- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #180.521
Ben 172 boyundayim 52 olursam kimse beni goremez ucarim ruzgarli havalarda![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 172 boyundayim 52 olursam kimse beni goremez ucarim ruzgarli havalarda![]()
O kesin canımşeapmasam onubence gormeyelim
şok yaptım ben şoookkk
yarın ben tartinin üstünde şok olacamm
ne gülerim
![]()
56 kiloyum ben beybiBen 172 boyundayim 52 olursam kimse beni goremez ucarim ruzgarli havalarda![]()
Sen bana yapan bence kutudaki ben
tamam keptinO kesin canımtm madem bi daha olmasin
![]()
DidimmmmAyy demeee![]()
Borek pismediydiiii kuzuuuuAksam yemegi yerine istedigin kadar börek yiyeydin keşke kuzummm
Su yuruyuşte pek hoooss![]()
ayyy ins cnmm inssssssssohh afiyet olsun kuzum dohtorda kalp atiskarini duymussun ne güzel dimibiraz daha büyüsün fırt firt dönecek ultrasonda goruceksin kolları bacaklari minnak minnak pek tatlı
![]()
Cok ekmekli gunnnSabah: 2 dilim ekmek 1 yumurta zeytin peynir
Aksam: mantar yemeği 1 dilim ekmek
Su içemedm bugün sabahtan çok geç yediğim için öğle yemeği de yok ay çok saçma bi menu![]()
Börek vardı onun yanında pek iyi benceDidimmmm
Borek pismediydiiii kuzuuuu
ayyy ins cnmm insssssssscok degisik bi hisss
Cok ekmekli gunnn![]()
Demek kaçamak yokKKK tebrik ediyoreeKizlar annemlerdeyimkacamagim yok menumu yazicam birazdan
![]()
He giz makarna vardi yimedim vallaDemek kaçamak yokKKK tebrik ediyoreeannengile çok selam süle
![]()
Sende o lapalardan yapiyon bende istiyorum yaaaMenüm
Sabah 1 ceviz 5 mini kuru üzüm nescafe
Kahvalti:2 yumurta az sucuklu, 1 dilim t.b.ekmegi ve kahvaltılıklardan azar azar
Öğle: 2 tatli kaşığı chia, 2 yemek kaşığı yulaf, 2 ceviz az kuru üzüm üstüne süt kariştirip yedim
Ara: Yarim elma
Akşam: 1 buçuk kase yesil mercimekli corba, yarim tabak bamya yemegi,yogurt
Spor 30 dk twist shape
Makarna borek kek bizi hep bunlar bitirdiHe giz makarna vardi yimedim vallasoyledim onlarin da slmi var
![]()