Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

29da kalmak istiyorum :) yani kizim 4 yasina giricek o yaz planliyorm. Insallah yine eylulde kalrm :KK70: :KK70: planlar bu nasip insallah allah nasip eder.
hahahhaahhaha amaaaan nolcak
Bende bekarken sahura kalkmazdm babam kalkmicakmi derdi annem yok derdi konu kapanirdi zTen bilmiyimi:deli: :KK70:
Bizim evde bi ben tutarım oruç o yüzden babsmlar hiç anlamiyolar tutup tutmadigimi :KK53:
Nisanlim biliyo bak ona tutmadigim zaman söylüyorum :D ay nisanlimin adını yazdiydim son anda farkettim sildim iyice desifre etcem kendimi :D:D

Anneme ramazan nedeniyle 1 kere dedim ertesi gün yemek hazirlamis gunduz babamlarla yedik onlarda tahmin etmistir haliyle :KK70: şimdi soylemiyom bütün ramazan bana sahur hazirlamak zorunda kaliyo :KK70::KK70::KK70:
Ayy niye soylemiyon kiz ben babamla yerdim yemek babam mide rahatsızlığından tutamiyodu demiyodum tabi de:D yiyince anliyodu beraber yiyoduk:cry:babammmmm :cry:cok ozledimm:cry: baska sehirde çalışıyo ayda 2 ayda bi geliyi:cry: gelecek 1 hafta sonra:KK36:

Annemin işyerine gittim tutturdular yemek söylicez diye ben yemem dedim ki akşam acıkmayayım düşüncesiyle fırın makarna vardı seviyorum akşam yemem diye ondan yemiştim
Yok işte her zaman mı geliyosun söylüücez dediler iyi bari dedim bi tane yiyeyim söylediler bi baktım 2 tane dedim ben bunu yemem ısrarlar üzerine :KK43: :KK43: :KK43:
Diyetteyim diceksin bnm nisanim var kötü görünmemi ister misiniz diceksin Ayy insanlar anlamiyoda :(

Diyetteyim diceksin bnm nisanim var kötü görünmemi ister misiniz diceksin Ayy insanlar anlamiyoda :KK43:

Anlamıyolar annemde anlamıyooo sürekli bana kötülük ediyo evde bulamayacagım abur cubur yok suan ve cok sevdıgımı bıle bıle alıyoo kilo vermem lazım diyorum senin neren kilolu diyo :mad: Çıldırıcam o_O

Back
X