- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #182.041
Ben en çok deniz alası seviyorum cok leziz geliyo etinin tadiAksama balik yiyim diyomm hangi cins onerirsinizzz fistiklarrrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben en çok deniz alası seviyorum cok leziz geliyo etinin tadiAksama balik yiyim diyomm hangi cins onerirsinizzz fistiklarrrr
4,7 kilo vermişim senin verdiğinin 5te 1 i resmenİnceledimm wuuu![]()
Ben dip balik yiyemimm giiiii hamisken sakincali guccuk balik oneriverrrr guzummmm normalde bende pehk severimmBen en çok deniz alası seviyorum cok leziz geliyo etinin tadibizim burda karadeniz somonu diyilarr
![]()
Evet sonunda biterrr insallah 50 olurumtm olmuyomş oncekinde bn becerememişim
tm kuzum sen yap bi dahakine beraber yaparız hem denemiş olursn bkim zayıflarsan bi daha kine ideal kilona inersin
bn olsam hamsi yerdimAksama balik yiyim diyomm hangi cins onerirsinizzz fistiklarrrr
Hmmm ben küçük balik pek sevmem gizBen dip balik yiyemimm giiiii hamisken sakincali guccuk balik oneriverrrr guzummmm normalde bende pehk severimm![]()
Ossun giz benim kilom cokdu onemli olan hedef kiloda olmak4,7 kilo vermişim senin verdiğinin 5te 1 i resmen![]()
bn olsam hamsi yerdim![]()
Hamsi varsa hamsi yiyem o zamanHmmm ben küçük balik pek sevmem gizbilmiyom hamsi geliyo bi tek aklima
![]()
beni tanıyan olmadı daha olsa söylerdiler herhalde uzaktan izlicek halleri yokUsaklardaaaaa
Sulemem desifre oluyummm sonraaa
Bursaya gesmeye geldim benn ancak gunu birlik oldugu icin pek gezemedikk gezdigimiz yerlere bayilmistimm .
gelemiyo diye biliyorum ben 3 hafta bildirim yapmayan diskalifiye oluyomuş
Ah turkiyem heryeri ayri guzel.temiz hava misspiknik yerleride var sanırım bide minik bi şelalesi var her gittiğimzde doga yürüyüşü diye yürüyoruz oraya gidiş 3km sanırım
![]()
Asprin ictimNiiiiiiiiinördünüz giii
![]()
palamutu para para dilimlet sonra misir unla kizartAksama balik yiyim diyomm hangi cins onerirsinizzz fistiklarrrr
beni tanıyan olmadı daha olsa söylerdiler herhalde uzaktan izlicek halleri yokgüzeldir memleketiimmm
![]()
ayy ben zayıflayabilcm mi acebaEvet sonunda biterrr insallah 50 olurumsende hedef kilona gelirsin belkim
ikimiz koruruk kilo
korumak kolay zaten korurkende ben saglikli beslenmeye devam edicem diyet mod gibi haftada bir de istediğim herseyi yicem tabi 50 olunca
![]()
pfff
Ah turkiyem heryeri ayri guzel.
Gezmeyi cok seviyorum yaaaaaaaaaistanbulummmm sahaneee gezgez doyamiyorum denizine bogazinaaa ah yazzz geeeeeeeel trafik hariic hahaha
Asprin ictimhakkimi helal et
palamutu para para dilimlet sonra misir unla kizartay pek severim .
Ama hamside olarrrr
Her baligi yiyemezsin diyecektim ama zaten biliymissin![]()
M
munter 2 3 kere sordum soylemiyo
nasil anlicaklarsa
ben istanbuldaaaaaaanimmmmm nolmussssss uleeeeeen
@
Bisi olmas giz asprindenpfff
Ah turkiyem heryeri ayri guzel.
Gezmeyi cok seviyorum yaaaaaaaaaistanbulummmm sahaneee gezgez doyamiyorum denizine bogazinaaa ah yazzz geeeeeeeel trafik hariic hahaha
Asprin ictimhakkimi helal et
palamutu para para dilimlet sonra misir unla kizartay pek severim .
Ama hamside olarrrr
Her baligi yiyemezsin diyecektim ama zaten biliymissin![]()
Cnmmmmm ettinmi yaaaa moonu 3 de deglmi***14. TAKİM 504. ETAP***
kova01( 62.6/62.4/0,2/%0,32)mezun olmak istiyor.
elaalemi( 59,5///%)bildirimde bulunmadı
hedef52( 56,3///%)sabit
selcanmehmetcan(76/76,7/+0,7/%+0,92)
moonlii(65.4///%) bildirim yetersizliğinden diskalifiye edildi
htc71(65///%)sabit hedef 60 olarak revize edildi
edan18(62.3///%)bildirimsiz izine ayrılıyor
06derya(77.5/76.3/1.2/%1.55)hedef 69 olarak revize edildi
ParteMoralll(67 /68/+1/%-1,49)
poncikbirgelincik(61,7/60,8/0,9/%1,45)
sarraf(84/82.8/1.2/%0.14)495.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye hastalık nedeniyle kilo alarak geri döndü yüzdesi 10a bölündü
senad(69,2/68.6/0.6/%0.87) yeni üye başlangıc 16 aralık başlg. kg:70 hedef 52
14. Takim ortalamasi:%0,160
liste bu sekilde ve cuma bildiriminde bulunmayan herkes bundan sonra hiç beklemeden diskalifiye edilcek. kimsenin hakkına girmeye hakkınız yok ..
her hafta göz yumuyorum sürekli biri muhakkak bildirimde bulunmamış oluyor. bundan sonra ilk mazeretsiz bildirimde diskalifiye edicem
herkesin bilgisine
Biliyorm kiz makara yapiyikk :)Bisi olmas giz asprindenkani sulandirir dirler iyi gelir belki regline
![]()
Hahahaahahahahah bencedeeeeebende bursa gelin uleennn
kaynana derdinden beni tanıyabilrler yalnız
![]()
Kuzum hafta ici ugramiyo diye oldu o yoksa 3 ü beklicektimCnmmmmm ettinmi yaaaa moonu 3 de deglmi