- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #182.121
Yazdimmm yaaaayanina da 1 kutu sut misss gibi kahvaltiii
Kuzuu bana bisi yazdunmii anlayamadimm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazdimmm yaaaayanina da 1 kutu sut misss gibi kahvaltiii
Kuzuu bana bisi yazdunmii anlayamadimm![]()
boy 1.56, kilo su an 57. yarin sabah diytisyende randevum var. 52 olmak istiyorum. evliyim bi kızım var. bunlar 3 s3nedir verilip de bitmeyen hamilelik kilosu hala. 47 yle hamile kalıp 85 le doguma girmistim. son 5 kilo verip 52 ye düşsem yeter bana.o zaaman sen kendni bize tanıt cnım kaç kilosun boyun kaç evli misin calışıyo musun cocugun var mı :)))
Gunaydin canimmHerkese günaydınmutlu haftasonları
![]()
Şimdi salya sümük aspiratörle peşinden koşuyorumGunaydin canimmnasil oldu gripler sizde
benim kizin burnu akiyo hala
![]()
Gunaydin kizlaar.
hhee ben onu anlayamadimmYazdimmm yaaaaolmadm regll hep hedef yuzunden didim
![]()
47 ile hamile kalip 85 ile doguma mi girdiniz gercektenboy 1.56, kilo su an 57. yarin sabah diytisyende randevum var. 52 olmak istiyorum. evliyim bi kızım var. bunlar 3 s3nedir verilip de bitmeyen hamilelik kilosu hala. 47 yle hamile kalıp 85 le doguma girmistim. son 5 kilo verip 52 ye düşsem yeter bana.
Kizim alarm gibi hep 8 e 10 kala kalkiyoii
Ayy ne kadan hamarat bir gelinGünaydın kızlaaarrrr
Bende erkenden kalktım şimdi kızlara kahvaltı hazirlicam sonra temizlik yapamam malum gelen giden çok olur sonra yemek yapcamAyy ne kadar hamaratim bugün
![]()
Benide çağırıyolarr öyle gerçekten motivasyonu dusuruyo gitsende gitmesendeDün kuzenim çağırdı annen bizde sarımsaklı köfte yaptık sen de gel dedi.ben de olmaz işlerim var dedim .etrafımızdakiler olmasa diyette sorun olmayacak resmen nefsimizin haricinde bir de bunlara karşı direniyoruz![]()
Hayirrrr halaa tik yokhhee ben onu anlayamadimmbugun oldun mu
47 ile hamile kalip 85 ile doguma mi girdiniz gercekten
![]()