Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunaydin kizlar ayy bugun bi tartildim ben 52.6 falan beklerken 53.5 ciktim bu ne yaa cuma 53.3 pazartesi 53.1dim:110: iste boyle olunca hic diyet yapasim gelmiyo daha az ne yiyebilirim ki amaannn bıktım valla kacamak yok bisey yok geceleri midem deliniyo açlıktan ama arti çıkıyorum:KK43: yok ben 53 den aşşaği inemicem heralde:KK61:
Sus bakim yok oyle isyanlar taslasiyor vucdun yaglarin gidiyor aynen devam ediceksinnnnn moral bozmak yok:deli:
Ay evet yaaa pilav pilav pilav hep pilav:ukala::ukala: annem sürekli pilav yapıyo :duduk:
annen agzina zorla koymuyorya bahane uretme aksam bende kuru fasulye yedim piav cok yakisirdi ama yememek icin yapmadimm olsada yemezdim :sopa:

Dimi cok tatliş ayni da benim gibi:KK70: diyeti bi bozdu mu batti balik yan gider deyip bütün gün yirim:oha:
Bendeeeee:rolleyes:

kaptinn kaptinn ablana Allah kolaylik versin dogumu cooooook guzel gecsin ins. ALLAH yardimciniz olsun bebisiniz saglikli cabucak dogsunnn

Sus bakim yok oyle isyanlar taslasiyor vucdun yaglarin gidiyor aynen devam ediceksinnnnn moral bozmak yok:deli:

annen agzina zorla koymuyorya bahane uretme aksam bende kuru fasulye yedim piav cok yakisirdi ama yememek icin yapmadimm olsada yemezdim :sopa:

Bendeeeee:rolleyes:
Sende beni azarliyosun ya tm artk yememem gerekiyo kuzu :D :D

Sende beni azarliyosun ya tm artk yememem gerekiyo kuzu :KK70: :KK70:
sendeee derken:duduk: kilo veremiyor olabilirmm tontik olabilirim ama nasil diyet yapilmasi gerektigini biliyorummm:sopa: uygulamada problemim var :KK17::ıslık:

Sagol canim bizde serum takildi bekliyoruz bekle bekle yoruldum heyacandan hayirlisiyla bi bitseydi de kurtaysaydik. ..
Günaydın kızlar...
ayy cnm hadi hayirlisiyla ciksin olusunnnn :dua:

Bugün çok mutluyummm dün spora gittiğimde göbeğimin artık hamile gibi durmadığını farkettim :KK53:

Ve bu sabah -800 çıktım :KK200:
:oha:Darisi basimaaa:KK51:

Dünkü menüm;

Sabah: 2 yağda yumurta, 1 dilimden az kepek ekmeği
Öğlen: Çorba, sebze yemeği
Akşam: 1 kücük parca tavuk

Kahve çay içtim şekersiz 2 litreye yakında su :KK31:
Hmmm guzel menuuu:KK45:

Back
X