Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tm olmuyomş oncekinde bn becerememişim :KK70::KK70::KK70::KK70:
tm kuzum sen yap bi dahakine beraber yaparız hem denemiş olursn bkim zayıflarsan bi daha kine ideal kilona inersin
Evet sonunda biterrr insallah 50 olurum:rolleyes: sende hedef kilona gelirsin belkim:rolleyes: ikimiz koruruk kilo:rolleyes:korumak kolay zaten korurkende ben saglikli beslenmeye devam edicem diyet mod gibi haftada bir de istediğim herseyi yicem tabi 50 olunca:KK33:

Gebelik döneminde ‘daha’ güvenli balık kategorisine giren balık türleri; Hamsi, istavrit, palamut ve uskumru gibi yüzeyde gezinen ve beslenen balık türleridir, Somon balığı, ton balığı, sardalya, beyaz balık, alabalık gibi okyanus ve akarsularda avlanan balıklardır.

bizim ulkede okyanus bali varmi gizlaa

gelemiyo diye biliyorum ben 3 hafta bildirim yapmayan diskalifiye oluyomuş
:eek::eek: pfff
temiz hava miss :KK36::KK36: piknik yerleride var sanırım bide minik bi şelalesi var her gittiğimzde doga yürüyüşü diye yürüyoruz oraya gidiş 3km sanırım:deli::deli:
Ah turkiyem heryeri ayri guzel.
Gezmeyi cok seviyorum yaaaaaaaaa:KK49: istanbulummmm sahaneee gezgez doyamiyorum denizine bogazinaaa ah yazzz geeeeeeeel trafik hariic hahaha

Niiiiiiiii:skandal::skandal::skandal::skandal: nördünüz giii:skandal:
Asprin ictim :eğlence:hakkimi helal et:eğlence:
Aksama balik yiyim diyomm hangi cins onerirsinizzz fistiklarrrr
palamutu para para dilimlet sonra misir unla kizart:eek: ay pek severim .
Ama hamside olarrrr :işsiz:
Her baligi yiyemezsin diyecektim ama zaten biliymissin:63:

Evet sonunda biterrr insallah 50 olurum:rolleyes: sende hedef kilona gelirsin belkim:rolleyes: ikimiz koruruk kilo:rolleyes:korumak kolay zaten korurkende ben saglikli beslenmeye devam edicem diyet mod gibi haftada bir de istediğim herseyi yicem tabi 50 olunca:KK33:
ayy ben zayıflayabilcm mi aceba:dua: sen zayıflıyon tabi:KK53::KK53:

Gezmeyi cok seviyorum yaaaaaaaaa:KK49: istanbulummmm sahaneee gezgez doyamiyorum denizine bogazinaaa ah yazzz geeeeeeeel trafik hariic hahaha

M
munter munter 2 3 kere sordum soylemiyo:KK62: nasil anlicaklarsa:KK62: ben istanbuldaaaaaaanimmmmm nolmussssss uleeeeeen
@
:D:D:D:D:D bende bursa gelin uleennn :D:D kaynana derdinden beni tanıyabilrler yalnız:KK53::KK53::KK53:

***14. TAKİM 504. ETAP***

kova01( 62.6/62.4/0,2/%0,32)mezun olmak istiyor.
elaalemi( 59,5///%)bildirimde bulunmadı
hedef52( 56,3///%)sabit
selcanmehmetcan(76/76,7/+0,7/%+0,92)
moonlii(65.4///%)
bildirim yetersizliğinden diskalifiye edildi
htc71(65///%)sabit hedef 60 olarak revize edildi
edan18(62.3///%)bildirimsiz izine ayrılıyor
06derya(77.5/76.3/1.2/%1.55)hedef 69 olarak revize edildi
ParteMoralll(67 /68/+1/%-1,49)
poncikbirgelincik(61,7/60,8/0,9/%1,45)
sarraf(84/82.8/1.2/%0.14)495.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye hastalık nedeniyle kilo alarak
geri döndü yüzdesi 10a bölündü
senad(69,2/68.6/0.6/%0.87) yeni üye başlangıc 16 aralık başlg. kg:70 hedef 52

14. Takim ortalamasi:%0,160

liste bu sekilde ve cuma bildiriminde bulunmayan herkes bundan sonra hiç beklemeden diskalifiye edilcek. kimsenin hakkına girmeye hakkınız yok ..
her hafta göz yumuyorum sürekli biri muhakkak bildirimde bulunmamış oluyor. bundan sonra ilk mazeretsiz bildirimde diskalifiye edicem

herkesin bilgisine

Bisi olmas giz asprinden:D kani sulandirir dirler iyi gelir belki regline:super:

***14. TAKİM 504. ETAP***

kova01( 62.6/62.4/0,2/%0,32)mezun olmak istiyor.
elaalemi( 59,5///%)bildirimde bulunmadı
hedef52( 56,3///%)sabit
selcanmehmetcan(76/76,7/+0,7/%+0,92)
moonlii(65.4///%)
bildirim yetersizliğinden diskalifiye edildi
htc71(65///%)sabit hedef 60 olarak revize edildi
edan18(62.3///%)bildirimsiz izine ayrılıyor
06derya(77.5/76.3/1.2/%1.55)hedef 69 olarak revize edildi
ParteMoralll(67 /68/+1/%-1,49)
poncikbirgelincik(61,7/60,8/0,9/%1,45)
sarraf(84/82.8/1.2/%0.14)495.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye hastalık nedeniyle kilo alarak
geri döndü yüzdesi 10a bölündü
senad(69,2/68.6/0.6/%0.87) yeni üye başlangıc 16 aralık başlg. kg:70 hedef 52

14. Takim ortalamasi:%0,160

liste bu sekilde ve cuma bildiriminde bulunmayan herkes bundan sonra hiç beklemeden diskalifiye edilcek. kimsenin hakkına girmeye hakkınız yok ..
her hafta göz yumuyorum sürekli biri muhakkak bildirimde bulunmamış oluyor. bundan sonra ilk mazeretsiz bildirimde diskalifiye edicem

herkesin bilgisine
Cnmmmmm ettinmi yaaaa moonu 3 de deglmi

Back
X