- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #183.681
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nisanlimin ailesini aradım da anne küstü bana :dNolmuss kacirdim ben galiba![]()
Nasil yanii annesi kusmuymusUfugun ailesini aradım da anne küstü bana :d
Tulaaayy geri döönnnBir video vardi ya tulaaaay asgggggimmmmmmmmm nirrrdesnnnnn noluuursunnn geeeeeeel cok ozleeedimmmmmmmmkaptinn
@SekerPancari71 nardeeeesin asgimmmmmmmm cuk ozleeesmm
Ben almicam galiba artık midem bulandi cinkilimmBenim kafa basmaz bugun yarin beyannamel gunleri böyle.... bende o yüzden almıyorum artık
Ay kese çok mantikliO zaman iyi ki aramışsın sonra nişanlın zorda kalır aranıza yansır... altin olayina gelince kese al mutlaka ve düğün boyu elinde tut çıkarma... eşya da onemli değil ev alabilme imkânınız varsa eve yonelin once boşa kira ödemeyin
120 alicilar 320 saticilae 101 bankaydi galibaStt muhasebeci 101,120,320![]()
Benmde kesem vardi ama bizde boyle bir olay yoktu. Ben keseyi anneme verdim sonrada aldim aynenAy kese çok mantiklişu an çok mutlu oldum Sağol kuzum yaaa
![]()
Adını yazmismNasil yanii annesi kusmuymus
Aha burayi moheesebicler kapladi120 alicilar 320 saticilae 101 bankaydi galiba![]()
Her zaman .... 102 bankalar 101 hisse senetleri tatlimAy kese çok mantiklişu an çok mutlu oldum Sağol kuzum yaaa
![]()
Makarna mecburiydi o yüzden bişey diyemiyorum gerisi güzel kuzumSabah
1 domates / 1 salatalık/ ince 2 dilim peynir / yeşil biber/ süt/ maydanoz
Ara öğün
Portakal küçük
Öğlen
1kase makarna / 1 kase salata / 2 kasik yoğurt
Ara
Turk kahvesi / portakal
Aksam
Domates/ salatalık / peynir/ maydonoz / biber
Birazdan sut icicem 1 elma yerim canim cok istedi
Yarim saat kadar yürüdüm büroda çok enerji sarf ettim kalk otur yaptım sürekli yarin ki hedefim -200 gr daha
Biz öyle düşünüyoruz alıp borclara yatircaz ama düğün gecesi alan olursa diye korkuyorum bendeBenmde kesem vardi ama bizde boyle bir olay yoktu. Ben keseyi anneme verdim sonrada aldim aynen
Yani ikinizin o ailelerin degil bunu bir kafana kazi
Hic ekmek yemedim onun yerini tutsun artık yarın tamamlarim açığıMakarna mecburiydi o yüzden bişey diyemiyorum gerisi güzel kuzum
MeslegimızAha burayi moheesebicler kapladi![]()
Unutmuşum bakHer zaman .... 102 bankalar 101 hisse senetleri tatlim
Aynen yarın hafif beslenirsin olur o iş bende yarın 55lere inersem annem pizza yaptı ondan yicem sabah 1 dilimcikkHic ekmek yemedim onun yerini tutsun artık yarın tamamlarim açığı
Bencede cunku nisanin aklini bile bulandiriyo cok yanlis anne o ya :/ ne garip insan oglu mutlu olsun ister.Adını yazmism
Yok değil işte onlarda hersey norml annem kızıyo o kadar şey demisler soğuk tut arayı diyo
Yani istediginizi yaparsiniz sizin sonucta. Korkmana gerek yok bence ozaman keseyi al canta ayarla ona koy ablana ver cikarkende al bu kadar.Biz öyle düşünüyoruz alıp borclara yatircaz ama düğün gecesi alan olursa diye korkuyorum bende
:) ben lisede de univ.de de muhasebe kendilerini pek sevmiyorm artk kimligimi acik ettircenMeslegimızgerçi ben dış ticaretciyim dolar euro uzmanlik alanım
![]()
Bende starbucks tan pasta yicem her simav sonrası başaramadığım için kendimi odullendiririm yaninda kahve ileAynen yarın hafif beslenirsin olur o iş bende yarın 55lere inersem annem pizza yaptı ondan yicem sabah 1 dilimcikk