- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #183.401
ayy kötü olmuş onormalde patronun eşi gönderiyor değişik yemekler gelir ... bugün biz yapcaz stajer de makarna biliyor bende yoğunum gitti verdiğim -400 gr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy kötü olmuş onormalde patronun eşi gönderiyor değişik yemekler gelir ... bugün biz yapcaz stajer de makarna biliyor bende yoğunum gitti verdiğim -400 gr
banyoya girmeden önce yapabilirim arada soguk su geçiriyo diyosun madem
.. düzenli spor yapıyorsun aslında yapmadığın gün 10 dakika çalıştır göbişte
birde kaşıma ciltte yırtılma olmasın ağaç lifin varsa onunl masaj yapbanyoya girmeden önce yapabilirim arada soguk su geçiriyo diyosun madem![]()
ben kese kullanıyorumbirde kaşıma ciltte yırtılma olmasın ağaç lifin varsa onunl masaj yap
selültlere iyi geliyor ben popo ve göbeğimi fazladan ağaç lifi ile temizlerim ölü deride kalmıyor ... halam 70 yaşında cildini gör bebek gibi lif ve defne sabunu kullanır çatlak yok kadındaben kese kullanıyorumlif sevmiiim
defne sabunu neymiş ki. selülit bende de var ya fazla kilomda yok ama nasıl oldu anlamadım denesem mi kiselültlere iyi geliyor ben popo ve göbeğimi fazladan ağaç lifi ile temizlerim ölü deride kalmıyor ... halam 70 yaşında cildini gör bebek gibi lif ve defne sabunu kullanır çatlak yok kadında
kayısı yiyorsun ya canım marketten alıyorsn onlar normal kurutulan kayisilar gibi çok fayda etmiyor ben kaynanamdan getiriyorum kendi bahcesinde var yazin kurutuyor 1 kere yiyince bile ise yarıyor öyle bulabilirsen çok faydasi oluyorbugün yanım aktivia aldım onunla ara öğün yapcam akşam 3 gibi. yine wc sorunum başladı![]()
ya aynı kayısı değil mi ki onlarkayısı yiyorsun ya canım marketten alıyorsn onlar normal kurutulan kayisilar gibi çok fayda etmiyor ben kaynanamdan getiriyorum kendi bahcesinde var yazin kurutuyor 1 kere yiyince bile ise yarıyor öyle bulabilirsen çok faydasi oluyor
acaba yazdan alıp kendimiz kurutsak olr mu kuzu nası kurutuluyo onlarkayısı yiyorsun ya canım marketten alıyorsn onlar normal kurutulan kayisilar gibi çok fayda etmiyor ben kaynanamdan getiriyorum kendi bahcesinde var yazin kurutuyor 1 kere yiyince bile ise yarıyor öyle bulabilirsen çok faydasi oluyor
bende hazır aldığım kayisi pek fayda etmiyor ama kaynanamin kendi yaptığı olandan 4 tane yedimmi yetiyorya aynı kayısı değil mi ki onlar
bulabilir miyim bilmiyorum ki bi arastıraym ben en iyisi
YEŞİL SABUN AKTARLARDA TEKLİ OLARAK SATILAN SABUNDAN ALABİLİRSİN ZEYTİNYAĞLI ... AĞAÇ LİFİDE AL HER BANYODA BÖLGEYE UYGULA AMA AĞAÇ LİFİNİ KULLANMADAN ÖNCE SICAK SUDA BEKLETMEN GEREKLİ YADA BANYO HAVLUSU İLE MAKİNEYE AT ÇÜNKÜ ÇOK SERT SIYIRIRdefne sabunu neymiş ki. selülit bende de var ya fazla kilomda yok ama nasıl oldu anlamadım denesem mi ki
tepsiye seriyor cekirdeklerini cikarip koyuyor dışarı kuruyor canım rengi falan zaten bayağı koyu oluyor hazırlar sarı sarı duruyor onlara işlem uyguluyorlar diye biliyorum kükürtluyorlaracaba yazdan alıp kendimiz kurutsak olr mu kuzu nası kurutuluyo onlar![]()
bende rengi koyu olanı yiyemiyorum gözüme hitap etmiyortepsiye seriyor cekirdeklerini cikarip koyuyor dışarı kuruyor canım rengi falan zaten bayağı koyu oluyor hazırlar sarı sarı duruyor onlara işlem uyguluyorlar diye biliyorum kükürtluyorlar
ben pek kayisi yemem ama kabızlık falan oldumu bendekilerden suya koyuyorum yumuşuyor suyunuda iciyorum ise yarıyor çokbende rengi koyu olanı yiyemiyorum gözüme hitap etmiyor
kabızlığa çok iyi geliyor diyetisyene giderken kahvenin yanına 3 tane veriyorduben pek kayisi yemem ama kabızlık falan oldumu bendekilerden suya koyuyorum yumuşuyor suyunuda iciyorum ise yarıyor çok
Kiz ben daha regl bile olmadim dogumdan beri benden unudu kesSag ol cnmm. Gel valla ben hayir demem arayi cok acmadan sende hamis olll![]()
bnm kaynana bulsa kendi yer baa virmezbende hazır aldığım kayisi pek fayda etmiyor ama kaynanamin kendi yaptığı olandan 4 tane yedimmi yetiyor
ne değişik şeyler yaYEŞİL SABUN AKTARLARDA TEKLİ OLARAK SATILAN SABUNDAN ALABİLİRSİN ZEYTİNYAĞLI ... AĞAÇ LİFİDE AL HER BANYODA BÖLGEYE UYGULA AMA AĞAÇ LİFİNİ KULLANMADAN ÖNCE SICAK SUDA BEKLETMEN GEREKLİ YADA BANYO HAVLUSU İLE MAKİNEYE AT ÇÜNKÜ ÇOK SERT SIYIRIR