Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy munter munter sana derken canim cekti dun.
Bugun ki menum ev yapimi snitzel
Patates puresiiii
Bulgur pilaviiiiiii
Imhhhhh :) mismisssssssssss
Patateslerim haslandi taviklarimida sute yatirdimmmmmmm aşam olsada yisek:KK51::KK51::KK51::ruh::ruh::ruh::ruh:

ay ama yaaaa :KK70: nasıl sevdiriyolar kendilerini :KK53: geçen yegenimde su isticek daha 1 yasında dudaklarını büzmüş bana bakıyo konusamıyoda senin dedim o dudaklarını koparırım :KK70::KK70::KK70:
Benim ki du diyoduu 1 yasinda du istiyomus :D sonra da yuruyunce direk damacana basina gidip bagriyodu :D benim kiz biraz gurultulu :D :D

Hahaha masallah kac aylik senin bebis. Bizim kiz masallah annesi gibi ceneye duskun :KK70: baya biseyler soyluyo :)
Babaaaa babaa kalkkkhh mama yiyikkkk :KK70: masaya cagrisi bu :KK70: hahahahaahha cok tatlilar yaaaaaaa totolarini yidimmmm
benimki 18 aylık oldu canım dedikleri bunlar aç mamma dede mimmi :deli:bebi (bebek oluyor) gakk (kalk) gaga (kaka) attı dtti duttu (düştü) aklıma gelenler bunlar :KK70:bi sekilde anlasiyoruz:KK53: benim dediklerimi de anliyor bayagi getir götür işleri falan yapar :KK70:sabah sofra serecegimde sofrayı tutustururum eline bidir bidir götürür içeri :KK70:

benimki 18 aylık oldu canım dedikleri bunlar aç mamma dede mimmi :deli:bebi (bebek oluyor) gakk (kalk) gaga (kaka) attı dtti duttu (düştü) aklıma gelenler bunlar :KK70:bi sekilde anlasiyoruz:KK53: benim dediklerimi de anliyor bayagi getir götür işleri falan yapar :KK70:sabah sofra serecegimde sofrayı tutustururum eline bidir bidir götürür içeri :KK70:
Hahahaha aynennnn simdi cope kadar atar ohhh iki aydir buldugumu atiriyorum :D cop vs yada esyasi pisse odana at diyorum kirli sepeti var oraya birakiyo fln masa toplarken kucukleri verip mutfaga gotur diyorum arkasindan gidiyoruz :D hayran hayran bakiyorum. Insan inanamiyo yaa buyuduguneee

Ay aklima geldikce geliyo camasirlarini camasir makinasina kendi doldurduyo :) yikiycaz diyorum :D camasir asiyoruzzzz :D yakinda kek mek yapariz :) supurgeyi vermiyo o supurmeye calisiyo :D :D
Tabi kotu yanlarda var ben katliyorum o dagitiyo dolabini :( yada benim dolabi bosaltiyo birsuru sey kirdi bu ara yapmiyo :D ayy canlari sagolsnnn kuzucuklarrrr

Hahahaha aynennnn simdi cope kadar atar ohhh iki aydir buldugumu atiriyorum :KK70: cop vs yada esyasi pisse odana at diyorum kirli sepeti var oraya birakiyo fln masa toplarken kucukleri verip mutfaga gotur diyorum arkasindan gidiyoruz :KK70: hayran hayran bakiyorum. Insan inanamiyo yaa buyuduguneee
ay evet canım ya yardımcı olmaya basladilar :KK70: bulasik makinasinin kapagina oturur icindekikeri cikarip cikarip verir ben yerlestirincede hiiiimmmm diye oturdugu yerde sallanır totosunun ustunde :KK70:çok komikler

Hahahaha aynennnn simdi cope kadar atar ohhh iki aydir buldugumu atiriyorum :KK70: cop vs yada esyasi pisse odana at diyorum kirli sepeti var oraya birakiyo fln masa toplarken kucukleri verip mutfaga gotur diyorum arkasindan gidiyoruz :KK70: hayran hayran bakiyorum. Insan inanamiyo yaa buyuduguneee
Ay aklima geldikce geliyo camasirlarini camasir makinasina kendi doldurduyo :) yikiycaz diyorum :KK70: camasir asiyoruzzzz :KK70: yakinda kek mek yapariz :) supurgeyi vermiyo o supurmeye calisiyo :KK70: :KK70:
Tabi kotu yanlarda var ben katliyorum o dagitiyo dolabini :KK43: yada benim dolabi bosaltiyo birsuru sey kirdi bu ara yapmiyo :KK70: ayy canlari sagolsnnn kuzucuklarrrr
baya kullanıyonuz siz bu cocukları ya :D:D:D kız cocugu işte dogduguyla başlıyo iş yapmaya :D

