuyormay
cuk tatlilaar
ben gelisimi icin yapiyorum. :sacini basini yolarimm senin
bence normaldir oyle olmasi kizimda aciktiginda falan soyluyodu ac kapa ver gibi ama pepee pepee buuudunmu seen evet diyodu. Onu soyluyodubaşka neler yapiyorsun sen canım bende gelisimi için yapiyorum biseyler falan ama konuşma nasıldı 1.5 yaşındayken benimki daha iki kelimeli konusmuyor hep tek tek soyluyor etrafımda da yok hiç küçük cocuk
baaaaririimahahahahbana baaarmaaaa
![]()
başınız sağolsun kuzum cok üzüldüm rabbım kalan sağlara uzun ömür versinKızlar Merhaba,
Uzun süredir uzak kaldım yakın çevremde birini kaybettim...
Sevdiklerinizin kıymetini bilin..
Özür dilerim sizlere yazamadığım için hala bu takımda olup olmadığımdan emin değilim..
Ama size yinede yazmak istedim