Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Iyi geceler kizlar bende hazirlik yaptim sabah kahvaltiya arkadasim gelecek :rolleyes: bol kalorili bigun olacagi keain. Hamur isleri kizartmalar cikolatali pasta :confused: abartmayacagim hepsinden tadimlik alcemm:KK33:
Sabah erken kalkacagim icin uyumaliyim opuldiniz:KK74:

inşallah kötü bişey yoktur canım :dua: yoruldun icinmi
Yok canim kotu birsey yok gecer yorgunum heral dun haliyle esim taraf iki gorumcemgil kizi gil kaynim geldi iyiydi eltim gelmedi cekemediginden gereksiz bi durum du üzüldüm heral herseyi iyi olsun istemem dusunmem neyse rabbim herkesin gonlune gore versinn.. bu ayri mesele
Vee çocuk istiyorum her aksilik üst üste geliyor var bundada bir hikmet her ay baska bi mesele çıkıyor ve 12 yil oldu :(((
munter munter canim cok sevindim rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagina alirsin..

Yok canim kotu birsey yok gecer yorgunum heral dun haliyle esim taraf iki gorumcemgil kizi gil kaynim geldi iyiydi eltim gelmedi cekemediginden gereksiz bi durum du üzüldüm heral herseyi iyi olsun istemem dusunmem neyse rabbim herkesin gonlune gore versinn.. bu ayri mesele
Vee çocuk istiyorum her aksilik üst üste geliyor var bundada bir hikmet her ay baska bi mesele çıkıyor ve 12 yil oldu :KK43:((
munter munter canim cok sevindim rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagina alirsin..

ne kadarda iyi olsun guzel olsun diye ugrassanda herkesi memnun edemezsin sen kendin mutlu ol yeyer yinede seni bilen bilen bilir cekemezsse kendine hasedi hiç takilma ne kadar guzel kalpisin:KK200: çocuklarına bakiyorsun allah seni bagislasin onlara inşallah basindan eksik olma o yavrucaklarin:dua:sanada en yakın zamanda nasip olsun innnsalllahhh :dua::dua:bizim bi yakinin 16 yıl sonra oldu tedavi gördü olmadi birakti sonradan kendiliginden oldu hemde :KK36:şimdi 2. oldu vakti geldimi olucak allahin izniyle :dua::KK15::KK15::KK15::KK15:

ne kadarda iyi olsun guzel olsun diye ugrassanda herkesi memnun edemezsin sen kendin mutlu ol yeyer yinede seni bilen bilen bilir cekemezsse kendine hasedi hiç takilma ne kadar guzel kalpisin:KK200: çocuklarına bakiyorsun allah seni bagislasin onlara inşallah basindan eksik olma o yavrucaklarin:dua:sanada en yakın zamanda nasip olsun innnsalllahhh :dua::dua:bizim bi yakinin 16 yıl sonra oldu tedavi gördü olmadi birakti sonradan kendiliginden oldu hemde :KK36:şimdi 2. oldu vakti geldimi olucak allahin izniyle :dua::KK15::KK15::KK15::KK15:
Cok Sağol canim sabirla bekliyorum bebegi bazen takatimin bittigi anlar oluyor o da bunlar toparlanirim yarina biseyim kalmaz hayat devam ediyor evet rabbim bu cocuklari bize bahsetti yani bağışladı hamd senalar olsun rabbim onlara hayırlı uzun ömürler versin..
:KK200::KK200::KK200:

12 subat 2017 menum
Sabah
3 yumurta akiyla omlet
2 zeytin
1 yemek kasigi tulum peyniri
Kahvaltilik sos
Ara turk kahvesi
Aksam(misafirlik)

Devami pardon yanlislik oldu
Aksam
Pizza dilimi gibi kofte
1 kasik zeytinyagli pirasa
3 kasarli mantar
Ara sekersiz cay kahve
2 catal laz boregi

Bende yiyordum baya eskiden de şimdi maalesef tadımlık yiyorum anca :KK1::işsiz:
Ben tadimlik baslayinca devami geliyo:bicak:
Ayy ufak bizimki de 15 aylık. Pıt pıt yürüyo her şeyi dağıtıyo :KK70: Sabah gelmiş peh peh yapıyo saçıma uyandırıyo :KK70: İlaç aldım canm yoksa hiç dayanamıyom çok sancım oluyor
Bizimkide sabahlari :KK57:böyle bakıyo sonra uyandirmadan uyanincada bagirmaya basliyo :D :D
kız iskelet torbasimi oluyummm :KK70:bende verme bitsin korumada yine burdayim bende gitmiyom :deli:
Bnm kisacik boyum vaaarr çok kilo vermem lazım daha :oops:
Vee çocuk istiyorum her aksilik üst üste geliyor var bundada bir hikmet her ay baska bi mesele çıkıyor ve 12 yil oldu :KK43:((
Kuzuumm eltine üzülme içi kötü demek ki.. seninogluslarin yok mu zaten bebegim onlarda mi tüp tedavisiyle oldu

Ben tadimlik baslayinca devami geliyo:bicak:

Bizimkide sabahlari :KK57:böyle bakıyo sonra uyandirmadan uyanincada bagirmaya basliyo :KK70: :KK70:

Bnm kisacik boyum vaaarr çok kilo vermem lazım daha :oops:

Kuzuumm eltine üzülme içi kötü demek ki.. seninogluslarin yok mu zaten bebegim onlarda mi tüp tedavisiyle oldu
ben hep yasitlarimdan iriydim hep arka sıralara koydular beni :silah:minyon olan kızlar pek hosuma gider hele bide çıtı pıtı oldumu şimdi memnunum ama kucukken hiç sevmezdim uzun olmayı bence minyon larda pek tatlı hele bide fit oldumu :KK8:cokk guselll :KK8: sinde öyle olucaksin:KK8:

Back
X