- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #181.341
Ayy olabilir dimi yaa ossun ben az ve saglikli beslenmeye devam edicem az az da olsun iniyimSen spor yapiyosun kas yapıyorsun bende yağ oranin dusuyodur kesin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy olabilir dimi yaa ossun ben az ve saglikli beslenmeye devam edicem az az da olsun iniyimSen spor yapiyosun kas yapıyorsun bende yağ oranin dusuyodur kesin![]()
Gunaydin bebekGunaydinnn paammpikletrrr
Sus bakim yok oyle isyanlar taslasiyor vucdun yaglarin gidiyor aynen devam ediceksinnnnn moral bozmak yokGunaydin kizlar ayy bugun bi tartildim ben 52.6 falan beklerken 53.5 ciktim bu ne yaa cuma 53.3 pazartesi 53.1dimiste boyle olunca hic diyet yapasim gelmiyo daha az ne yiyebilirim ki amaannn bıktım valla kacamak yok bisey yok geceleri midem deliniyo açlıktan ama arti çıkıyorum
yok ben 53 den aşşaği inemicem heralde
![]()
annen agzina zorla koymuyorya bahane uretme aksam bende kuru fasulye yedim piav cok yakisirdi ama yememek icin yapmadimm olsada yemezdimAy evet yaaa pilav pilav pilav hep pilavannem sürekli pilav yapıyo
![]()
BendeeeeeDimi cok tatliş ayni da benim gibidiyeti bi bozdu mu batti balik yan gider deyip bütün gün yirim
![]()
Hem bacak kaslarimda belli olmaya başladı diyosun kesin kas yapiyosnAyy olabilir dimi yaa ossun ben az ve saglikli beslenmeye devam edicem az az da olsun iniyim![]()
Sende beni azarliyosun ya tm artk yememem gerekiyo kuzuSus bakim yok oyle isyanlar taslasiyor vucdun yaglarin gidiyor aynen devam ediceksinnnnn moral bozmak yok
annen agzina zorla koymuyorya bahane uretme aksam bende kuru fasulye yedim piav cok yakisirdi ama yememek icin yapmadimm olsada yemezdim
Bendeeeee![]()
Sagol canim bizde serum takildi bekliyoruz bekle bekle yoruldum heyacandan hayirlisiyla bi bitseydi de kurtaysaydik. ..Cok sevindim faydasi olduguna bizim de tahliller olduda bekliyoruz gun alicaz sag salim atlatir insallah seninki
Gunaydin kizlaaarr ablam hastaneye yatmis onun yanina gidiyorumşimdi pek yazamayabilirim bugün
Ben hic bilmiyom örgü neyim![]()
kizzzzz biliyorum tabi ki ahahahahahahaahahahahaa bu kadar olmaKiz o bebis ben degilim yani diyeti bozup batti balik yan gider diyo ya ayni ben diyom![]()
sendeee derkenSende beni azarliyosun ya tm artk yememem gerekiyo kuzu![]()
![]()
ayy cnm hadi hayirlisiyla ciksin olusunnnnSagol canim bizde serum takildi bekliyoruz bekle bekle yoruldum heyacandan hayirlisiyla bi bitseydi de kurtaysaydik. ..
Günaydın kızlar...
Bugün çok mutluyummm dün spora gittiğimde göbeğimin artık hamile gibi durmadığını farkettim
Ve bu sabah -800 çıktım![]()
Hmmm guzel menuuuDünkü menüm;
Sabah: 2 yağda yumurta, 1 dilimden az kepek ekmeği
Öğlen: Çorba, sebze yemeği
Akşam: 1 kücük parca tavuk
Kahve çay içtim şekersiz 2 litreye yakında su![]()
Şimdiden gözünüz aydın canım..Gunaydin kizlaaarr ablam hastaneye yatmis onun yanina gidiyorumşimdi pek yazamayabilirim bugün
Ah cnmm gecmis olsunnnnnn ne bitmez kişmiş biyerlerimiz yamuldu yahuSelam kızlar..dün hiç uğrayamadım yatak döşek yatıyodum..boğazım çok fena tekrar doktora gittim antibiyotik başlattı..oksürmekten gece uyku haram oldu..
Hem bacak kaslarimda belli olmaya başladı diyosun kesin kas yapiyosn![]()