- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #180.861
Vallaaa heMarti bi goreydik hayirlisiylan gerisi gelirdi![]()

bana sarkimi yazdinyaz geliyor heyoo
hadi içelim heyoo
Uyandır kalbini
Sabah oluyor heyoo![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallaaa heMarti bi goreydik hayirlisiylan gerisi gelirdi![]()
bana sarkimi yazdinyaz geliyor heyoo
hadi içelim heyoo
Uyandır kalbini
Sabah oluyor heyoo![]()
Bence yap canim ama kendine saat belirle o saat gelmeden yeme saat 10 da ara ogun yap bence ogle yemegini yeyince de 3 bucuk da bi ara daha yap boyle duzenli yersen akşamda daha hafif yersin cok ac olmadigin icin bence tabisabah 7.30 de kahvaltı 12de öğle yemeği akşam 6.30da akşam yemeğiyiyim dimi
![]()
Vallaaa he![]()
bana sarkimi yazdin![]()
dimik uzaktan takipppppBurdayımmkaptinn
haniisin hanisin son 2 sayfada yoksunkız ben hep burdayım ya![]()
Bence yap canim ama kendine saat belirle o saat gelmeden yeme saat 10 da ara ogun yap bence ogle yemegini yeyince de 3 bucuk da bi ara daha yap boyle duzenli yersen akşamda daha hafif yersin cok ac olmadigin icin bence tabi![]()
İvit fikirleşiyoh gelinsaaaanehaniisin hanisin son 2 sayfada yoksunbn yalnız kalmayı sevmiiim hepiniz burda olun bak ben
SekerPancarii dan bilgi alıyom siz olsanız size de sorardım
![]()
nerelerde geziyon bdv de mi evlilik hazırlıklarında mıBiraz öyle oldu![]()
Sonra da evde ekmek yiyonsabah idare ediyorumda öğle akşam arası fazla diye galiba eve yemek yemek yemek diye gidiyorum![]()
usuyorummmmmm odunc ver elleriniiiiiiiiiiiiiiisana serenat yaptımmm
şimdi siyasetten örnek vercem banlancamİvit fikirleşiyoh gelinsaaaane![]()
Birbirinize şarhı söylüyonuzusuyorummmmmm odunc ver elleriniiiiiiiiiiiiiii![]()
Kiz Allah senişimdi siyasetten örnek vercem banlancambişeycilere benzedim herkes buraya gelene kadar durmak yok biz bu ola kefenimizle cıktık
![]()
nerelerde geziyon bdv de mi evlilik hazırlıklarında mı![]()
yiyeym ben en iyisi bi ara koliyle süt alayım eveSonra da evde ekmek yiyonogleyle aksam arasi kesin ara yap kiz
![]()