• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kızlar hepinize :KK200:
Ay ne çok konuşmuşsunuz valla oku oku bitmedi hee :eek:

Dünkü menüm;
Sabah: tb ekmeğinden tost
Ara: şekersiz çayla küçük paket tuzlu cubuk
Öğlen: tavuklu sebze yemeği, 3 kaşık fırın makarna :olamaz:
Ara: Türk kahvesiyle bi parça çikolata
Akşam: 3 kaşık bulgur pilavi, 3 kaşık patates yemeği, 2 kaşık yoğurt

bide akşam yemeğinden sonra 3 -4 cevizle kücük elma yedim :oha::oha:

Sabah ta + çıktım ama tuvalete çıkamadım ona yoruyorum, bugün spora gitmiyorum ama çok yürücem inşallah o + yı - ye döndürücem :halay:
Bol karbonhidratlı bir menü olmuş en çok tuzlu çubuk battı gözüme makarnadansa benim o_O

Bana da hazır olduğu için lanetli geliyor nedense o hep çikolatalar ve salam sucuk sosis de öyle cipsi saymıyorum bile ama bazen istiyor insanın canı elbette :KK200:

kız cips dedin de 2 gün önce oruçluydum yanımdan liseli çocuklar geçti okuldan çıkmışlar hepsinin elinde bi cipssss off nasıl canım çekti kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum :D :D :D :D

Sonra alırım dedim ve unuttum gitti :KK53:

kız cips dedin de 2 gün önce oruçluydum yanımdan liseli çocuklar geçti okuldan çıkmışlar hepsinin elinde bi cipssss off nasıl canım çekti kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Sonra alırım dedim ve unuttum gitti :KK53:
Hatırlama aman sakın :halay: ben pek sevmiyorum hiç aramam cipsi ve patlamış mısırı ikisi çok yavan geliyor bana :KK45:

Günaydın kizlaarRR tartida eksi çıktım cok mutluyummm şimdi kahvaltı yapıp temizliğe baslicam baya hareket ederm sonra yürüyüşe cikicam spora baslamam gerek kilom gidiyor ama bacaklar hala kocamannn
Wuuuu keptin haftasonu guzel baslamissin baana da temislige gelsene cok usengecim benn yerimden kalkamimm birlikte yaparikkk olmamii

Back
X