Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım ödem falan olmuştur yoksa yemeden imkansız..yeşil çay falan içsen nasıl olur..
ben hiç yeşil çay ıcmedim canım :KK33:emziriyorum kizimda çok sık etmediği için sut anca yetiyor belki etkiler diye ıcmedim ama sağol :KK15:

Evet canim hatta bi elbise var elimde 38 beden ona giricem ins.

Bende de bir elbise var 38 beden aldığım ve hiç giyemeden kilo aldığım en büyük motivasyonum o elbise valla
benimde nişan elbisem duruyor :deli:1 beden yazıyor etiketinide ona gireceğim bende inşallah :KK70:o zamanlar 62 kiloydum az kaldı geçen denedim fermuar zor kapandı yukardan az açık kaldı haliyle göbek yanlar fırladı tabi ama azcik :KK70:bu arada 1 beden kac oluyi kızlar ben 0 34 1 36 2 38 3 40 diye biliyorum ama emin degilim dogru mu bilen var mi :KK45:

ben hiç yeşil çay ıcmedim canım :KK33:emziriyorum kizimda çok sık etmediği için sut anca yetiyor belki etkiler diye ıcmedim ama sağol :KK15:

benimde nişan elbisem duruyor :deli:1 beden yazıyor etiketinide ona gireceğim bende inşallah :KK70:o zamanlar 62 kiloydum az kaldı geçen denedim fermuar zor kapandı yukardan az açık kaldı haliyle göbek yanlar fırladı tabi ama azcik :KK70:
Girersin canim ben hic 62 kilo olmadim nasil birsey bilmiyorum en az 66 kiloydum evlenmeden once

Girersin canim ben hic 62 kilo olmadim nasil birsey bilmiyorum en az 66 kiloydum evlenmeden once
gizil biseyyy :KK8::KK8: her istediğini deniyorsun gobek yok fazlalık yokk mikemmel :KK73:ben nisanlandigimda 62 evlenirken 64 sonra allah ne verdiyse 68 oldum 76 oldum bebek düşündüğümüz için tekrar 68 e geldim hamile kaldım doğurdum 78 öyle gezdim 1 sene sonra buraya geldim suan evlendigim kiloma yaklaştım hedef nişan belki biraz daha altı :KK76::KK76:

Gunaydin kizlar dun hic gelemedim cok yorgundum uykum vardi yiyip yatiyom ne olacak bu halimmm ne yapacammm ben :KK42:
Birde bebegimi merak ediyorum iyimi nasil diye evde ultrason cuhazi varmidir satiliyormu acaba canim istedikce bebisimize bakardik hali keyfi nasil diyee kafamda boylee sorularr isteklertr :confused:

Daha cikmadin listeden bak yanlış yazmisim cikcan :KK70:
Bu cuma mezun olmak istiyor diye not düşcem tartı olayinİda belirticem ama spor yapicam diyodu hergün girip sporunu ekleyebilirsin bence bak @munter de duruyo o da yürüyüş yapıyo çünkü bu sayede :KK76:
Tamam o zaman sporda kalayım.biri eksilirse diğer takımdan o zaman çıkarım olmadı

yeni liste 08.21
SPOR LİSTESİ(14/21)

PEMBE TAKİM
(125)SekerPancarı71:64+61
()selcanmehmetcan:
()edan18:
()Poncikbirgelincik:
(30)Kova01:30

MOR TAKİM
(70)
hedef52:30+40
(40)htc71 :20+20
()munter:
()elaalemi:
()sarraf:

PEMBE TAKİM:155
MOR TAKİM:110
[/QUOTE]

Gunaydin kizlar dun hic gelemedim cok yorgundum uykum vardi yiyip yatiyom ne olacak bu halimmm ne yapacammm ben :KK42:
Birde bebegimi merak ediyorum iyimi nasil diye evde ultrason cuhazi varmidir satiliyormu acaba canim istedikce bebisimize bakardik hali keyfi nasil diyee kafamda boylee sorularr isteklertr :confused:
Günaydın canım.ilk 3 ay o uyku isteği çok fazla olur sonraki aylarda da olur ama alışıyorsun.uykunun tadını çıkar kız.ben 1 yıldır uykuya hasretim:uykucu:

yeni liste 08.37
SPOR LİSTESİ(14/21)

PEMBE TAKİM
()selcanmehmetcan:
()edan18:
()Poncikbirgelincik:

MOR TAKİM
(70)
hedef52:30+40
(60)munter:20+20+20
()elaalemi:
()sarraf:

MOR TAKIM:170

Günaydın kızlar.bu ara leyla gibiyim.çoluk çocuk gribiz.havalardan dolayı motivasyonum çok düşük tatlı isteği tavan :duduk:
cok gecmis olsun cnm. Tatliya dikkat et sen kebdine kalorisiz tatlilar yapiyordun onlardan at agzinaa motivasyonun dusmesin havalar insani cok etkiliyor yaaa:kusmuk::işsiz:

Günaydın canım.ilk 3 ay o uyku isteği çok fazla olur sonraki aylarda da olur ama alışıyorsun.uykunun tadını çıkar kız.ben 1 yıldır uykuya hasretim:uykucu:
Evet cnm oyleymis. Aksam ve sabahlari hopps yatiyom zor kalkiyorum. Hele oglen yemeginden sonra zorla gozkapaklarimi aciyorumm :oha:
Iki cocuk cok zor cnm tahmin edebikiyorum uykusuzlugunuuu Allah guc versinn :KK51:

günaydın canıım :KK74:
yorgunsan dinleniceksin tabi senin önceliğin sen ve bebegin artık

yeni liste 09.02
SPOR LİSTESİ(14/21)

PEMBE TAKİM
()selcanmehmetcan:
()edan18:
()Poncikbirgelincik:

MOR TAKİM
(100)
hedef52:30+40+30
(60)munter:20+20+20
()elaalemi:
()sarraf:

MOR TAKIM:200

sorunlar var ve çözemiyoruz. anlatmıcam çünkü iş yerinde ağlamak istemiyorum
bebişin var artık al kilo nolmuuşş doğunca verirsin :KK46:
Sen guclu ve cok cici bir kizsin niye aglayacakmissin aglamak yok. Seni kimsenin uzmesine izin verme. :duduk:

Oylemi diyosun ama 75 kg minimum 10 kg alsam 85 ben bunlari nasil vericemm zaten cok zor veriyorum :cry: buradaki fit annelere cok ozeniyommm :cry:

Back
X