Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün ki menüm

Kahvaltı
iki dilim ekmek
zeytin ezmesi
bir yemek kaşığı dolusu peynir
bir adet haşlanmış yumurta
şekersiz çay

Öğlen
Bir kase nesfit granola

Akşam
İki kase tavuk çorbası
Çok az salata

Ara
Şekersiz çay
Bir küçük kase patlamış mısır tuzsuz ve bir tatlı kaşığı sıvıyağ ile patlatılmış

Ne kadar su içtim bilmiyorum sanırım bir litreyi anca geçmiştir spor yapamadım hastalıktan kurtulayım telafi edicem bol bol
Guzel canim aksamki atistirmaliklar yerine oglenini daha saglam yiyebilirdin bence

Aynen kuzum konuştuk hallettik çok şükür
ayy çok sevindim kuzum :KK74:
Nisanlimda bana ekmek kadayifi teklif etti aglicaktim nerdeyse yok derken :KK53::KK53::KK53:
bebimkide dün karsimda baklava yidi vicdansız bide bana göstere göstere yidi :KK53:
Kozlar iki gundur normale gorw fazla yurudum kasiklarim agiriyor sanci giriyor acaba yurumekten mi agir bir sey yapmadim tek fark yuruyus oldu acaba diyorum anlamiyorum ama etkileniyormuyummo_O
ilk zamanlar kasikta ağır olabilir ama sen doktora sor ona göre dikkat et canım :KK15:

onun dizisi varrr onu izliyordur simdik :KK70:

Evet benimde çok yüksek bekarkende sorun vardı hormonlarımda ama yiyip kilo alamıyomudum evlenince yemeyi kestim fakat hormonlar bu sfer yükselince yemediğim halde 4-5 ayda 10 kilo aldım şimdi veremiyorm kaç aydır uğraşıyorum hormonlar çok etkili şuan tedavi görüyorum ama işe yaradığı söylenemez :KK12:
Bende ise yaradi gibi yani bugun degerlerim normale donmus oyle dedi doktor ve gunluk yasantimdada farketti daha az yoruluyorum daha az usuyorum vb.

Bende ise yaradi gibi yani bugun degerlerim normale donmus oyle dedi doktor ve gunluk yasantimdada farketti daha az yoruluyorum daha az usuyorum vb.
ben hiç baktirmadim canım kilo vermede problem olmadı ama anneminki hızlı çalışıyor genetik birşey se bakmadim hiç var mi yokmu diye

htc71 htc71 bende kat kat giyerim usurum cunku cok soguga duyarli oluyormus tsh dusuklugu olunca sen degilsindir o zaman kesin kisin corap giymeyenlere cok hayret ediyorum ben biride ablam

Kizlar napyonuz bakalimm

Ilk menumu paylaşim
Sabah 9:00
Bir tost ,zeytin ,peynir
Bir haslama yumurta
Yeşil cay

Ara 1,5 yesil elma
3 ceviz

16:00
Bir tabak ispanak
Iki kaşik bulgur pilavı

2 lt su
Spor yapardim aslinda ama tum gün oturmadim zaten evde iş yaptim .yarin insallah spor :KK24:
Güzel liste beğendim az ve öz

Sabah: 4 kaşık yulaf gevreği
Ara:kahve
Öğle : 4findik köfte 1 kase çorba
Ara: kahve
Aksam:2 çiğ köfte bol yeşillik ayran:eek:

Su 2 litreye tamamlicam 30dk yürüdüm daha da spor yaparım
Çiğ kofteyi nişanlm ısrar etti bende porsiyon söyledim 2 tane yedim bol yesilliklerinden yedim
Güzel liste kaptan ben beğendim iki çiğköfte bir şey yapmaz hem acıysa metabolizma bile hızlandırıyor diye okumuştum

Abovvv ne kadann konusmusunuz ben daha 300 cu sayfadayim ay kizlar bugun pertimm cikti gunduz 11:30 da ciktim aksam eve 17:30 da geldimm sindi sıkı durun menumu yazimm epeyy yazmayinca bazi sebeplerden
Sabah 10:30 once kimyonlu su ictim 20dk sonra bi porsiyon melemen peynir sekersiz cay iki isrimlik ekmek

Aksam17:30 da pirasa beyaz lahanali icinde sarmisagi bulunan corba yaptimdi evden cikmmada gelince acliktan gozum dondu iki bucuk tabak ictimm
21:00 da 4yk yogurda küçük bir elma dogradim chia tohumu 1tk koydum bir cay kasik tarcin kattim yedimm
Su 2.5olucak spor bugn hastanedeydim pertim cikti marketler ne gezdimm..
Menünü beyendim sadece 21 deki daha erken olabilirdi gibi ama yine de güzel :KK49:

Menum sabah
ilik su ile 2 gun kurusu
1 haslanmis yumurta 5 zeytin 1 caatal beyaz peynir 1 dilim tb ekmegi

Ara leblebi yarim avuc kadar 8 adet cizi

Ogle
Sebze yemehi pattisli
1 dolu kase mercimek
1 dilim ekmek

Ara
1 dilim peynirli borek
Yarim ayve minicik elma
1 hurma

Aksam isten gelince 2 salatalik

mercimek corba 1 porsiyin
3 parca alabalik bugulama
8 parca pattis ince dilimli
1 dilim ekmek
Az salata
Peynirli börek hariç çok güzel ve sağlıklı afiyet olsun :KK200:

Bugun ku menu
Sabah
1 omlet / ceviz büyüklüğünde kuru çökelek/1 dilim kadar ekmek
Ara ögün
Turk kahvesi
Öglen
1.5 bardak ayran / 2 kasik tavuk sote / 1 kasik ispanak corbasi 1 lokmalık/ ceyrek lavaş
Ara öğün
Türk kahvesi
Akşam
1 domates / 1 salatalık/ kucuk tutam maydonoz/ 1 yeşil biber / yarım kırmızı biber /2 ince dilim kaşar / 2 ceviz
Birazdan 1 bardak süt tarçınlı / krizim geçmezse eger 1 kucuk kare bitter yerim
1 saat kadar yürüdüm avm çarşı gezdim / 2 lt suyumu fazlasi ile tamamladim
Ben menünü çok sevdim lavaşta az yemişsin güzel menü kısaca :KK200::kk77:

Back
X