- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #180.781
kizimi uyuttum şimdi spor vakti![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizimi uyuttum şimdi spor vakti![]()
evet yaaa domates salatalık her ögün yiyodum ben yyaz gelsiiiinn. kuzum eksene sende uzun bi saksıya bizde var yaz kış yeşil kalıyo suyunu verdikceO da guzel tabi kurutmakama yarin yii tazecik hatta ben salatalarima da katiyom
bayadr almiyom bak onu farkittim
ayy ben yazi daha cok seviyorum sanki yemek konusunda yesillikler salatalik domates falan kahvalti daha keyifli oliyii yazi ozledimmmmm
![]()
o utanır zaten 55 kilo kıza tombiş denir miHayiirrr gabil itmeeemmmm diye bagirsaydin ni demek tombisim![]()
cok yap bak beybiii bu hafta pempik olmalıyızzzkizimi uyuttum şimdi spor vakti![]()
Ölcülerimizi almıştık ya kuzu daha ölçmedim ama incelmek icin kilo da vermek lazim benim yaptigim program bence incelmekten daha cok bacaklari fit yapiyo sıkı şekilli ve seksiibacak inceltiyo mu o kuzu bnm indirdiğimde iyi ama bacak için olan biraz zayıf kalıyo sanırım
Ama hedeflere gelincebende akşam iş çıkışı yerim akşam yemeği yemem yeni bi yer açılmış orda denicem![]()
Aa kendin gece takip geri sabah çıkarcan mi bende hep durucak sandim rahatsiz ediyi miiBeni ekleme cnm regl olcm ben zaten 63 olmadan yapmicammm kbkma ben soyledim ama oyle dusundm
Evet yapildi geceleri takicam salakca bisey nasil uyucaksam onla ben pff nyse
:)kendimede
![]()
Bende yapicim bugun fazlacacok yap bak beybiii bu hafta pempik olmalıyızzz![]()
Minişim disin tombis olmazzzo utanır zaten 55 kilo kıza tombiş denir mi![]()
tm kuzum zatenBeni ekleme cnm regl olcm ben zaten 63 olmadan yapmicammm kbkma ben soyledim ama oyle dusundm
Evet yapildi geceleri takicam salakca bisey nasil uyucaksam onla ben pff nyse
:)kendimede
![]()
valla diÖlcülerimizi almıştık ya kuzu daha ölçmedim ama incelmek icin kilo da vermek lazim benim yaptigim program bence incelmekten daha cok bacaklari fit yapiyo sıkı şekilli ve seksiinasil desem 3 boyutlu yapiyo bence bacak onleri bombeli duruyo kastan dolayi ama kot falan giydiginde o kadar fit duruyo ki bacak
kalcada yukari kalkiyo fitlesiyo o da
![]()
55Ama hedeflere gelinceben 51 de ödül sen 54 miydi
![]()
Oldu vallavalla dio zaman 55 e ineyim bende ona başlarım
senin öle mi oldu simdi
![]()
Aman bir kilo almiyak da ödül yapacuh diye55herseyi 55 de yapcm niyeyse
:
![]()
ay cok heveslendik incecik olalım en güzel biz olalım daracık kotlarla gezelim yazınMinişim disin tombis olmazzz![]()
Beyaz pantul istiyom benay cok heveslendik incecik olalım en güzel biz olalım daracık kotlarla gezelim yazın![]()