• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

O zaman iyi ki aramışsın sonra nişanlın zorda kalır aranıza yansır... altin olayina gelince kese al mutlaka ve düğün boyu elinde tut çıkarma... eşya da onemli değil ev alabilme imkânınız varsa eve yonelin once boşa kira ödemeyin
Ay kese çok mantikli :oha::oha: şu an çok mutlu oldum Sağol kuzum yaaa:D

Sabah
1 domates / 1 salatalık/ ince 2 dilim peynir / yeşil biber/ süt/ maydanoz
Ara öğün
Portakal küçük
Öğlen
1kase makarna / 1 kase salata / 2 kasik yoğurt
Ara
Turk kahvesi / portakal
Aksam
Domates/ salatalık / peynir/ maydonoz / biber
Birazdan sut icicem 1 elma yerim canim cok istedi
Yarim saat kadar yürüdüm büroda çok enerji sarf ettim kalk otur yaptım sürekli yarin ki hedefim -200 gr daha

Sabah
1 domates / 1 salatalık/ ince 2 dilim peynir / yeşil biber/ süt/ maydanoz
Ara öğün
Portakal küçük
Öğlen
1kase makarna / 1 kase salata / 2 kasik yoğurt
Ara
Turk kahvesi / portakal
Aksam
Domates/ salatalık / peynir/ maydonoz / biber
Birazdan sut icicem 1 elma yerim canim cok istedi
Yarim saat kadar yürüdüm büroda çok enerji sarf ettim kalk otur yaptım sürekli yarin ki hedefim -200 gr daha
Makarna mecburiydi o yüzden bişey diyemiyorum gerisi güzel kuzum

Adını yazmism :eek::eek::eek::eek::eek:
Yok değil işte onlarda hersey norml annem kızıyo o kadar şey demisler soğuk tut arayı diyo
Bencede cunku nisanin aklini bile bulandiriyo cok yanlis anne o ya :/ ne garip insan oglu mutlu olsun ister.
Biz öyle düşünüyoruz alıp borclara yatircaz ama düğün gecesi alan olursa diye korkuyorum bende
Yani istediginizi yaparsiniz sizin sonucta. Korkmana gerek yok bence ozaman keseyi al canta ayarla ona koy ablana ver cikarkende al bu kadar.
Meslegimız :KK70: gerçi ben dış ticaretciyim dolar euro uzmanlik alanım :KK70:
:) ben lisede de univ.de de muhasebe kendilerini pek sevmiyorm artk kimligimi acik ettircen:sus::sus:

Back
X