• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Niye korkuyosun ki bebeğimm
Bak simdi kuzu ben 73.5 kg yum 20 kilo kat uzerine eder sana 93.5 su an nefes almakta zorluk cekiyprum nasil olacak korkuyorum sarkmalar kalcalar basenlerr gogusler hepsi ayri yerde bir canlandir beyninde bu profili bakim sen de korkmicen mi :D

Bu yil pek evde yemek yapamadim canim istemedi bi ara karnibahar graten yaptim kizarttim vs artik gormek istemedik ispanak desen ayiklamak coz uzun is cok zor brokoli desen sadece salatasini seviyorum ogun yerine gecmiyor pirasayi da erteledim erteledim ancak sira getirebildom :işsiz:
Bu yil enginar kereviz denemek istedim olmadi merak ediyorum nasil tatlari :KK53:
Ay üşengec :D sebze ye artık susam için çok önemli kuzum onu düşün hepsindem yemen lazim

Bak simdi kuzu ben 73.5 kg yum 20 kilo kat uzerine eder sana 93.5 su an nefes almakta zorluk cekiyprum nasil olacak korkuyorum sarkmalar kalcalar basenlerr gogusler hepsi ayri yerde bir canlandir beyninde bu profili bakim sen de korkmicen mi :KK70:
Sen bana bi resmini atsam mesajla nasılsın bakayim :D bence o kadar almicaksin yeme düzenin olursa eger

:kusmuk:

Usengec diyene bak anasi yimek yapmincaa yimek yemeyen hatun :KK70:
Tatlis haklisin valla ama ne yapimm sebze sulee yarina ne yapamm :KK51:
Bu durumda ben değil annem üsencek oluyo:D:D ıspanak kereviz bruksel lahana karnabahar pirasa enginar kış sebzeleri aklima bunlar geliiyy

Bu durumda ben değil annem üsencek oluyo:KK70::KK70: ıspanak kereviz bruksel lahana karnabahar pirasa enginar kış sebzeleri aklima bunlar geliiyy
Bruksel hic yimedim lezzetlimi o minnak lahanalarin gorunusunu cok severimmm ben :D nazlamaktan yiyemem kesin :D

Back
X