- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #184.201
Basarilar dilerimmKızlar günaydın benim için yolculuk başladı

senin ne isn olur kiloylaaaaaa git gelme buraya73 ciktimmmmmmmmm yasasinnnnnn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Basarilar dilerimmKızlar günaydın benim için yolculuk başladı
senin ne isn olur kiloylaaaaaa git gelme buraya73 ciktimmmmmmmmm yasasinnnnnn![]()
Bol karbonhidratlı bir menü olmuş en çok tuzlu çubuk battı gözüme makarnadansa benimGünaydın kızlar hepinize
Ay ne çok konuşmuşsunuz valla oku oku bitmedi hee
Dünkü menüm;
Sabah: tb ekmeğinden tost
Ara: şekersiz çayla küçük paket tuzlu cubuk
Öğlen: tavuklu sebze yemeği, 3 kaşık fırın makarna
Ara: Türk kahvesiyle bi parça çikolata
Akşam: 3 kaşık bulgur pilavi, 3 kaşık patates yemeği, 2 kaşık yoğurt
bide akşam yemeğinden sonra 3 -4 cevizle kücük elma yedim
Sabah ta + çıktım ama tuvalete çıkamadım ona yoruyorum, bugün spora gitmiyorum ama çok yürücem inşallah o + yı - ye döndürücem![]()
Bol karbonhidratlı bir menü olmuş en çok tuzlu çubuk battı gözüme makarnadansa benim![]()
Bana da hazır olduğu için lanetli geliyor nedense o hep çikolatalar ve salam sucuk sosis de öyle cipsi saymıyorum bile ama bazen istiyor insanın canı elbetteBana da içlerinde en masumu o geliyor nedense![]()
Bana da hazır olduğu için lanetli geliyor nedense o hep çikolatalar ve salam sucuk sosis de öyle cipsi saymıyorum bile ama bazen istiyor insanın canı elbette![]()
Hatırlama aman sakınkız cips dedin de 2 gün önce oruçluydum yanımdan liseli çocuklar geçti okuldan çıkmışlar hepsinin elinde bi cipssss off nasıl canım çekti kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum![]()
![]()
![]()
Sonra alırım dedim ve unuttum gitti![]()
cok saskinimmm vallakuzumm maşallah sana
Susamla birlikte kilo veriyorsun![]()
Vuymaa kuzuu menulerime bak dolu dolu . Metabolizmam guzel calisiyy gun kurusu yiyomya hep ondaan yoksam yemegimi eksiltmimmm kuzucukkkBasarilar dilerimm
senin ne isn olur kiloylaaaaaa git gelme buraya2
Hatırlama aman sakınben pek sevmiyorum hiç aramam cipsi ve patlamış mısırı ikisi çok yavan geliyor bana
![]()
Ama sana zararli seyler ozellikle hamileyken yokkkkkAbur cubura bende bayilirim cips cikolata kraker biskuviii hepsine hepsineee
Hemde artik kaptan yardimcisi oldun yani daha cok dikkat etmen lazinfarkındayım olmadı dün kilo vermemin ve cumanın şeyiylen böyle şeoldu
![]()
Evet canim hic yemiyom ki mecbur kalinca sadece cizi tuzlu cubuk o kadarrcikk tabukta yemeyecegim organik bulursam yiyecemm ins.Ama sana zararli seyler ozellikle hamileyken yokkkkk
Hemde artik kaptan yardimcisi oldun yani daha cok dikkat etmen lazin
Günaydın kizlaarRR tartida eksi çıktım cok mutluyummm şimdi kahvaltı yapıp temizliğe baslicam baya hareket ederm sonra yürüyüşe cikicam spora baslamam gerek kilom gidiyor ama bacaklar hala kocamannn
Wuuuu keptin haftasonu guzel baslamissin baana da temislige gelsene cok usengecim benn yerimden kalkamimm birlikte yaparikkk olmamiiGünaydın kizlaarRR tartida eksi çıktım cok mutluyummm şimdi kahvaltı yapıp temizliğe baslicam baya hareket ederm sonra yürüyüşe cikicam spora baslamam gerek kilom gidiyor ama bacaklar hala kocamannn
Gunaydin cnmGunaydinnben bu sabah yine eksileri gördüm
hepinize kacamaksiz bol eksili hafta sonlari diliyorummm
ağrıların gecti mi tatlı hamisim nasıl oldunGunaydin cnm
tebrik ederim canımGunaydinnben bu sabah yine eksileri gördüm
hepinize kacamaksiz bol eksili hafta sonlari diliyorummm