- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #180.501
Coohh yorulduuumm yürüyüşe çıktım geldim sonra çarşıya gittim islerimi hallettimm gez gez bi hal oldumm 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de eve yeni girdim disardaydimCoohh yorulduuumm yürüyüşe çıktım geldim sonra çarşıya gittim islerimi hallettimm gez gez bi hal oldumm![]()
Geziyi muydun kuzu sen nerelerdeydinnben de eve yeni girdim disardaydim![]()
arkadasima gittim liseden kızlar bulustuk 6 kız çok güzel gecti sohbet ettik tabiki cislarda vardiGeziyi muydun kuzu sen nerelerdeydinn![]()
Ne yedin ne yedinnnnarkadasima gittim liseden kızlar bulustuk 6 kız çok güzel gecti sohbet ettik tabiki cislarda vardi![]()
şok yaptim şokNe yedin ne yedinnnn
Ay benimde ihtiyacım var böyle bi buluşmaya insan özlüyo
Ayy bizde de bi ben bekarşok yaptim şokçok güzeldi yıllar sonra ben cocuklu 2 si hamile biri yeni evli 2 bekar
bana da aynisin didiler
lisedeki kilomdayim suan zayiflama yeter didiler onlarda
![]()
Yeni moda kuzumKozlar bu cok cis yiyerek kendinizi soklamaniz beni olduruyo![]()
yarın kac cikicam merakla bekliyorumAyy bizde de bi ben bekar![]()
![]()
zayıfla kız istedigin kiloya gel sen boşver
herkeste bi şok hevesidir gidiyor![]()
Aksam yemegi yerine istedigin kadar börek yiyeydin keşke kuzummmMenum
Sabah
Suzme peynir kk kadar
1.5 dlm tb ekmegi
7 siyah zeytin
2 gunkurusu
Ara 2 isirik susamli simit
Ogle yayla corbasi
1 muz 5 ceviz
Ara 1 hurma
1 bitter cikolata kalpli olanlardan
Aksam
Yayla corbasi
4 5 kasik Kiyma kavurmasi
yarim tb ekmegi
kizlar borek yaptim ondan 1 dilim yiyecemm
2.5 lt su
20 dk yuruyus
bol karbonhidratli menu![]()
ohh afiyet olsun kuzum dohtorda kalp atiskarini duymussun ne güzel dimiBorek yaptimmmm nefisssss gelin yiyekkkk![]()
şeapmasam onuMenü gorelim menuuuu![]()
Ben 172 boyundayim 52 olursam kimse beni goremez ucarim ruzgarli havalardaÖnce onun kilosu sonra benm kim hedefin olsun![]()