ay coh pişmanın 2 gram verdim diye hemen şımardım:işsiz: ama donut pek güzeldi ev yapımı hemide :kk77:
Afiyet zikkiiim olsunnnn
baya cazgır kız o ne öle :KK70::KK70::KK70: anasına bak kızını al :ıslık::p
Kizima cazgirmi dedin sen:KK57::tokat::tokat::tokat::tokat:
ay evet canım ya yardımcı olmaya basladilar :KK70: bulasik makinasinin kapagina oturur icindekikeri cikarip cikarip verir ben yerlestirincede hiiiimmmm diye oturdugu yerde sallanır totosunun ustunde :KK70:çok komikler
Evettttttt oda var veriyo ben yerine kouyuyorm :KK70: ay:oops::oops: cuk tatlilaar:KK46::KK46::KK46::KK46:
baya kullanıyonuz siz bu cocukları ya :KK70::KK70::KK70: kız cocugu işte dogduguyla başlıyo iş yapmaya :KK70:
ben gelisimi icin yapiyorum. ::eek: sacini basini yolarimm senin

Afiyet zikkiiim olsunnnn

Kizima cazgirmi dedin sen:KK57::tokat::tokat::tokat::tokat:

Evettttttt oda var veriyo ben yerine kouyuyorm :KK70: ay:oops::oops: cuk tatlilaar:KK46::KK46::KK46::KK46:
ben gelisimi icin yapiyorum. ::eek: sacini basini yolarimm senin
başka neler yapiyorsun sen canım bende gelisimi için yapiyorum biseyler falan ama konuşma nasıldı 1.5 yaşındayken benimki daha iki kelimeli konusmuyor hep tek tek soyluyor etrafımda da yok hiç küçük cocuk

Kızlar Merhaba,
Uzun süredir uzak kaldım yakın çevremde birini kaybettim...
Sevdiklerinizin kıymetini bilin..
Özür dilerim sizlere yazamadığım için hala bu takımda olup olmadığımdan emin değilim..
Ama size yinede yazmak istedim

başka neler yapiyorsun sen canım bende gelisimi için yapiyorum biseyler falan ama konuşma nasıldı 1.5 yaşındayken benimki daha iki kelimeli konusmuyor hep tek tek soyluyor etrafımda da yok hiç küçük cocuk
bence normaldir oyle olmasi kizimda aciktiginda falan soyluyodu ac kapa ver gibi ama pepee pepee buuudunmu seen evet diyodu. Onu soyluyodu :KK70: aklima gelmiyo ama suan ayni 3 gun arayla dogmus cocukla arasinda cok fark var konusma olarak ben fark etmemistim kizimin konuskan oldugunu.O fazla konusmuyo ama elbet konusucaklar acele yoook.

Simdi resim defteri, boyama defteri,boya kuru boya, pastell, sulu boya, parmak boya ,oyun hamuru, yazi tahtasi, gibi seyler yapiyoruz. Kitabi var ordan renkler hayvanlar ayakkbi vs gibi seyler var onlarin birazini soyluyo gb seyler iste.

Koordinsyon oyunu falan var. Legolari var bebegi fazla yok yani bide yemek takimi var gerisi hep onu gelistirici seyler. Hepsini birden vermiyorum kafasi karismasin diye.
Ama ben senin ki zamanlarinlarda kutuya cubuklar gecirip makarna gecirmesini falan sagliyodum. Yada suzgece bsyler gecrme vs. Aklima gelirse yine yazarim

ahahahah :KK70::KK70::KK70: bana baaarmaaaa :KK70:
baaaaririim

Kızlar Merhaba,
Uzun süredir uzak kaldım yakın çevremde birini kaybettim...
Sevdiklerinizin kıymetini bilin..
Özür dilerim sizlere yazamadığım için hala bu takımda olup olmadığımdan emin değilim..
Ama size yinede yazmak istedim
başınız sağolsun kuzum cok üzüldüm rabbım kalan sağlara uzun ömür versin :KK43: ama malesef haber vermediğin ve cuma bildirim yapmadıgın için diskalifiye oldun :110:

Back
X