• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah
2 tane kaytaz boregi
Domates salatalik roka
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
Sekersiz cay
Kahvaltilik sos 1 yk
Ara sekersiz kahve
Ara yesilcay
Aksam
Yogurtlu kereviz
Sabahi telafi edeyim dedim
Su 2 oldu
Spor 2 saat disarda gezmece
Kaytaz böreği ne ? Guzel telafi etmişsin 2 saat gezmek bile yediğini dengelerdi beğendim

B

Ben oyle yaptim canim ilk 1 ay hic tatli yemedim simdide cok az cok az artik dur diyemedigim zaman yiyorum
Ben dur diyemiyorum tatlıya çikolataya pek reçeli sadece pazar günü yiyorum ... tabi eskiye gore cok azalttım eskiden günde 1 albeni 1 kekstra alpella kek yerdim bunlar işyerinde standart olanlardı evdekileri saymıyorum bile

Canin hatay boregi kiymali mayali bi hamur bu hafta kahvaltiya davetmiydik hatayli bi arkadas getirmis muthisti 5 tane bile yiyebilirdim ama yemedim tabi 2 de biraktim
Netten baktım yemedim hiç ama guzele benziyor ayni sekilde biberlisini yapariz guzel oluyor ama agir maalesef

Sabah
Iki haslama yumurta
Bir domates
2 catal patates
Patates yedigim icin ekmegi yarim dilim yedim
Bir bardak cay
Ara ogun yok
Saat 16:00
5 kaşik pilavo_O:olamaz: (az yag ile yapmistim)
Yogurt ,salata
Su ne kadar ictim bilmiyorum

Bugunku menuyu bende hic beyenmedim ama yarin telafi ederim insallah :KK6:

Kızlar kusura bakmayın uğrayamıyorum bu ara maalesef ödevler altında can çekişiyorum :bicak:
Menüm de iç açıcı değil ama sanırım sabaha kadar sabahlayacağım için yakarım yediğim kötü şeyleri
Sabah: 1 omlet 2 kk süzme peynir 3 ceviz 2 zeytin
Ara : yarım tabak makarna
Akşam 1 tabak peynirli maydonozlu makarna :eek:

Kızlar kusura bakmayın uğrayamıyorum bu ara maalesef ödevler altında can çekişiyorum :bicak:
Menüm de iç açıcı değil ama sanırım sabaha kadar sabahlayacağım için yakarım yediğim kötü şeyleri
Sabah: 1 omlet 2 kk süzme peynir 3 ceviz 2 zeytin
Ara : yarım tabak makarna
Akşam 1 tabak peynirli maydonozlu makarna :eek:
Ödevler yüzüne böyle oldu sanırım sabaha kadar çalışırsan kalori yakacagin için dengelersin

Elma sakinleştirir kırmızı elman varsa onu tercih et kuzum.
Menu güzel ama suyu 2lt tamamla
Kirmizi yiyom hatta kirmizi yersen cocugunun yanaklari al al okur dediler :)
Kirmizi sert elma buldum kiy elmasi gibi ondan yiyom cok leziz ama yedikten sonra deli gibi acikiyorum tek kitu tarafi o :( 2 lt ye tamamlayamayacagim galibaa :KK42:

Sabah: kahvaltıyı 10.30 gibi yaptım
1 bol baharatlı omlet / 4 küp şeklinde kesilmiş kaşar / 2 ince dilim ekmek / 3 sürmelik sut kaymağı ve reçel
Ara öğün
1 soda ve yarım muz
Öğlen
Yemedim kahvaltı gec olunca
Ara öğün
Bitter çikolata 4 kucuk kare / regli olacam krizler geliyor
Akşam
Ispanak sapli çorba bakliyatli yarım tabak / yarim kase yoğurt

Birazdan bir elma yerim belki
Suyu2 lt ye tamamlayamadım
Guzel cnm suyu ins tamamlarsin :(

