- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #180.941
Hele de etkili bi parfumse hiicc gozu gormezagahajjakakak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hele de etkili bi parfumse hiicc gozu gormezagahajjakakak
ay bendeee tripli kadinlara gixik oluyorum surekli surekliEn guzelikavgayi uzatip surekli trip atanlara gicik olurum
![]()
ben daha işteyimBen eve gidiyoruuum kızlaaar iyi akşamlar![]()
ay olamam ben olamammmmBen 1.58 olsaydim 45 olurdumben 165 boya 50 istiyim ayni hesap
![]()
ahahahahah piiisssparfum sıkıp trip at daha etkili olug bence
hihhh seeğğnn şuraya giiğğytt
dee
ama boyle dersen dinler mi bilmem
![]()
bizim hiç öyle parfumumuz olmadıii
![]()
ay bendeee tripli kadinlara gixik oluyorum surekli surekli
Bende kizsam 10 dk sonra bisey yokmus gibi oluyoruzzcok sukur ciddi seyler olmasin kimsede
![]()
ay sorma okul başladı anca geldim -200 yazın bana inşallah cumaya daha iyi olurbişey dicem bu takımda @edan18BitmeyenUmidim @kova01
htc71 @elaalemi
Mavi boncukkk @Moonlii
munter @poncikbirgelincik @sarraf
senad diye üyelerde olcaktı nerde onlar
biz burda en fazla 3 yada 4kişi konuşup duruyoz![]()
Bende bekarken kizarsam yalvartana kadar acmiyodum bi havalar seylerbnm nişanlım öle tripliküstü mü akşama kadar ugrastırır ben bi kaç büyük kavga harici hiç konusmamazlık yapmadım yapamıyorum yani :
ay gülerim ben
![]()
vuuu ekside misiiinnnay sorma okul başladı anca geldim -200 yazın bana inşallah cumaya daha iyi olur
Bende bekarken kizarsam yalvartana kadar acmiyodum bi havalar seylerama evlenince degisti
![]()
kaçamak yarın öğlen gelebilir banavuuu ekside misiiinnn![]()
Bende esimden yemek kazandim bi iddaa sonucu yemege goturucek 75 e dusmeden gitmem dedim odul koydum kendimekendime hedefler koydum 55 e düşünce kunefe 54 e düşünce tantuni yicem![]()
tatlim cok sukur iyiyim sabah ve aksam bulantilari birde su icememeyi saymiyommmNasilsin bebis![]()
ben sabah aksam ise yuruyom hava asiri soguk olmadikca stabil su an ek bisi yapamiyorum takima benden daha iyisi girebiliyorsa girsin benden yana sorun yokk kuzucukkkeksi olsn beybi alıştık zaten mor olmayaama sen yürüyüş yapıyosun ya fazla zorlama kendini diye dedim i
bizde siziiii aha bu kadaaaaseni ve susamını pek seviyoz![]()
yani su listeye beni eklemissin keptinn valla cokkk alindim zati hormoniklerimm degisikbişey dicem bu takımda @edan18BitmeyenUmidim @kova01
htc71 @elaalemi
Mavi boncukkk @Moonlii
Kuzu eve yeni geldimmmm sen baa cevap yasdin miii ben biras gecmisi okuyayim dedimm o arada cevap vermemistin konusmicam yasmistinnn
bişey dicem bu takımda @edan18BitmeyenUmidim @kova01
htc71 @elaalemi
Mavi boncukkk @Moonlii
burdayim askimmmm sen nordun hastane işin noldu.ogleden sonra giremedim hem misafir vardi hem tel sarj bitti ve sarj alet bizuldu zor güç doldurdumm
Ayyy canimmm kem gozler ciksinn oku kendini bol boll nazarlar ciksin cikmistaaCanim nidim teyzemgil geldi gitti bugün tadim yoktu dunden beri nolcak gelen gidenin gozu degdi beni devirdi dun öyle kotuydum sonra tezgahin uzerindeki tencere birden yuvarlandi bulasik makinasin kapagi acikti tabaklarin uzerine düştü tabak ortadan kırıldı nazar cikti ...
Hahahaha yaniiiiiii :)ama bi heyecan geliyo öyle de![]()
Kaba bisey takinca konusamiosuntatlim cok sukur iyiyim sabah ve aksam bulantilari birde su icememeyi saymiyommmkizinasoylee bana dua ettsin luffenn yirim onuuu ben
s
ben sabah aksam ise yuruyom hava asiri soguk olmadikca stabil su an ek bisi yapamiyorum takima benden daha iyisi girebiliyorsa girsin benden yana sorun yokk kuzucukkk
bizde siziiii aha bu kadaaaa
yani su listeye beni eklemissin keptinn valla cokkk alindim zati hormoniklerimm degisik
pis keptinn bugun pazartesi haftanin ilk gunu isler cohkkk sabah beri kosturuyommm sen rahatsin ohh sabah beridir cenen cosmuss yetisip sayfalari okuyamiyommm
Ben hep buradayim bana yohkk diyenin alnini karislarimm okadaaannn
Kuzu eve yeni geldimmmm sen baa cevap yasdin miii ben biras gecmisi okuyayim dedimm o arada cevap vermemistin konusmicam yasmistinnnalmissin splanti hayirli olsun resmini ekler misin cok merak ediyorum agzina taktin ki nasil
![]()
iyi cnm hallettm fizik tedavi kaldi geriye amaan snir bozucu seyler.burdayim askimmmm sen nordun hastane işin noldu.ogleden sonra giremedim hem misafir vardi hem tel sarj bitti ve sarj alet bizuldu zor güç doldurdumm