- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #183.581
Resmen tehditBundan sonra menume yorum yapmayanin menusune yorum yapmicimm
Atarli![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resmen tehditBundan sonra menume yorum yapmayanin menusune yorum yapmicimm
Atarli![]()
![]()
Bak simdi kuzu ben 73.5 kg yum 20 kilo kat uzerine eder sana 93.5 su an nefes almakta zorluk cekiyprum nasil olacak korkuyorum sarkmalar kalcalar basenlerr gogusler hepsi ayri yerde bir canlandir beyninde bu profili bakim sen de korkmicen miNiye korkuyosun ki bebeğimm
İwetttResmen tehdit![]()
Ay üşengecBu yil pek evde yemek yapamadim canim istemedi bi ara karnibahar graten yaptim kizarttim vs artik gormek istemedik ispanak desen ayiklamak coz uzun is cok zor brokoli desen sadece salatasini seviyorum ogun yerine gecmiyor pirasayi da erteledim erteledim ancak sira getirebildom
Bu yil enginar kereviz denemek istedim olmadi merak ediyorum nasil tatlari![]()
Sen bana bi resmini atsam mesajla nasılsın bakayimBak simdi kuzu ben 73.5 kg yum 20 kilo kat uzerine eder sana 93.5 su an nefes almakta zorluk cekiyprum nasil olacak korkuyorum sarkmalar kalcalar basenlerr gogusler hepsi ayri yerde bir canlandir beyninde bu profili bakim sen de korkmicen mi![]()
Oy kiyamam en çok sana yorum yaparım benİwettt
ben yarisamim ve kilo veremim diyee beniim menulere kimsecikler bakmiii![]()
Ben hep sarı olanlarda alıyorum![]()
Usengec diyene bak anasi yimek yapmincaa yimek yemeyen hatunAy üşengecsebze ye artık susam için çok önemli kuzum onu düşün hepsindem yemen lazim
Hee kiyma bana keptinimmmOy kiyamam en çok sana yorum yaparım ben![]()
Bu durumda ben değil annem üsencek oluyo
Usengec diyene bak anasi yimek yapmincaa yimek yemeyen hatun
Tatlis haklisin valla ama ne yapimm sebze sulee yarina ne yapamm![]()
Koz bu buradan mi sulenirSen bana bi resmini atsam mesajla nasılsın bakayimbence o kadar almicaksin yeme düzenin olursa eger
Bak yaHee kiyma bana keptinimmm
Ama grubun bazi tontikleri bana kiyiyiiii
Onlarii secippp rencide edicimmm
Nihahahahhahahah![]()
Bruksel hic yimedim lezzetlimi o minnak lahanalarin gorunusunu cok severimmm benBu durumda ben değil annem üsencek oluyoıspanak kereviz bruksel lahana karnabahar pirasa enginar kış sebzeleri aklima bunlar geliiyy
Ay çok güzel oluyo ben çok seviyorumBruksel hic yimedim lezzetlimi o minnak lahanalarin gorunusunu cok severimmm bennazlamaktan yiyemem kesin
![]()
Bruksele asertecen beniiAy çok güzel oluyo ben çok seviyorum![]()
Ahahahahkaptinn keptinnnn a yaz enterla cok sayfa konusmus olak kizlar gelsin sok olsunlarrrr 200 300 mesaj yapalim haydeee
![]()
AsErde ye birazBruksele asertecen benii![]()
GitmeeeeeeeeeeeeeAhahahahD oyun oynicam seni birakip gidemiyorum :d