Valla supersin kizz nolcak bebisin büyüyor benim yengemde hamile bulantidsn hic bisey yiyrmiyor ustelik iki kg vermiş zati zayıfti gecen dr serum takmış zayif dustun diee..yine seninkine şükür yiyebiliyorsun bebisine iyi bak kuzuu..
Ayy cok sukur cnm. Ben iyiyim hamd olsun ins boyle guzel kontrolku devam edebilirim valla yiyemeyince de vucut halsiz yorgun dusuyor ben ondan cok korkuyom bayilcak gibi oluyom tansiyon dusuklugu var bende :( Rabbim yengenede yardim etsin cabucak toparlasin. Ins. Dua edin banada kuzumm

Guzel cnm suyu ins tamamlarsin :KK43:
Suyu tamamlayamabilirim 3 bardak evde içtim bardaklarim büyük gece de uyanmak istemiyorum sürekli bu hafta sonu beni 500 gr kadar geriye attı hafta içi tamamlarım açığımı.... elma olayını duymuştum cok ye al al olsun bebişin yanakciklari

Ayy cok sukur cnm. Ben iyiyim hamd olsun ins boyle guzel kontrolku devam edebilirim valla yiyemeyince de vucut halsiz yorgun dusuyor ben ondan cok korkuyom bayilcak gibi oluyom tansiyon dusuklugu var bende :KK43: Rabbim yengenede yardim etsin cabucak toparlasin. Ins. Dua edin banada kuzumm
Tansiyonun kaç gidiyor normalde benim 8 5 genelde seninde mi öyle

Sabah
Iki haslama yumurta
Bir domates
2 catal patates
Bir bardak cay
Ara ogun yok
Yogurt ,salata

Erken saatte yemissin yakarsın tabi yemeseydin daha iyi olurdu

Ben dur diyemiyorum tatlıya çikolataya pek reçeli sadece pazar günü yiyorum ... tabi eskiye gore cok azalttım eskiden günde 1 albeni 1 kekstra alpella kek yerdim bunlar işyerinde standart olanlardı evdekileri saymıyorum bile
Tatliyi benden fazla kimse yemiyordur emin ol hususi kendime irmik helvasi yapardim artik sutlu tatlida kesmezdi beni ama kafamda bitirdim ve cok kararliyim

Sabah
Iki haslama yumurta
Bir domates
2 catal patates
Bir bardak cay
Ara ogun yok
Yogurt ,salata

Pilav varr ama cok kacamakli degil canim sanini sıkma tatli yok abir cubur yok pazari iyi kurtarmissin

Suyu tamamlayamabilirim 3 bardak evde içtim bardaklarim büyük gece de uyanmak istemiyorum sürekli bu hafta sonu beni 500 gr kadar geriye attı hafta içi tamamlarım açığımı.... elma olayını duymuştum cok ye al al olsun bebişin yanakciklari
haftasonlari zor oluyor hafta ici su vs daha fuzenli iciliyor bence. Ins teysesi Rabbim sizlerede cabucak versin birlikte buyutelimmm:KK200::KK46:

Tansiyonun kaç gidiyor normalde benim 8 5 genelde seninde mi öyle
Ay seninde dusukmus benimde oyle 9 6 10 6 vs ac kalinca cok etkileniyorum ben bayaa bayilacak gibi oluyorum:ruh:

haftasonlari zor oluyor hafta ici su vs daha fuzenli iciliyor bence. Ins teysesi Rabbim sizlerede cabucak versin birlikte buyutelimmm:KK200::KK46:

Ay seninde dusukmus benimde oyle 9 6 10 6 vs ac kalinca cok etkileniyorum ben bayaa bayilacak gibi oluyorum:ruh:
Cok amin. Benim 10a cok nadir çıkar 10a çıktı mi tansiyonum yukseldi eyvah derim ama 10da daha iyi oluyor sanki

Back
X