- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #184.961
şeker cok tehlikeli bi hastalık gercektenİyi şükür canim..60 yaşinda ama 40 senrdir şeker hastası..bütün damarları zarar gördü gözleri de görmüyo artık..şeker mahvetti vucudunu..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şeker cok tehlikeli bi hastalık gercektenİyi şükür canim..60 yaşinda ama 40 senrdir şeker hastası..bütün damarları zarar gördü gözleri de görmüyo artık..şeker mahvetti vucudunu..
iyi yapmisin ben aklimda tutmuyorum artk gelen giden cok kalan azaday listesinden kuzum geçen cumadan beri gelmeyen 2 kişi vardı 3 gün bildirim yapmayınca cıakrdım listeden daha başta böyle olaaann
ay ben simdi süslenemiyosam o zaman nolurum kim bilirsanada maşallahhh
![]()
elmayı iilk defa duydummiçine elma atmayı da dene çok güzel oluyor bensaydıklarına elma da ekleyip yaparım ama kırmızı biber koymamıştım onu da denicem eminim güzel olur
iyi yapmisin ben aklimda tutmuyorum artk gelen giden cok kalan az![]()
hayırlı olsun erkekliğe ilk adım .. tez zamanda da iyileşir inşallahOglusum sunnet oldu geldik evdeyiz simdilik iyi gibi
yemeklerde güzel oluyor .. kerevizede koyuyorumelmayı iilk defa duydumm![]()
Ben gitsem bile geri geliyom nasıl bağımlilık yaptıysakalan sağlar bizimdir bak isteyen nası kalıp zayıflıyo![]()
kerevizde elmayemeklerde güzel oluyor .. kerevizede koyuyorum
Ben gitsem bile geri geliyom nasıl bağımlilık yaptıysa![]()
bir yemeğe daha koyuyordum da hangisi olduğunu unuttum .. yeşil olcak amakerevizde elmagerci portakal oluyo elma niye olmasın dimi
![]()
bir yemeğe daha koyuyordum da hangisi olduğunu unuttum .. yeşil olcak ama
Tatlilari yerken bence dusunnnonu düşünmemiştim bakkk![]()
Tatlilari yerken bence dusunnn![]()
bugünü kaçamaksız kapıtıyorum inşallah çözümü de buldum ... telde bir program yükledim öğün olarak ne yediysem yazıyorum kaçamağımı da engelliyor...çokta hareketli bir gün oldu ... günlük kaç adım atmk gerekli
hadi ya ben de yeniliklere açığım iş yerinde özellikle denerim amcam da benim gibi (patronuma amca diyorumannem yeni tatlardan pek hoşlanmaz o yüzden kereviz içinde portakalda sevmez mesela yapınca ziyan etmişin yemeği diyo![]()
spordan gelince acıkıcaksın amayemek yerine yedim![]()
hem spora gitcem şimdi
hemde 3 kaşıktı sütlü tatlı![]()
şapka düştü kel göründü olcak o zaman![]()
Defolu cikti buahahahhaha öyle demeyin bakkk![]()
![]()
geri getiriyomus ben bunu böyle bilmiyodum diyip![]()
hadi ya ben de yeniliklere açığım iş yerinde özellikle denerim amcam da benim gibi (patronuma amca diyorum) o yüzden sürekli değişik şeyler denerim ve başarılıda olurum