• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aday listesinden kuzum geçen cumadan beri gelmeyen 2 kişi vardı 3 gün bildirim yapmayınca cıakrdım listeden daha başta böyle olaaann:işsiz::işsiz::işsiz:
ay ben simdi süslenemiyosam o zaman nolurum kim bilir :KK53: sanada maşallahhh:nazar:
iyi yapmisin ben aklimda tutmuyorum artk gelen giden cok kalan az :D

☆mart Sonu Hedefleri
clip_image001.gif

( nisan ayina buyuk degisim ile girmek isteyenlerrrr)

@ParteMoralll[/USER] 67=>64:dua:
@hedef52 55.8=>53
poncikbirgelincik poncikbirgelincik 60.1=>58 :KK57:
@selcanmehmetcan 75.3=>
@06Derya 75.3=>69 insallah amin
htc71 htc71 64.8=>62
munter munter 73.3=>
senad senad 67.9=>
sarraf sarraf 82=> 79
SchonerDuft SchonerDuft 74=>69
Binnur08 Binnur08 73.9=>

bugünü kaçamaksız kapıtıyorum inşallah çözümü de buldum ... telde bir program yükledim öğün olarak ne yediysem yazıyorum kaçamağımı da engelliyor...çokta hareketli bir gün oldu ... günlük kaç adım atmk gerekli

bugünü kaçamaksız kapıtıyorum inşallah çözümü de buldum ... telde bir program yükledim öğün olarak ne yediysem yazıyorum kaçamağımı da engelliyor...çokta hareketli bir gün oldu ... günlük kaç adım atmk gerekli

kalori mi sayıyosun kuzum

annem yeni tatlardan pek hoşlanmaz o yüzden kereviz içinde portakalda sevmez mesela yapınca ziyan etmişin yemeği diyo:KK53::KK53:
hadi ya ben de yeniliklere açığım iş yerinde özellikle denerim amcam da benim gibi (patronuma amca diyorum :D ) o yüzden sürekli değişik şeyler denerim ve başarılıda olurum

hadi ya ben de yeniliklere açığım iş yerinde özellikle denerim amcam da benim gibi (patronuma amca diyorum :KK70: ) o yüzden sürekli değişik şeyler denerim ve başarılıda olurum

genelde bende basarılı olurum ama bi kere karnabahar corbası denemiştim:kusmuk:

Back
X