- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #182.181
Ahahhahahahahahahhahben kimselere demem öyle seyleri
zaten bana hamile misin diye de soramazlar
![]()
:aaddjdj

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahhahahahahahahhahben kimselere demem öyle seyleri
zaten bana hamile misin diye de soramazlar
![]()
:aaddjdj
NiollduGünaydın kızlar![]()
Bizim evde bi ben tutarım oruç o yüzden babsmlar hiç anlamiyolar tutup tutmadigimi29da kalmak istiyorum :) yani kizim 4 yasina giricek o yaz planliyorm. Insallah yine eylulde kalrm![]()
planlar bu nasip insallah allah nasip eder.
hahahhaahhaha amaaaan nolcak
Bende bekarken sahura kalkmazdm babam kalkmicakmi derdi annem yok derdi konu kapanirdi zTen bilmiyimi![]()
![]()
Niolldugunaydin canim
yoksa nutellayi mi buldun
![]()
Firin makarana miDünkü menüm;
Sabah: erimiş peynir, 1 tane yağda yumurta, 1,5 dilim ekmek
Öğlen: fırın makarna, tavuk
Akşam: 2 lahmacun+ ayran
4 kayısı, 2 kepekli bisküvi 2 litre su![]()
Yağ biberi cikardim buzluktan bebegim onu kizarticam unla balık gibiKahvaltida ne yiyeceksiniz hatunlar ???
Benim icinde ye su an canim cekmiiiBen sucuklu yumrta acayp cnm cekiyokizimi bekliorm uyansin disari cikicam sonra yaparz. Uyumadi gece smdi uyuyo kuzum
Yapma iste oyle kacamak yapinca ertesi gune tasimaBattı balık yan gider düşüncesine dayanaraktan bu sabah 2 çay kaşığıda nutella yedim
evet ben yedim![]()
Ve yicen heYağ biberi cikardim buzluktan bebegim onu kizarticam unla balık gibi![]()
Bu da uymiyi bana afiyet ossun kuzummmYağ biberi cikardim buzluktan bebegim onu kizarticam unla balık gibi![]()
Hasta mi yosamBen sucuklu yumrta acayp cnm cekiyokizimi bekliorm uyansin disari cikicam sonra yaparz. Uyumadi gece smdi uyuyo kuzum
Valla napcan kuzum her türlü yolu deniyoz işteBende yiycemi gunduz yidim aksama ac kaldim ama yaramadiaammmmAAAAANN
anne cinnet suan
@ParteMoralll
![]()
Ayy niye soylemiyon kiz ben babamla yerdim yemek babam mide rahatsızlığından tutamiyodu demiyodum tabi deAnneme ramazan nedeniyle 1 kere dedim ertesi gün yemek hazirlamis gunduz babamlarla yedik onlarda tahmin etmistir haliyleşimdi soylemiyom bütün ramazan bana sahur hazirlamak zorunda kaliyo
![]()
Diyetteyim diceksin bnm nisanim var kötü görünmemi ister misiniz diceksin Ayy insanlar anlamiyodaAnnemin işyerine gittim tutturdular yemek söylicez diye ben yemem dedim ki akşam acıkmayayım düşüncesiyle fırın makarna vardı seviyorum akşam yemem diye ondan yemiştim
Yok işte her zaman mı geliyosun söylüücez dediler iyi bari dedim bi tane yiyeyim söylediler bi baktım 2 tane dedim ben bunu yemem ısrarlar üzerine![]()
![]()
![]()
Yapma iste oyle kacamak yapinca ertesi gune tasimao dünde kalsin sen devam et diyete
1 ayin kaldi 1
![]()
Bi dahakine degisik soklar bulmam lazimValla napcan kuzum her türlü yolu deniyoz iştesenin denemeler biraz farklı
![]()
Tamam sabah yedigini de unut guzelce devam et diyetineTamam artık devam etmiyorum bitti zaten çok pişmanım![]()
Diyetteyim diceksin bnm nisanim var kötü görünmemi ister misiniz diceksin Ayy insanlar anlamiyoda![]()
Bi daha akşama kadar bişey yiyemem dengelerim bence ben onuVe yicen heayy ben cinnet
![]()
Cocuk olunca unut sessizligi sakinligiAyy sabah namaziii miiiiiii
Uyku olayini sevdim ben cok uyurum severim uyluyu ama ortam sakin sessiz olcekkk